קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי newd_l בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 12:11
  2. עזרה| בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות עם המשחק OFRR
    על ידי yossioknin בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-05-2011, 22:54
  3. [פריקה]כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי rubon18 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 18:44
  4. [פריקה]משפחה או אויבים....כבר לא יודע
    על ידי HellGuard בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-03-2008, 02:55
  5. [עזרה] כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 19:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[עזרה+פריקה] כבר לא יודע מי הם החברים האמיתים שלי...

משתמש מכור
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    1,170
    משפט מחץ
    ד-ו-ג-ר-י אחי

ברירת מחדל [עזרה+פריקה] כבר לא יודע מי הם החברים האמיתים שלי...

בן 17, דבר ראשון אני לא מאמין במשתמש אנונימי אין לי גם בשביל מה להשתמש בו.

תכוננו לחפירה עמוקה למי שאין כוח.. שיעשה "חזור".

יאללה מפה אין לאן לברוח, קריאה נעימה.

קיצר תקשיבו זה סוג של פריקה ואני צריך את העזרה שלכם...
    יש לי ככה איזה 4 חברים טובים שתמיד הייתי יוצא איתם כאילו ממש חברים חברים.. מספרים הכל אחד על השני כל התחומים.. עם אחד מהם רבתי כי הוא ילד זבל ,התנהגות של מושפע סוג של גיק ..לא אכפת לי שהוא נראה ככה רק למה להראות את זה? עוד אחד שתמיד היה הולך איתי לחדר-כושר חבר ילדות מהגן איתי. עכשיו פתאום הוא התחיל להסתובב עם ערסים ומה זה לא מתאים לו.. נדחף אליהם הם לא כלכך מחבבים אותו ובכל זאת הוא מסתובב איתם.. ניסיתי להסביר לו שהם סתם ידפקו בו ניצול כי עוד חודש וחצי נגמר לו גם המלווה וזה .. בונים עליו לכל מיני שטויות. קיצר גם איתו רבתי מתחיל לעשות לי פוזות.
    השלישי הוא פנאט הארי פוטר משהו מפחיד.. כל היום בספרים שלו ,ישן , אוכל ועובד זהו. הוא לא יוצא מהבית בטענה שלשבת עם חברים על ספסל זה משעמם, מה כבר אפשר לעשות בעיר מסריחה וקטנה.. אין בה מקומות בילוי לצעירים בגרוש. בשביל לבלות צריך לצאת מחוץ לעיר, כמה אפשר לצאת מחוץ לעיר זה הרבה כסף , זה לשלם על דלק וגם שאתה עובד אתה מעריך את הכסף שעמלת בשבילו כלכך. מההורים נמאס לבקש, לא נעים.

והרביעי קיבל חינוך צבאי מההורים שלו.... אם הוא לא פינה את המדיח כלים ויוצא עם חברים אז אבא שלו ישר מחזיר אותו הביתה בשביל שיפנה לו את המדיח.. משהו הזוי אתם מתים. קיצר כל אחד יותר גרוע מהשני.. אבל מה שאנחנו כולנו ביחד הכל בסבבה מריצים רק צחוקים. עכשיו זה שרבתי איתו עושה לי בגללך אנחנו לא יוצאים.. פירקת את החבורה וכל מיני שטויות.. מה זה אשמתי שיש לו חרא התנהגות, איתו פחות כיף. אז אמרתי טוב שיעזוב אותי בשקט נשלים איתו בכאילו. שלא יצא "שאני כביכול הורס את היציאות שלנו". קיצר חזרנו לחבורה שלנו בסדר מצחיק והכל בסבבה. אין בנות בכלל בכלל אף אחת לא תתקרב אליהם.. אני הנורמלי שבחבורה אפשר לקרוא לזה ככה. שלשום רציתי לארגן יציאה התקשרתי לחבר שלי (זה שקיבל חינוך צבאי חח...) הוא עושה לי מחר אני הולך עם בן דוד שלי לבריכה מוקדם בבוקר.. אז אמרתי נו אז מה בוא נשב קצת נעביר את השעמום, בוא נשב עד 2 ככה יספיק לך בשביל לקום מוקדם זה לא רציני. והוא עושה לי : "לא עזוב , אני הולך בשמונה בבוקר לבריכה .. אני פוחד ללכת בצהריים , אני מפחד מסרטן העור וגם אני נשרף מהר , לא רוצה". כמו ילדה בת שנתיים . מה נהיה ממנו?!?#@!? ההורים שלו הורגים אותו בשטויות.
    מאז לא התקשרתי אליו לא דיברתי איתו. קיצר לא יוצאים כבר הרבה זמן..
    אז אמרתי נשנה סגנון , טוב זרמתי...

