מה אתם מעדיפים שיהיה לחברה שלכם גוף או פרצוף?
אני אישית אם אין לה פנים יפות אין מצב בחיים אבל היא חייבת גם להיות רזה.
קרדיט לגיא על הרעיון.
מה אתם מעדיפים שיהיה לחברה שלכם גוף או פרצוף?
אני אישית אם אין לה פנים יפות אין מצב בחיים אבל היא חייבת גם להיות רזה.
קרדיט לגיא על הרעיון.
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 14-07-2008 בשעה 15:23.
|
|
פנים יפות וגם גוף יפה..
גוף שלא יהיה מושלם אבל עם פרופורציות שעדיין תיהיה סוג של משיכה..
נערך לאחרונה על ידי Smoothi; 14-07-2008 בשעה 16:32.
שניהם חשובים אנ'לא אלך עם אחת מכוערת או עם אחת דבה...
קיצר שניהם חשובים באותה מידה.
מעדיף פנים.
אבל כמובן שאם יהיה לה גוף מפעיל אז לא
זה די הולך ביחד, רוב אלה שיש להם פרצוף יפה גם כמעט בטוח שיהיה להם גוף יפה.. קשה לי להחליט מה יותר חשוב, צריך איזון
תמיד יש פרופורציה בין גוף לפנים.
לא יכולות להיות פנים סופר יפות לבחורה סופר רחבה כי אז הפנים שלה יהיו סופר רחבות בהתאם ויש אנשים שזה לא מתאים להם.
כל אחד והטעם שלו, במקרה שלי עדיין לא קרה שאהבתי פנים של בחורה אבל חשבתי שהגוף שלה מזעזע, זה תמיד בא לי ביחד.
מעטות הבנות שיש להם פרצוף יפה אבל הם שמנות..
גם וגם אין דבר כזה או זה או זה, צריך גם פנים יפות וגם גוף בנוי טוב ושתיהיה רזה, יפה כזאת D:
גם וגם...
אני לא אלך עם אחת שיש לה חצ'קונים על כל הפנים ושומות עם שעירות כאלה בפנים והיה לה גוף יפה חחחחח..
זה בדיוק כמו שתשאל "אופי או יופי"
אם יש למישהי רק אחד מהם , היא לא שווה הרבה.
פנים -->אופי --> גוף
כמובן שקומבינציה של שלושתם תיהיה מושלמת , אבל אצלי הגוף במקום האחרון לא יודע למה אם אני נמשך למישהי בגלל הפנים או ההתנהגות והאופי זה גובר על זה , ד"א ציון יא הומו אתמול ראיתי HB20 באמא שלי אין דברים כאלה , הדבר הכי מושלם שראיתי בחיים שלי , מרוב שלמות בלמתי מה בלימה , היא עשתה לי פאקינג קוואלפי התסכלה עלי מלמטה עד למעלה ככה באמצע שאנחנו הולכים , וזה לא תירוץ מה שאני הולך לומר עכשיו חחח אבל ירדתי מהאוטובוס ועקץ אותי משהו ואז הציק לי אז חיפשתי את זה כזה עם היד חחחחחח איזה הומו אני נשמע יאללה
חחחחחחחח, אבל משה, זה הכל קשור מה אתה מחפש.
אם זה סטוץ אני אפילו לא מסתכל על אופי או פנים
אם זו חברה לשבוע ככה אני מסתכל על פנים+גוף 65% אופי 35%
ואם זו חברה להרבה זמן (לא נראה לי אני מחפש יותר, כל החברות הקודמות היו להרבה זמן וזה סתם מאפן, למרות שגם סטוצים אין לי כוח יותר אז רגע? אני לא מחפש בנות?!?!?!?!) אז אופי 50% יופי 50%