קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתגר]אתגר חדש בפורום רקעים! חובה כניסה!
    על ידי N1ke בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 16:39
  2. [הודעה] נוסח חדש לפתיחת אשכול - חובה כניסה!
    על ידי SlaydeR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-10-2008, 01:24
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-01-2008, 20:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[פירסום חדש] למה כישלון..חובה כניסה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    איתוש
    לייקים
    0
    נקודות
    181

ברירת מחדל [פירסום חדש] למה כישלון..חובה כניסה.

הכותב: Pandush

לראשונה החלטתי גם להוציא כתבה, על נושא שלא מדברים עליו כל כך אבל נושא כאוב שצריך לדבר עליו.
    אני יודע שהיו לפני שניסו כאלה מאמרים ואולי תראו חלק מהדעות מצטלבות, אבל אני רק רוצה שתדעו שמה שאני רושם זה מנקודת המבט שלי וניסיון אישי.

אז נתחיל מנושא שלא כולכם שמים לב כי אתם חלק מאותה בעיה...

Bros before who knows?

רבים מכם לא שמים לב עד כמה אתם נותנים לחברים שלכם להשפיע עליכם... במשחק... בקריירה... בהחלטות...ולא פעם אחת ראיתי דבר כזה משתלב עם החוסר מקצועיות הנעשה בקהילות/ביניכם.
    אני לא רוצה לנקוב בשמות אבל ראיתי מספר אנשים שנכנסו לפורומים וכתבו תגובות בעילום שם או בכינוי אחר הלא מזוהה על ידי הקהילה, תגובות מאוד ביקורתיות... מה שהביא חלק מכם להגיב אליהם בצורה שונה...שונה ממה שהייתם מגיבים אם מישהו אחר "מוכר" יותר היה מגיב...

לדעתי זהו אחד הדברים המגעילים שקיימים. אתם נותנים לחבר שלכם או למישהו בסטטוס גבוה יותר לשנות את הדעה שלכם? כל כך קשה להיות אמיתי אל עצמכם?
    מצבים כאלה קורים גם בקהילות, אני עד לחלק מהם. אז קודם כל זה מראה על חוסר מקצועיות... אנשים מקבלים גישות ויחס מיוחד רק בגלל קשרים? איפה הגישה של "תוכיחו את עצמכם"?
    זה לא כל כך מעייף להסתכל על 10 אנשים יורים אחד על השני בHLTV.
    ברצינות...תביאו חברים ופופקורן... זה כמו סרט רק שיוצא לך לבקר אותם כמה שאתה רוצה ואתה לא צריך לפחד מזה שהם יגיבו באגרסיביות...

צ'יטים:

מגעיל? כן. אבל העובדה נשארת שיש אנשים המשתמשים בהם...
    בשרתים הפחות מוגנים, כאלה שבהם לא מותקן באסטד או תוכנות דומות, הצ'יטרים מנפחים את האגו שלהם על חשבון אנשים שמשחקים בצורה הוגנת...
    רק אני או שדברים כאלה בכלל לא אמורים לקרות?!
    אני לא אומר שכל מי שמשחק בשרת בלי באסטד הוא צ'יטר... אבל פשוט שמתי לב לכמה מקרים שבאמת הגעילו אותי...
    אם יש צ'יטרים שקוראים כתבה זו אני מציע לכם להפסיק עכשיו, להוסיף לביטחון העצמי שלכם בצורה כזו זאת שיטה סתם דפוקה וכשתגיעו למבחן האמיתי תכשלו...
    כדאי למנוע תופעה כזו אני מציע לכמה שיותר אנשים להתקין באסטד, לשחק בשרתי עם באסטד ואפילו להחזיק שרתים עם באסטד.

לשחק במפות שונות...

כדאי לכם לנסות!
    אני עצמי שיחקתי בהרבה מפות ולמדתי להכיר אותם, אבל יצא לי לראות אנשים שלא משחקים במפות השונות מאינפרנו ודאסט2...