יש לי עוד שני חברים אחד מהם יש לו רישיון , כל הזמן הוא קורא לי לעשות איתו סיבובים. תמיד שאני בא אני שם לו כסף על דלק כמו מניאק כל יציאההה ולא עושים כלום .. סתם נוסעים כמו משועממים עם מוזיקה. לא מדברים על כלום. השני שמסתובב איתו טס לחודש לאמריקה אז הוא מתחרפן אין לו עם מי לצאת פתאום.. אז הוא כל הזמן רוצה שאני יבוא איתו לפה ולפה משגע לי תשכל.......! עכשיו גם הוא רוצה שאני אטוס איתם לאיה נאפה. הקטע שלפחות איתם בנות מתחילות איתי ואני אומר פאק איך פתאום היופי שלי תופס?! XDXD
    למי שיש אוטו הכל תופס אצלו תאכלס .....

יש גם את הסוגי חברים האלה שאתם הולכים איתם רק לבאולינג , פיינטבול , קולנוע דברים כאלה הם גרים רחוק ממך וזהו רק יציאות כאלה אתה בא איתם. לא מעבר לזה אתה לא יודע הרבה עליהם . לא כזה כיף איתם אבל מה, מעביר לי את הזמן...

אני מזה לא סגור על עצמי ...... הרבה זמן גם לא הייתה לי חברה ...
    אין לי מושג מה לעשות , אני לא יכול כל יום ללכת לבאולינג לשים להוא כסף על דלק ולשבת עם החברים "החנונים" על ספסל. אתה מבינים.. אני בדילמה.
    וגם חוץ מזה שחבר אמיתי לא היה אומר לי "עזוב אין לי כוח לשבת על ספסל זה משעמם". חבר אמיתי לא מפקיר . - הוא בא רק שיש מה לעשות ,דברים מעניינים.

אין לי מושג מה לעשות.. מצד אחד לשבת עם החברים החנונים שמצחיק וטוב לי איתם, שם אני גם זורם אני מדבר לא יבש בכלל. שאני יוצא עם החבר שיש לו רישיון אני גם מרגיש דוחף ושהוא מנצל אותי. - שאני יושב איתו ועם עוד ילדים שאני לא כלכך בקשר אני לא מדבר יותר מידי.. משתדל לפחות. אני אחד שזורם אבל לא עד כדי כך. אבל מה, איתו אני מצליח להשיג ידידות ולהראות את הפרצוף שלי. יש לי כמה ידידות טובות בלי קשר אבל אני מדבר איתם רק דרך המסן וכאלה.. יש להן את החבורה שלהן סגורה. מה אני אצא איתם?!

אני מבקש עצות יותר מזה אי אפשר לעשות,
    תגובות רציניות בבקשה אני לא צריך את הלגלוגים שלכם על החברים שלי.
    זה כבר קורה מספיק תאמינו לי...

כתבתי הרבה אה? מצטער כל זה עבר לי בראש הייתי חייב לפרוק. סעמק.

(אגב עוד חודש+ נגמר לי המלווה ואז בכלל יתחילו ללחוץ עלי).

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

מה אתה חושב שלכולנו יש את החברים המושלמים?
    כל חבורה והפאקים שלה.
    מה חסר לך? בחורות?
    בשביל לתפוס בנות לך עם חבר אחד, שניים ותתחילו להכיר. לא צריך בשביל זה חבורה.

אם אתה חושב שמנצלים אותך, אז תתחיל לדבר יותר, אל תהיה הטמבל השקט.
    ברגע שתתחיל לדבר יבינו שאתה לא עוד גיק, שאתה אחד מהחבר'ה.
    תתבלט, תרגיש שייך, כי רואים שאתה מרגיש אאוטסיידר.

זה שהרשיון שלך יגמר, לא יתן לך הרבה תשומת לב, לא יעשה סביבך מהומות, זה כלום, זה חרטא.
    יש לי רשיון כבר שנה, אתה חושב אני לוקח חברים ועושה נסיעות? לא.
    למה לי?
    צריך לנסוע אז נוסעים, סתם ככה בשביל מה?
    בשביל הבחורות?

