ואל תגידו תנג לא בז*ן שלי נישבר לי כבר סוף שנה הגיע ואני מרגיש שאני כלום אני לא מי יודע מה לומד ומשקיע למרות שכולם חושבים שיש לי פוטנציאל ואני חכם אל אני לומד ואני מרגיש שלא יצא ממני משהוא אני מיסתכל על ילדים שלומדים ומשקיעים אולי הם ניראים חנונים אבל יצא מהם משהוא אני כאילו המאגניב שעושה בעיות ולא שם זין ותמיד אומר את המשהוא המצחיק והמיתקחם פאקקק איטט זה לא שווה את זה אני רוצה להיות ילד טוב אני בכבשה השחורה במשפחה שלי כולם מצליחים והכל טוב ובסוף יורדים עלי שאני אפס ולא יצא ממני משהוא הגעתי למצב שלא אכפת לי מעצמי ביכלל אבל ביכלל אני היפסקתי להיתאמן ונהייתי שמן טוב לא שמן אבל אני לא כמו פעם שהרגשתי נוח אם עצמי ואם איך שאני ניראה כי לא אכפת לי אני מעשן 4 חודשיים ואני מנסה להפסיק לא מצליח ולא איכפת לי שזה מזיק לי כבר לא אכפת אני לא לומד ומשקיע לא אכפת לא יודע מה לעשות כי אני לא מעניין את עצמי יותר כאילו פאק שם על עצמי ז*ן גם נשבר לי הלב קשות מילדה וכבר שנתיים אני לא יוצא מזה אנחנו לא מדבריםם ואל תגידו תצא וזה אז זהו שאני בנאדם שיוצא כל הזמן והיו לי מאז 6 חברות ולא אהבתם אף אחת מהן אני עדיין אוהב אותה אני פקינג מיסתכל כל יום בתמונות שלה וכמעט בוכה ואפילו לא הייתי חבר שלה זה היה קטע מוזר שהיא גרמה לי להיתאהב בה ואז שברה לי תלב ואפילו נשיקה לא נתתי לה ואני חולם עלי ומיתחרפן כבר ניסתי לדבר איתה לא יצא גם בטיול שנתי היא דיברה אם החבר הכי טוב שלי והוא דיבר איתה עלי והיא אמרה שאני ניראה טוב והכל אבל אני לא הייתי יוצאת איתו החיים או להיות חברה שלו ואמרה לו לרדת ממני ככה הוא אמר לי והם היו לבד בחדר ניכנסתי וקלטתי אותם לבד כמעט ניכנסתי בשנייהם אבל אני יודע שהוא לא עשה כלום כי הוא אח שלי זאת היא נימרחה עליו והוא העיף אותו קיבנימט אני אוהב אותה אבל כל כבר לא יעזור לי כולם אומרים לי שהיא בסוף תבוא על 4 אבל איפה היא לא באה היא הילדה המולמת היא יפה חכמה והכללל שאפשר לחפש בילדהה אני רוצה אותו אבל היא לא רוצה אותי וזה כואבבבבב אתם לא יודעים כמה וכבר נישבר לי מאצמי אני רוצה פשוט לא להיות אני להיות מישהוא אחר מה אתם מצעים לעשות אם החיים שלי אבל באמת לעשות כי אני חייב לעשות משהוא או שאני ימות מרוב כאב לב ועצבנות מה לעשות?? שאלוהים יעזור לי
אם תקראו את זה אני יעריך מאוד וזאת חפריה אז סליחה ואני בן 16

ציטוט ההודעה