הולכת להיות מלחמת עולם 3 בקרוב?.
עם עוד מלא מדינות.. (סין וקוריאה.. ועוד כמה..)
מה אתם אומרים?,מאמינים בדברים האלה? = )
הולכת להיות מלחמת עולם 3 בקרוב?.
עם עוד מלא מדינות.. (סין וקוריאה.. ועוד כמה..)
מה אתם אומרים?,מאמינים בדברים האלה? = )
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
לא הבנתי אותך ?
במה מאמינים ?
בכל מקרה..אני מאמין בגוג ומגוג שמתקרב ובא.
עוד 232 שנים
תכלס אני מאמין שזה יקרה וחצי עולם ילכם בחצי השני אבל זה כבר יגרום לא רק למלא הרוגים זה יגרום גם להרבה מאוד נזק לסביה כיוון שישתמשו בנשק גרעיני (מי שיודע שגם ארה"ב וגם רוסיה מחזיקות בכמויות נשק גרעיני כאלה גדולות שימחקו את העולם פעמיים) קיצר הועלם לא יהיה מיושב איזה 1000 שנה בגלל מלחמה גרעינית
וזה רק ארה"ב ורוסיה שכחנו בריטניה סין הודו פקיסטן ואולי גם ישראל שמחזיקות בנשק גרעיני
קיצר ברגע שהיא תתחיל תצא לגינה תחפור בור תכנס תשכב ותירה לך בראש !!!!!!!!!!!
אני אומר צריך כל העולם לחתום על איסור שימוש בנשק גרעיני או לא קונבנציונאלי אחר למען השרדות האנושות והמשך קיום חיים על כדור הארץ . מי שיפר את האיסור הזה ימחקו את הארץ שלו ויהפכו את כל תושביה לעובדים זרים במוסדי סעד לזקנים (הפיליפינים עושים את זה יופי-50 פיליפינים בפיליפנים 10000 פיליפינים בישראל)
לפשפש בעתיד זה טיפשי.
תחיו את החיים, מה שיהיה יהיה.
אבל לדעתי - קשה לי להאמין שבורא עולם \ הגורל \ מהנדס טבע \ מי שאתם לא מאמינים, יהרוס לחלוטין דבר שלקח לו כ"כ הרבה זמן להתפתח ודבר שעבר כ"כ הרבה ודבר שיש לו עוד הרבה מה ללמוד כמו העולם שלנו.
תחנקו.
אם הם רוצים הם יכולים לפתוח בלחמה בזה הרגע , אנ מאמין שמה צריך לקרות קורה וזה הכל .
צריך לחיות חיים , לחיות תרגע , לא לעיין בספרים על העתיד וכו' מי יודע מה זה יעולל לכם .
אשכול מפגר, זה סתפ מפחיד ילדים פה.
תנעלו, תנעלו.