כואב לי בביצים[רק אחת]..אין אדמומיות אבל אני מרגיש שהביצה שכואבת נפוחה קצת.
הכאב ירד קצת מלפני כמה ימים.. יכול ליהיות שזה יעבור אם אני יאונן או עם הזמן?
כואב לי בביצים[רק אחת]..אין אדמומיות אבל אני מרגיש שהביצה שכואבת נפוחה קצת.
הכאב ירד קצת מלפני כמה ימים.. יכול ליהיות שזה יעבור אם אני יאונן או עם הזמן?
|
|
קיבלת שם מכה? מה גרם לכאב?
אור, לדעתי אתם צריכים להחדיר לאנשים שילכו לרופאים.
זה האיבר מין שלהם, ואתה לא כל כך מוסמך, לא משנה כמה אתה יודע (שלפי מה שאני רואה אתה יודע המון המון המון) להגיד להם מה לעשות, פשוט אם כולם יגידו להם ללכת לרופא הם ילכו לרופא.
הרופא ראה 100000 בולבולים בחיים שלו, ותאמין לשי הוא ראה יותר שעירים, קטנים, גדולים, דקים, עבים, מכוערים, ומשונים יותר משלך, אם אם יש לך 2 בולבולים במקום אחד, כנראה הוא ראה מישהו עם 3.
קיצור לך לרופא, ויראה מה הבעיה, יעשה צילום, ותצא בריא.
לא מבין את הילדים האלה
אני לא רואה שום בעיה שההורים שלך ידעו..
אתה לא תמות מזה שהם ידעו,
ואני בטוח שהברופא רואה מיליון פעם זין ביום אחד,אז אין ממש להתבייש..
בקיצור,
אל תקשיב לנו,כאילו רק לאור,
ועדיף שתלך לרופא..
ההורים לא חייבים לדעת, תגיד לרופא ואסור לו להגיד להורים, אלא אם זה משהו חשוב. ואז זה משהו חשוב תאמין לי שאתה תרצה את העזרה שלהם.
ואם הם ידעו? מה הבעיה? הם ההורים שלך, הם ניגבו לך את התחת כשהיית קטן, אתה חושב הם לא יודעים שאתה מאונן ודברים כאלה? הם יודעים טוב מאוד
ומה פאדיחות? אם הזין ישבר לך לחצי אתה לא תלך לרופא?
אם זה אתה מהדיון הקודם אז אני ממליץ בחום ללכת לרופא (דחוף אם אפשר להגיד).
עכשיו תקשיב בקשר לכאב אם הכאב שהורגש לפני כמה ימים היה בלתי נסבל והוא גם הורגש בבטן התחתונה אז רוב הסיכויים שאני יודע מה זה (או בכיוון) וזה דורש רופא מיד. אל תפקיד את הבריאות שלך. בייחוד שזה מקום רגיש.
חבל שזה יהיה בלתי הפיך אני כבר אומר לך לך לראות רופא, מקסימום זה סתם כאב..
שמע לי. שלח לי הודעה לפרטי מהמשתמש שלך אני אספר לך סיפור. אני לא יחשוף את זהותך.
אם אתה רוצה תשלח הודעה, אם לא אני לא יכול לעזור יותר חוץ מזה שאני ממליץ לראות רופא.
לא הבנתי למה אתה פותח עוד אשכול העברתי את זה לפורום רפואה ובריאות כי שם זה יותר מתאים.
אני בנתיים רק נועל לא מוחק כדי שתראה שהעברתי לך ולא מחקתי סתם.
תשמע אני בטוח שזה טבעי ב100%, ובוא אני אגיד לך משהו, אתה לא חייב לשתף את ההורים שלך, ואין קשר לאוננות, והם לא חייבים לדעת שום דבר על האוננות שלך, למרות שאני בטוח שהם יודעים, כי זה דבר טבעי לכל נער מתבגר.
לך לרופא, אתה יכול ללכת לרופא המשפחה, זה בכלל טוב לעבור מדי פעם בדיקה באזור כדי לדעת שהכל תקין, הוא יבדוק את שק האשכים שלך וישלול בעיות, הוא יגיד לך שזה טבעי והכל בסדר, אני בטוח, אבל למען הבריאות שלך תלך, הרופא רגיל למצבים כאלו, כשתעבור צו ראשון בצבא גם יבדקו לך את שק האשכים לראות שהכל תקין, ככה שלא יקרה כלום אם תתרגל לזה כבר עכשיו, הרבה עוברים את זה.
תעדכן מה נסגר.