עוד פעם, אם זה מגיע לבחורות, יש המון דרכים לתפוס בחורות, ותתפוס אותן הכי טוב אם תהיה לבד.

בכל אופן, אני חושב שאין לך בעיה מסויימת.
    אתה יוצא ומבלה, רק תתבלט ותרגיש שייך לכל המקומות ויהיה בסדר.

אלעק indiago קיבל שהוא חופר חחחח
    יאללה נתחיל:
    זה שאתה חושב שינצלו אותך שגלל הרשיון זה בתכלאס, מצטער להגיד, כי אתה לא יודע לעמוד על שלך, תגיד להם ללכת להזדיין ושאם הם רוצים שיעשו רישיון גם.
    בקשר לחברים: אם יותר כיף לך עם החנונים סתובב עם החנונים, לא מבין מה הבעיה? כיף איתם, טוב מאוד, אם אתה לא חנון אז יאללה, תעשה להם מהפך ותהפוך אותם לזיינים כאלה.
    בקשר לזה שקורא ספרים (מי קורא ספרים? בזבוז זמן), הוא לא מפקיר, גם אני לא הולך בדרך כלל אם אני יודע שיהיה משעמם, אם הוא לא רוצה ללכת איתך לשבת על ספסל אז לך עליו הביתה ותשב תדבר איתו שם, אפילו יש טלוויזיה, אוכל, שתיה, פאנן.
    הערס, אמרת איתו אתה משיג בנות, אחי, הוא ערס. כולן שרמוטות זונות, אני אישית הייתי מנתק איתו את הקשר, או מדבר איתו על זה לפחות. בנות יש הרבה, ותאמין לי עם ערסים אתה לא רוצה להסתובב. ומה אתה שם לו כסף על דלק? אמרת אתה רוצה לשבת לדבר על ספסל, שבו, דברו, זה שיש רשיון ואוטו לא אומר שאתם כמו מוגבלים צריכים לנסוע כל הזמן. והוא זה שרוצה לנסוע שהוא ישלם, מזה החרא הזה? איך אתה נותן לעצמך לשלם בכלל?
    זה עם ההורים הצבאיים, קיצור הוא פולני, לא הבנתי מה הקטע שלו, אז הוא פעם אחת לא רצה ללכת איתך לשבת, מה אתה מתעצבן? היית מציע ללכת איתם גם לבריכה, הכי כיף.
    עכשיו לנושא הרציני, חברה, זה בתאכלס יפתור הכל, יהיה לך מה לעשות, תזדיינו כל היום, תעשו ילדים, יהיה טוב.
    מצאת מישהי שאתה רוצה, אתה הולך מדבר איתה, לוקח טלפון\מסנגר\כתובת\משהו, כל עוד לקחת משהו כבר טוב, הרווחת משהו אתה הולך, קובע איתה לשבת על ספסלים, אתה נראה לי טוב בזה, מנהלים שיחה, כיף לה, כיף לך, אתה מנשק אותה, לא כיף? נשק אותה בכל מקרה, מה כבר יכול לקרות? אתה זורק אותה עוד חודש בכל מקרה.
    אם לא הלך, לא קרה כלום, יש עוד הרבה בנות אל דאג, קח את הזמן, תמצא מישהי שמוצאת חן בעיניך, תכיר אותה, שלא תיהיה מפגרת, כשתכיר את האחת תפתח עוד נושא פה, מבטיח לך היא שלך.
    שיט, רציתי לכתוב יותר ממה שאתה כתבת אבל לא יוצא לי , לא נורא
    אם משו לא מובן, תגיד

משתמש מכור
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    1,170
    משפט מחץ
    ד-ו-ג-ר-י אחי

