אחי שכח את הסיסמא של המחשב שלו... תציעו נקודות על המדריך!
אחי שכח את הסיסמא של המחשב שלו... תציעו נקודות על המדריך!
|
|
פרטי אחי
כנס למצב בטוח ותסיר את הסיסמה f8 הרבה פעמים בהפעלת המחשב ואז safe mode
אל תישלח נקודות
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
וואי אם זה היה זה לא הייתי קונה אחי... ואם זה היה עובד לי תאמין לי שאני הייתי שולח לך...
שלחתי בפרטי
בלי נקודות.
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
שמע כפרה...
אם בא לך אני יביא לך בכיף שלי.. תוכנה שאתה מעלה אותה בבוט והיא מראה לך את הסיסמא![]()
מה הבעיה להכנס לפורום מדריכים וטיפים ולבקש שם או לעבור חיפוש או משהו.
לא משנה כך הנה המדריך הכי מפורט שיכול להיות עם תמונות:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=353793&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%AA+%D7%A1%D7%99%D7 %A1%D7%9E%D7%94
עזוב נקודות.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שמע טל זה לא בהכרח יעבוד כי יש לו נניח אם הוא משתמש עכשיו באדמיניסטרייטור ולא יצר עוד חשבון? אז בעצם אין לו איך להיכנס לאדמינסטרייטור הכל תלוי בסיטואציה![]()
וואי חברה אני מצטער אבל הוא המנהל של המחשב (Administrator - זה מה שכתוב לו) אבל אם הוא לא היה הייתי שולח פה לכולכם נקודות אז יש לעוד מישהו רעיון?
הסברתי לך בפרטי שלח 20 נק' אני יודע כמה שבא לך![]()