אז ככה אני עולה לכיתה יא' מכיתה א' - כיתה ח' ואולי גם חלק מ ט' היה אפשר להגיד שהייתי הכי מקובל מכולם והכי מקורב לכל הילדים בביצפר אף אחד לא יכל אפילו לרדת עלי למה אם כן אין לו חברים יותר יכלתי לצאת עם כל בחורה שרציתי הייתי באותה תקופה ממש יפה
עכשיו המצב קצת ישתנה כיתה ט' ו י' התחלתי פשוט להתחצ'קן התרחקתי קצת מהחברים שלי וכמובן מהבנות לא רציתי לצאת עם בחורה רק בגלל שחשבתי שלי מפריע לצאת איתה בגלל החצ'קונים שלי (קצת הזוי) כמובן ששמתי גשר
ואחרי כל זה שאתה לא יוצא כל כך כמו שיצאת פעם אז אתה כמובן מתחיל ללמוד
אוקי עכשיו אני כנראה מסיים עם הכדורים לח'צקונים ועוד שלושה חודשים בעזרת השם אני מוריד את הגשר אני מתחיל להתאמן במכון כושר וכו'
עכשיו איך אני יחזיר את התדמית שהייתה לי כאמור כמעט כל החברים שיש לי עדיין צוחקים עליי שאני לא יוצא עם בנות בגלל שאני חושב שיש לי בעיה וגם שאני לא יוצא למועדונים ומעדיף לשבת בבית
עכשיו הגעתי למצב שילדים שלא היו מעזים לפתוח את הפה שלהם עליי מתחילים לרדת עליי בצרורות זה היה נורא מוזר כמובן שירדתי עליהם חזרה ופי כמה אבל שמישהו ירד עלי ומישהו בכלל לא מקובל ומכוער תחת שמישהי לא תסתכל עליו בחיים.
אוקי עכשיו לפתרון קצת יתחיל להיות לי מוזר ללכת למועדונים או לצאת עם בנות לגבי החירמונים חירמנתי בכיתה ח' וז' מאשר כולם אבל תמיד זה היה לכיף ולא בישביל לצאת עם מישהי
ועוד משהו שאני חייב לפתוח אותו הייתה לי חברה כיתה ז' היא הייתה הילדה הכי יפה בביצפר וגם עכשיו וקרה לי פדיחה רצינית איתה שחבר שלי התחיל לצחוק איתי כמעט אף אחד לא יודע את זה חוץ ממנו אבל זה גם הרחיק אותי מלצאת עם בחורות רק בגלל שאני יעשה משהו מפגר
אז איך אני מוצא את הפיתרון להחזיר לי את התדמית זה נשמע כל כך מוזר
אני חושב שאני יעבור את זה בשנה הבאה נקווה
תודה ומצטער על הסיפור

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.