קודם כל זה לא כיף לשחק רק בשתי מפות.... וגם יותר כיף להרחיב את הידע שלכם...
    כדי להגדיל את המעגל של האנשים היותר מנוסים אתם צריכים להתנסות במפות שונות. לא רק כדאי שתוכלו להתמצא במפה מסוימת כשאתם משחקים אלא גם מבחינה טקטית במשחק... זו עובדה (שקבעתי) שאם תשחקו ביותר ממפה אחת תוכלו לדמות מצבים הקורים לכם במפות אחרות למפה כמו דאסט ותראו דברים מנקודה ראות אחרת.
    אחרי שיגדל המעגל של המפות בהם אתם משחקים יגדל גם המעגל של האנשים המנוסים... והתוצאה היא עליה ברמה הממוצעת של השחקנים בישראל.

זה לא הגיל זה התרגיל?

אפשר להמשיך להמשיך לחשוב ככה אבל העובדה לא תשתנה שהניסיון הוא זה שקובע, כמה שיש יותר ככה המשחק טוב יותר.
    לא פעם יצא לי להתקל בילדים בני 11/12 שמשחקים ממש גרוע וחושבים בצורה די... עלובה...
    שלא תבינו אותי לא נכון, יש מספר מצומצם של כאלה המשחקים בסדר, פשוט צריך לדעת איפה לחפש. זה לא שמישהו יכול לעשות משהו לגבי זה מבלי לפגוע בזכויות אדם... אבל לדעתי צריך לשים גבול מסוים לתחרויות או לאירועים מקצועיים אחרים על מנת לשמור על מקצועיות.
    אני גם לא חושב שהאנשים המנוסים יותר והמבוגרים יותר נהנים לשחק עם מישהו שעדיין לא הגיע לגיל שבו הוא מפסיק לצחוק כשאומרים לידו "מילים גסות".

צעד שלכם...חוסר שיתוף הפעולה בין השכבות...

כפי שאנחנו יודעים, הקהילה הישראלית מחולקת לשכבות. בשפה שאתם תבינו: "פאבליק < אדוונס < פרו" (למי שלא הבין "<" סימן שאומר שהצד --> גדול יותר מהצד השני).
    שכבות אלה יש להם את הבעיות שלהם, והבעיה העיקרית של השכבה החלשה היא זה שהם לא יכולים להתנסות בלשחק ברמה גבוהה.
    שלא תבינו אותי לא נכון אני לא מציע לכם לשלוח אנשים פחות מנוסים לשחק עם אנשים שמשחקים כמה שנים... אני פשוט רוצה לראות שיתוף פעולה בין השכבות.
    לא בצורה תחרותית אלה בצורה חברתית, זו פנייה לאנשים בשכבות החזקות: לפעמים תתנו הזדמנות לאנשים מהשכבה החלשה לשחק איתכם וללמוד מכם. מהשיתוף פעולה אתם תוכלו רק להרוויח, לעלות את התחרות, להכיר אנשים, והתוצאה הגדולה היא, להעלות את הרמה בארץ.
    לפני כמה חודשים ניסיתי להרים פרויקט קטן על מנת ליצור שיתוף בין השכבות החזקות לחלשות. הפרויקט היה ממש קטן ולא הרבה ידעו עליו ובסוף לא יצא לפועל בגלל חוסר שיתוף פעולה...
    אם השכבות החזקות מעונינות בלחזק את הקהילה ורוצים לעלות מחדש פרויקט זה, אתם מוזמנים לדבר איתי במירק...

עד כמה הניסיון בא לידי ביטוי?