וואלה הבנתי הכל אחי... (airwalk) , אסף תודה לך גם. התגובות שלכם עזרו לי במידה מסוימת. הקטע שאני ביישן אש... לבד אני מתחרפן שמתחילים איתי ..
    אני לא יודע מה לעשות , יכול לצאת לי משפט מטומטם. בחבורה זה יותר קל לזרום שאתה עם חברים שלך .
    זה שיש לו רישיון הוא גם שם כסף אבל תמיד אני היחידי ששם לו.. יש עוד כמה שבאים הוא לא מבקש מהם בכלל.
    אז ז*ן עליו אני מתחיל לשבת על ספסלים כמו שאני יודע . לא טוב לו שילך יחפש לו חברים חדשים. אגב לא הזכרתי שהוא ילד מנודה. הוא רב עם חברים שלו הם טוענים שהוא חרא ויש לו חרא אופי, והכל מתחיל להתבהר לי.
    וואלה בדוגרי כיף לי החברים הישנים שלי.. "החנונים" הם סבבה לגמרי. הבנות כבר יבואו אני מאמין. צריך פשוט לדעת על איזה ספסל לשבת. P: חבר שלי זה שקורא הארי פוטר .. בשבילו זה לא בזבוז זמן הוא אפילו כותב ספר בעצמו... רוצה להוציא אותו לאור ובלאגנים.. עכשיו זה בזבוז זמן. בסדר אני לא אגיד לו מה לעשות בחיים. עכשיו גם שאני חושב על זה. הוא גר די רחוק מהאזור שאנחנו יושבים בו, וזה טרחה להגיע לשם כל פעם. הייתי עצבני פשוט כמו שאומרים פרקתי ..... בסדר נחזור לחבורה הישנה נראה מה הולך .. בעניין הבנות וזה נעדכן אותכם אולי יצא משהו.
    נתחיל לחרוש את העיר אחרי המועד ב' במתמטיקה.

ואתה צודק החבר עם החינוך צבאי. הוא חצי פולני חצי רומני.... הוא חנון בנשמה בגלל ההורים שלו אין מה לעשות.
    נסתדר עם מה שיש אני מניח... אבל מי ילך לבריכה ב8 בבוקר אני קם במינימום ב11 אחייי זה מטורף .. על הישבן שלי סרטן העור.. חיים פעם אחת.
    נערך לאחרונה על ידי Radiation; 13-07-2008 בשעה 03:25.

כן בנות יבואו תמיד, לכולם..
    בצבא הכיף האמיתי מתחיל בכל מקרה (לפי אח שלי וחברים)
    בהצלחה אחי ומקווה שהכל יסתדר
    פורש לישון, לילה טוב

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

כואבות לי העיניים ואני מת לישון !
    שמע , תתחיל לקחת את העיניינים ברצינות ותדבר איתם על זה שהם "יבשים" ושצריך להתחיל לצאת
    למקומות חדשים ולהכיר בנות
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

אני אגיד לך את האמת לא קראתי הכל אבל הבנתי שאתה מתוסבך
    חבר זה מישהו שיכבד אותך גם כאשר הכבוד לא נחוץ
    בנאדם שיעדיף לסבול במקומך
    לא יפגע בך, רק להפך
    לא משנה אם הוא "חננה" או "קול", בשבילך זה לא רלבנטי כי זה לא בחבר'ה
    זה כבוד הדדי אחד בין השני.
    ה"חבר" שמסיע אותך, כנראה סוחט ממך כסף לדלק, ואת שלו שומר לעצמו
    אוטו לא עושה משהו לגבר, גם נקבות עוברות טסט ויש להן רכב, מה זה נתן להן ?! נוחיות ... מה שסתם נקבות ייחפשו זה נוחיות יירדפו אחרי אלו שעושים להם נוח בלי שהן עובדות קשה בשביל זה
    אוטו יביא לך כלום חוץ משרמוטות ובעיות ( "חברים" )
    אני מכיר אנשים עם מכונית ואפילו כמה שמביאים בלחץ נקבה אחת ...
    אני בגיל 14 הייתי מביא יותר בנות מהם, הייתי נוסע על רולר בליידס בלי גלגל אחד בצד ימין והן עדיין מתקשרות אליי כל שבוע מתחננות שאני אגיע:מתגעגעות לכיף, כן בנאדם כמו שיש -חבר- ככה גם יש -חברה- .. לא כל הבנות הן סתם נקבות
    כשייגמר לך המלווה אל תעשה שטויות חח כולה נסיעה ברכב אל תתלהב מזה יותר מדי

טיפ
    שני שירים של Tupac
    Blasphemy ו Keep ya head up

שיר של DMX
    We dont give a fuck

תקשיב למה שיש להם להגיד

משתמש כבוד האוואטר של OmeR
    שם פרטי
    פטרוז
    לייקים
    2
    נקודות
    2,599
    משפט מחץ
    What has 4 legs and an arm? A happy Pit Bull

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf צפיה בהודעה
    מה אתה חושב שלכולנו יש את החברים המושלמים?
    כל חבורה והפאקים שלה.
    מה חסר לך? בחורות?
    בשביל לתפוס בנות לך עם חבר אחד, שניים ותתחילו להכיר. לא צריך בשביל זה חבורה.

