במילה אחת - אכזבה
אכזבה שראיתי את זה כמו מטומטם בדי וי די באיכות TS עם תרגום מהשוק ולא הלכתי לקולנועעעע .. כזה סרט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!
מי שמושפע ממטריקס ומכיר את כל הסצינות משלושת הסרטים יבין כמה הסרטים האלה דומים אבל בכל זאת הצליחו להכניס לסרט הזה עלילה יפה
הסוף היה אמור להיות הכי צפוי בסוף שינו הכל והצליחו להפתיע אותי שבדרך כלל זה לא קורה בסרטים, השחקנים משחקים מעולה! האפקטים?! לא נראלי שהם התקמצנו .. ואם כן בטוח שהם לא הצליחו .
לא ראיתי עדין סרט עם כל כך הרבה הילוכים איטים .. כל 2 דקות יש אפקט ..
מכונית מתעופפת באוויר, אנשים קופצים מבינינים מקלדת נכנסת בראש של בנאדם בהילוך איטי (הדבר הכי מגניב בארץ חח) כדורים מסתובבים, רכבת נופלת ועוד ..
רוצו לקולנוע ואל תנסו אפילו לראות בבית, מי שאוהב אפקטים וכאלה בכלל יהנה והשחקנים?! .. :ם
סיקור קצר שלי .. בנאדם לא יוצלח בחיים, לא הולך לו בעבודה , לא הולך לו עם החברה, כל יום הוא סובל את היום וצריך למחרת לעבור אותו דבר שוב ..
עד שמוצאים אותו .. מסתבר שיש לו התקפי פאניקה שיש אותם לאחדים בעולם שהלב שלי פועם 400 פעמים יותר מכל בנאדם רגיל ככה שהוא מצליח לראות דברים בהילוך איטי , לשמוע יותר טוב וכדומה ... מפה זה כבר מתגלגל שהוא לומד איך לשלוט בכוחות שלו ..
ציון 10|10
ואם יש לכם דילמה בין זה להנקוק אין מה לחשוב וישר לסרט הזה .
הנקוק חמוד + לא יותר

ציטוט ההודעה