אי אפשר לספור על הידיים את מספר הפעמים שראיתי שאנשים מנוסים מתלהבים מהעובדה שהם מנוסים ונותנים לזה להרוס אווירת משחק...
    "אני משחק 3 שנים! אתה נוב!" כמה פעמים שמעתם את זה כשהייתם בגאטר או במיקס?
    אנשים כאלה הם הזרעים לבעיות שלנו, אולי יש להם ניסיון של 3 שנים אבל זה בא לידי ביטוי בהתנהגות לא בוגרת ומטומטת למדי... האירוניה היא שאחרי כמה זמן אתם מגלים שאותו בן אדם הוא בכלל בן 13 או משהו, מה שמראה לכם שהוא שיקר...... וזה לא יכול להוביל לטוב.
    הניסיון שלכם צריך לבוא לידי ביטוי על ידי עזרה לשחקנים פחות מנוסים, במקום לקרוא להם בשמות תסבירו להם את הטעות שלהם ותסבירו איך הם יכולים לא לעשות אותה שוב, זה יראה על ניסיון, בגרות ויביא אפשרות להתחבר עם אנשים.
    מובן שאם מישהו בעל ניסיון מנסה להסביר למישהו אידיוט את הטעות שלו אז התגובה שלו תיהיה "אני משחק 3 שנים! אתה נוב", מייגע... אבל תנסו לאפק את עצמכם, הבגרות תשתלם רק לכם.

לסיום...

לדעתי הקפתי פה את הבעיות של הקהילה הישראלית מנקודת המבט שלי ואף הצעתי דרכים לפתרון בעיות אלו.
    אתם צריכים להבין שלפעמים דברים קטנים יכולים להתפתח לדברים גדולים, אם כולכם תסגרו קצוות פה ושם אתם יכולים להוביל למצב שמישהו ששיחקתם נגדו ומחצתם אותו פתאום ישים לב לטעויות ואף יראה על הטעויות שלכם.
    בכך שאתם תעלו את הרמה הממוצעת של ישראל אתם תוכלו אפילו לעלות אותנו לרמות בינלאומיות והדבר הבא שאתם רואים זה GLC מול fnatic או משהו.
    אל תתעלמו מהבעיות, תטפלו בהם!

קרדיט ענק ממש ענק ל-unit101

דעה שלי:
    כמו ש Febonatic ליאור אמר:
    צודק
    ומה תגיד על זה שנכנסים לקלאבים
    אתה נותן איזה HS לאיזה משהו
    כל הסרבר מתחיל לקלל אותך על כלום
    תבין אף אחד לא ישנה תקהילה הזאת

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

לא ממש הבנתי מה זה דעה של מישהו?

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

אני משחק במשחק הזה מ 2003 ואף פעם לא נמאס לי ממנו (למרות שהיו הרבה תקופות פרישה של עד שנה)
    ותכלס הוא צודק , רוב הקהילה היום סגורה ומפוצצת באחים קטנים מעצבנים של שחקנים שפרשו
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש כבוד
    שם פרטי
    איתוש
    לייקים
    0
    נקודות
    181

ציטוט נכתב במקור על ידי Bad Beast צפיה בהודעה
    לא ממש הבנתי מה זה דעה של מישהו?
    כן , זה דעה של מישהו
    ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    אני משחק במשחק הזה מ 2003 ואף פעם לא נמאס לי ממנו (למרות שהיו הרבה תקופות פרישה של עד שנה)
    ותכלס הוא צודק , רוב הקהילה היום סגורה ומפוצצת באחים קטנים מעצבנים של שחקנים שפרשו
    גם נכון,אבל עדיין יש גם של שחקנים שלא פרשו
    למשל דוד rishon יש לו אח קטן growler ניראה לי
    הוא חמוד דווקא

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

בואנה איתי חח פרוש מהמשחק הזה כבר

לך לים , תפוס בחורה ....

מה אתה משחק לי cs בחופשש

יאללה כמה אפשר
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עוד פעם אתה עושה שטויות איתוש אהה?!
    חחחחחחחח AVI.S. היה פה

משתמש מכור
    שם פרטי
    ציון
    לייקים
    0
    נקודות
    13

באמת תפרוש אחי....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,112 | הודעות: 8,173,699 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect