בן 17, דבר ראשון אני לא מאמין במשתמש אנונימי אין לי גם בשביל מה להשתמש בו.
תכוננו לחפירה עמוקה למי שאין כוח.. שיעשה "חזור".
יאללה מפה אין לאן לברוח, קריאה נעימה.
קיצר תקשיבו זה סוג של פריקה ואני צריך את העזרה שלכם...
יש לי ככה איזה 4 חברים טובים שתמיד הייתי יוצא איתם כאילו ממש חברים חברים.. מספרים הכל אחד על השני כל התחומים.. עם אחד מהם רבתי כי הוא ילד זבל ,התנהגות של מושפע סוג של גיק ..לא אכפת לי שהוא נראה ככה רק למה להראות את זה? עוד אחד שתמיד היה הולך איתי לחדר-כושר חבר ילדות מהגן איתי. עכשיו פתאום הוא התחיל להסתובב עם ערסים ומה זה לא מתאים לו.. נדחף אליהם הם לא כלכך מחבבים אותו ובכל זאת הוא מסתובב איתם.. ניסיתי להסביר לו שהם סתם ידפקו בו ניצול כי עוד חודש וחצי נגמר לו גם המלווה וזה .. בונים עליו לכל מיני שטויות. קיצר גם איתו רבתי מתחיל לעשות לי פוזות.
השלישי הוא פנאט הארי פוטר משהו מפחיד.. כל היום בספרים שלו ,ישן , אוכל ועובד זהו. הוא לא יוצא מהבית בטענה שלשבת עם חברים על ספסל זה משעמם, מה כבר אפשר לעשות בעיר מסריחה וקטנה.. אין בה מקומות בילוי לצעירים בגרוש. בשביל לבלות צריך לצאת מחוץ לעיר, כמה אפשר לצאת מחוץ לעיר זה הרבה כסף , זה לשלם על דלק וגם שאתה עובד אתה מעריך את הכסף שעמלת בשבילו כלכך. מההורים נמאס לבקש, לא נעים.
והרביעי קיבל חינוך צבאי מההורים שלו.... אם הוא לא פינה את המדיח כלים ויוצא עם חברים אז אבא שלו ישר מחזיר אותו הביתה בשביל שיפנה לו את המדיח.. משהו הזוי אתם מתים. קיצר כל אחד יותר גרוע מהשני.. אבל מה שאנחנו כולנו ביחד הכל בסבבה מריצים רק צחוקים. עכשיו זה שרבתי איתו עושה לי בגללך אנחנו לא יוצאים.. פירקת את החבורה וכל מיני שטויות.. מה זה אשמתי שיש לו חרא התנהגות, איתו פחות כיף. אז אמרתי טוב שיעזוב אותי בשקט נשלים איתו בכאילו. שלא יצא "שאני כביכול הורס את היציאות שלנו". קיצר חזרנו לחבורה שלנו בסדר מצחיק והכל בסבבה. אין בנות בכלל בכלל אף אחת לא תתקרב אליהם.. אני הנורמלי שבחבורה אפשר לקרוא לזה ככה. שלשום רציתי לארגן יציאה התקשרתי לחבר שלי (זה שקיבל חינוך צבאי חח...) הוא עושה לי מחר אני הולך עם בן דוד שלי לבריכה מוקדם בבוקר.. אז אמרתי נו אז מה בוא נשב קצת נעביר את השעמום, בוא נשב עד 2 ככה יספיק לך בשביל לקום מוקדם זה לא רציני. והוא עושה לי : "לא עזוב , אני הולך בשמונה בבוקר לבריכה .. אני פוחד ללכת בצהריים , אני מפחד מסרטן העור וגם אני נשרף מהר , לא רוצה". כמו ילדה בת שנתיים . מה נהיה ממנו?!?#@!? ההורים שלו הורגים אותו בשטויות.
מאז לא התקשרתי אליו לא דיברתי איתו. קיצר לא יוצאים כבר הרבה זמן..
אז אמרתי נשנה סגנון , טוב זרמתי...
יש לי עוד שני חברים אחד מהם יש לו רישיון , כל הזמן הוא קורא לי לעשות איתו סיבובים. תמיד שאני בא אני שם לו כסף על דלק כמו מניאק כל יציאההה ולא עושים כלום .. סתם נוסעים כמו משועממים עם מוזיקה. לא מדברים על כלום. השני שמסתובב איתו טס לחודש לאמריקה אז הוא מתחרפן אין לו עם מי לצאת פתאום.. אז הוא כל הזמן רוצה שאני יבוא איתו לפה ולפה משגע לי תשכל.......! עכשיו גם הוא רוצה שאני אטוס איתם לאיה נאפה. הקטע שלפחות איתם בנות מתחילות איתי ואני אומר פאק איך פתאום היופי שלי תופס?! XDXD
למי שיש אוטו הכל תופס אצלו תאכלס .....
יש גם את הסוגי חברים האלה שאתם הולכים איתם רק לבאולינג , פיינטבול , קולנוע דברים כאלה הם גרים רחוק ממך וזהו רק יציאות כאלה אתה בא איתם. לא מעבר לזה אתה לא יודע הרבה עליהם . לא כזה כיף איתם אבל מה, מעביר לי את הזמן...
אני מזה לא סגור על עצמי ...... הרבה זמן גם לא הייתה לי חברה ...
אין לי מושג מה לעשות , אני לא יכול כל יום ללכת לבאולינג לשים להוא כסף על דלק ולשבת עם החברים "החנונים" על ספסל. אתה מבינים.. אני בדילמה.
וגם חוץ מזה שחבר אמיתי לא היה אומר לי "עזוב אין לי כוח לשבת על ספסל זה משעמם". חבר אמיתי לא מפקיר . - הוא בא רק שיש מה לעשות ,דברים מעניינים.
אין לי מושג מה לעשות.. מצד אחד לשבת עם החברים החנונים שמצחיק וטוב לי איתם, שם אני גם זורם אני מדבר לא יבש בכלל. שאני יוצא עם החבר שיש לו רישיון אני גם מרגיש דוחף ושהוא מנצל אותי. - שאני יושב איתו ועם עוד ילדים שאני לא כלכך בקשר אני לא מדבר יותר מידי.. משתדל לפחות. אני אחד שזורם אבל לא עד כדי כך. אבל מה, איתו אני מצליח להשיג ידידות ולהראות את הפרצוף שלי. יש לי כמה ידידות טובות בלי קשר אבל אני מדבר איתם רק דרך המסן וכאלה.. יש להן את החבורה שלהן סגורה. מה אני אצא איתם?!
אני מבקש עצות יותר מזה אי אפשר לעשות,
תגובות רציניות בבקשה אני לא צריך את הלגלוגים שלכם על החברים שלי.
זה כבר קורה מספיק תאמינו לי...
כתבתי הרבה אה? מצטער כל זה עבר לי בראש הייתי חייב לפרוק. סעמק.
(אגב עוד חודש+ נגמר לי המלווה ואז בכלל יתחילו ללחוץ עלי).

ציטוט ההודעה

אתה הולך, קובע איתה לשבת על ספסלים, אתה נראה לי טוב בזה, מנהלים שיחה, כיף לה, כיף לך, אתה מנשק אותה, לא כיף? נשק אותה בכל מקרה, מה כבר יכול לקרות? אתה זורק אותה עוד חודש בכל מקרה.
, לא נורא