אם אתה חושב שמנצלים אותך, אז תתחיל לדבר יותר, אל תהיה הטמבל השקט.
    ברגע שתתחיל לדבר יבינו שאתה לא עוד גיק, שאתה אחד מהחבר'ה.
    תתבלט, תרגיש שייך, כי רואים שאתה מרגיש אאוטסיידר.

זה שהרשיון שלך יגמר, לא יתן לך הרבה תשומת לב, לא יעשה סביבך מהומות, זה כלום, זה חרטא.
    יש לי רשיון כבר שנה, אתה חושב אני לוקח חברים ועושה נסיעות? לא.
    למה לי?
    צריך לנסוע אז נוסעים, סתם ככה בשביל מה?
    בשביל הבחורות?

עוד פעם, אם זה מגיע לבחורות, יש המון דרכים לתפוס בחורות, ותתפוס אותן הכי טוב אם תהיה לבד.

בכל אופן, אני חושב שאין לך בעיה מסויימת.
    אתה יוצא ומבלה, רק תתבלט ותרגיש שייך לכל המקומות ויהיה בסדר.
    לא יודע.. יש חלקים שהסכמתי איתך מאוד ויש חלקים שממש לא.
    אף פעם אף אחד לא צריך להתבלט. זה הדבר הכי דפוק שבנאדם יכול לעשות.. אנל'א אומר להתבלט באופן שלילי (להיות ממש ממש ממש שקט שאפחד לא שם עליו) אלא להתבלט כאילו "הכי טוב, הכי יפה, הכי חכם"
    זה רק גורם לדבר אחד, שנאה
    ראית פעם מישהו בולט שלא שנאו אותו?
    שהוא תמיד מתיימר להיות הכי טוב במשהו..
    זו דעתי.

ולנושא. תנסה לצאת יותר.. לארגן יותר.. ליזום יותר. ואם הבעיה זה הבנות.. אז לך למסיבות\הופעות.. תמיד מכירים שם אנשים.. זה לא בעיה.
    It's getting kind of hard to believe
    things are going to get better
    I've been drowning too long to believe
    that the tide's going to turn

And I've been living too hard to believe
    that things are going to get easier now
    I'm still trying to shake off the pain
    from the lessons I've learned

And if I see van Helsing, I swear
    to the Lord I will slay him!
    A-ha-ha-haa! Take it from me
    I swear I will let it be so! A-ha-ha-haa!!

Blood will run down his face
    when he is decapitated...aah!
    his head on my mantle is how
    I will let this world know:

.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ציטוט נכתב במקור על ידי OmeR צפיה בהודעה
    לא יודע.. יש חלקים שהסכמתי איתך מאוד ויש חלקים שממש לא.
    אף פעם אף אחד לא צריך להתבלט. זה הדבר הכי דפוק שבנאדם יכול לעשות.. אנל'א אומר להתבלט באופן שלילי (להיות ממש ממש ממש שקט שאפחד לא שם עליו) אלא להתבלט כאילו "הכי טוב, הכי יפה, הכי חכם"
    זה רק גורם לדבר אחד, שנאה
    ראית פעם מישהו בולט שלא שנאו אותו?
    שהוא תמיד מתיימר להיות הכי טוב במשהו..
    זו דעתי.

ולנושא. תנסה לצאת יותר.. לארגן יותר.. ליזום יותר. ואם הבעיה זה הבנות.. אז לך למסיבות\הופעות.. תמיד מכירים שם אנשים.. זה לא בעיה.
    אפשר להתבלט בלי להיות מתלהב ותופס מעצמך.
    אני ממש לא תופס מעצמי, לא חושב שאני יותר יפה מאחרים, או חכם יותר, כי אני לא סביר להניח.
    אבל אני יודע להראות את מה שטוב בי, להראות שגם לי יש דברים להציע, שגם אני יכול לדבר ולמשוך תשומת לב.

זו דעתי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,879 | הודעות: 8,173,466 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect