http://one.co.il/Article/119770.htmlאין מצב שזה אמיתי למה שהוא יצא החוצה אם זה אמיתי ?!!!
http://one.co.il/Article/119770.htmlאין מצב שזה אמיתי למה שהוא יצא החוצה אם זה אמיתי ?!!!
Siete
|
|
האמת זה נראה די מפוברק אבל אם זה נכון אז נראה לי אף קבוצה לא תרצה לקבל אותו :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בטח שזה אמיתי , חבלל הוא היה יכול להיות חלוץ בין הטובים בעולם, גם רונלדיניו משמיןן ראיתם איזה בטן יש לו??
קרא חוקי חתימות
חחח ראיתי
איזה שמן..
קצת פוטושופ אבל עדיין, לא חסרה לו בטן
לדעתי זה לא ערוך, תחשבו כמה חודשים טובים של ישיבה בבית ואכילת מקדונלדס D:
Real Madrid ♥
איך הוא השמין ככה?????
פלמנגו אמרו שכאשר רונאלדו יהיה כשיר הם יציאו לו חוזה. תשכחו מזה חח..
חח תראו לאן אחד משתי החלוצים ובכלל אחד מחמשת (אם לא הכי ) השחקנים הכי טובים בעולם התדרדר בקושי בגיל 32 . חח איזה טיפש... זהו היום רשמית התיאשתי הבן אדם לא יחזור לעולם ..
בעונה הראשונה שלו במילאן הוא היה טובב כזה ידעתי שתוך כמה סזמן זהו הוא מפציץ .. אחרי זה הגיעו פציעות והכל ועכשיו זה ... זהו נגמר .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-07-2008 בשעה 23:21.
Siete
הוא נראה כאילו הוא בהריון חודש חמישי, איך הוא יוכל לחזור לשחק כדורגל רשום שאינדהובן רוצה אותו?
חבל היה שחקן גדול קאפלו גמר אותו
חח אלק קפאלו גמר אותו , אח שלו הוא גמר את עצמו עם הפציעות העלובות שלו והוא היה שמן . תראה את ריאל מדריד עכשיו ואת ריאל של 04-05 05-06 , קפאלו גאון .
מאמן לא סתם נטפל לשחקן כי בא לו , רונאלדו היה שמן וגם שהוא עבר למילאן היה לו בעיות שומן .
אצל קפאלו אין דברים כאלה מי שטוב משחק .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 15-07-2008 בשעה 18:07.
Siete
אני אומר זה לא אמיתי.
מזה? כזה שמן? לא יכול להיות
ואם כן? מגיע לו, לא שמר על עצמו
כמה שהחיים יפים כשאתה בן שמונה-ומאוהב (:_איש אחד בא למוכר ואומר לו:"אפשר חרבשולמע עם שוקולד?"המוכר עונה:"אפשר פיתה עם מה?!"=D
ראיתי איזה סירטון באתר של crazyone הוא ניהיה שמן מת פחות ממה שהיה בסאן אבל עדיין והוא מעשן גם איכס מה ניהיה מהשחקן הזה פעם הערצתי אותו עדיין אבל עזוב אותי גועל נפש