מי שגר בצפון בטח הרגיש/שמע את התמרונים של חיל האוויר. הטייסים טסים ממש ממש נמוך שאפשר לראות את הטייס XD
חחחח מה לדעתכם זה אומר? מלחמה? לגעתי התקיפה לא תאחר לבוא..
מי שגר בצפון בטח הרגיש/שמע את התמרונים של חיל האוויר. הטייסים טסים ממש ממש נמוך שאפשר לראות את הטייס XD
חחחח מה לדעתכם זה אומר? מלחמה? לגעתי התקיפה לא תאחר לבוא..
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה מצחיק אבל אל תתרגש, יכול להיות חלק מאימון או שסתם בא להם לטוס נמוך.
אני לא אסביר לך למה אני יודע אבל זה לא קשור לתקיפה או משהו כזה, עושים את זה הרבה, ממש טיסה בגובה הרצפה.
ישי התותח
אני חושב שהם טסים בגובה הזה מפני שהמכ"ם לא יכול לקלוט אותם בו
שמע אחי אם זה היה פעם ב.. הייתי מבין... אבל זה ממש כל יום...כמעט כל היום..אתמול לדוגמא הם טסו בלילה לפחות כמה שעות טובות..לא נראה לי שזה אימון שיגרתי...
יש פה גיחות מסוקים זה יותר מגניב
הם כזה טסים מה זה נמוך אתה לא רואה מסוק רק שומע
פתואם הוא עולה לך מאיזה גבעה
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
שמע אחי מצטער לבאס אותך אבל תמיד זה ככה כל הזמן ..
אני גר 5 דקות בדיוק אפילו פחות מבסיס רמת דוד ואין יום שאין טיסות רגילות,
ומידי פעם טיסות בגובה נמוך
זה חלק משגרת האימונים
לא יודע אחי , אני גר ליד נהריה..ושומעים אותם הרבה...הרבה מאוד..לא חושב שזה אימון שיגרתי זה אף פעם לא היה ככה..
אחי אני גר בבאר שבע 10 דקות מבסיס חצרים זה וכל יום עוברים לי מטוסים במרפסת אין מה להתרגש לדעתי זה ימון רגיל
חחחחח
ביבנה זה שגרה
כל יום אם אתה לא קולט לפחות 10 F15 טסים מעל העיר ומפריעים לך לשמוע מוזיקה\טלויזיה \את אחותך המפגרת זה לא שגרתי
בנוסף כל הזמן עוברים הרקולסים שיש תרגולות צניחה של הצנחנים נראה לי -אבל מאה אחוז ראיתי הרקולסים טסים לי מעל הראש ואפילו ממש נמוך שאתה כבר קולט את השמיכת צבע שלהם
ויש גם את טייסת הקוברות בפלחמים שכל הזמן עוברים לי מול החלון אז אני מוציא משקפת וקולט את הטייסים
קיצר חיל האויר חורש לי על העיר מאז שאני זוכר תצמי
טוב סבבה מה אני יכול עוד להוסיף.. תנעלו..
חחחחח אתם גרים ליד בסיסים מה אתם מצפים לא לשמוע מטוסים כל היום?
yeahi, הטייסים מתאמנים כל השבוע (חוץ מיום אחד אני חושב, כל טייסת והיום שלה).
כנראה שבזמן האחרון יוצא להם להתאמן באיזור שאתה גר בו (מהסיבות שלהם) אבל בלי קשר לזה הם מתאמנים כל הזמן.
ישי התותח