קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה]פאק אני לא מאמין אני מרגיש כאילו אני חיי בסיוט
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 16:59
  2. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 12:40
  3. פריקה .
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 19:29
  4. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 18:02
  5. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 19:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[פריקה]נישברר

ברירת מחדל [פריקה]נישברר

ואל תגידו תנג לא בז*ן שלי נישבר לי כבר סוף שנה הגיע ואני מרגיש שאני כלום אני לא מי יודע מה לומד ומשקיע למרות שכולם חושבים שיש לי פוטנציאל ואני חכם אל אני לומד ואני מרגיש שלא יצא ממני משהוא אני מיסתכל על ילדים שלומדים ומשקיעים אולי הם ניראים חנונים אבל יצא מהם משהוא אני כאילו המאגניב שעושה בעיות ולא שם זין ותמיד אומר את המשהוא המצחיק והמיתקחם פאקקק איטט זה לא שווה את זה אני רוצה להיות ילד טוב אני בכבשה השחורה במשפחה שלי כולם מצליחים והכל טוב ובסוף יורדים עלי שאני אפס ולא יצא ממני משהוא הגעתי למצב שלא אכפת לי מעצמי ביכלל אבל ביכלל אני היפסקתי להיתאמן ונהייתי שמן טוב לא שמן אבל אני לא כמו פעם שהרגשתי נוח אם עצמי ואם איך שאני ניראה כי לא אכפת לי אני מעשן 4 חודשיים ואני מנסה להפסיק לא מצליח ולא איכפת לי שזה מזיק לי כבר לא אכפת אני לא לומד ומשקיע לא אכפת לא יודע מה לעשות כי אני לא מעניין את עצמי יותר כאילו פאק שם על עצמי ז*ן גם נשבר לי הלב קשות מילדה וכבר שנתיים אני לא יוצא מזה אנחנו לא מדבריםם ואל תגידו תצא וזה אז זהו שאני בנאדם שיוצא כל הזמן והיו לי מאז 6 חברות ולא אהבתם אף אחת מהן אני עדיין אוהב אותה אני פקינג מיסתכל כל יום בתמונות שלה וכמעט בוכה ואפילו לא הייתי חבר שלה זה היה קטע מוזר שהיא גרמה לי להיתאהב בה ואז שברה לי תלב ואפילו נשיקה לא נתתי לה ואני חולם עלי ומיתחרפן כבר ניסתי לדבר איתה לא יצא גם בטיול שנתי היא דיברה אם החבר הכי טוב שלי והוא דיבר איתה עלי והיא אמרה שאני ניראה טוב והכל אבל אני לא הייתי יוצאת איתו החיים או להיות חברה שלו ואמרה לו לרדת ממני ככה הוא אמר לי והם היו לבד בחדר ניכנסתי וקלטתי אותם לבד כמעט ניכנסתי בשנייהם אבל אני יודע שהוא לא עשה כלום כי הוא אח שלי זאת היא נימרחה עליו והוא העיף אותו קיבנימט אני אוהב אותה אבל כל כבר לא יעזור לי כולם אומרים לי שהיא בסוף תבוא על 4 אבל איפה היא לא באה היא הילדה המולמת היא יפה חכמה והכללל שאפשר לחפש בילדהה אני רוצה אותו אבל היא לא רוצה אותי וזה כואבבבבב אתם לא יודעים כמה וכבר נישבר לי מאצמי אני רוצה פשוט לא להיות אני להיות מישהוא אחר מה אתם מצעים לעשות אם החיים שלי אבל באמת לעשות כי אני חייב לעשות משהוא או שאני ימות מרוב כאב לב ועצבנות מה לעשות?? שאלוהים יעזור לי

אם תקראו את זה אני יעריך מאוד וזאת חפריה אז סליחה ואני בן 16

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

וואו...
    אחי טייק איט איזי..
    דבר ראשון כמעט ואי אפשר להבין..
    תעשה שורה,נקודות פיסיקים..

הצלחתי להבין את הקטע עם הלימודים..
    בדוגרי גם אני ככה..
    ואני בכל זאת משתדל ומשתדל להצליח שייצא ממני משהו..
    ולא איזה מנקה רחובות..><'
    למרות שזו עבודה שמביאה כסף,אבל יש עבודות יותר קלות שמביאות יותר..

תתפוס את עצמך בידיים..
    תשב ותחשוב,מה אתה רוצה להיות בעתיד..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תחשוב שאם תגיע להייטק,אתה תעשה כל כך הרבה כסף שכל הכוסיות ירדפו אחריך,אתה לא תצטרך להזניח את עצמך ואתה תאהב את עצמך כל כך,שלא לדבר על זה שתשכח את ההיא (טוב נו עד שתגיד להייטק..) ,הקיצר תחשוב על העתיד שלך אחי.

עוד משהו,היא כולה בחורה,לא היה לך איתה כלום...בחייאת ראבק כולה הידלקות תעבור את זה ! :\

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,964 | הודעות: 8,198,557 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect