יש לי במחשב יותר מידי ספאם ושום תוכנה לא עוזרת ניסיתי לבדוק עם SPYWARE DOCTOR וSPYBOOT ועדיין לא עוזר ניסיתי גם NOD32 ועדיין כל הזמן קופץ לי פרסומות וליד השעון כתוב VIRUS ALERT!
תעזרו בבקשה מה לעשות?
תודה מראש..
יש לי במחשב יותר מידי ספאם ושום תוכנה לא עוזרת ניסיתי לבדוק עם SPYWARE DOCTOR וSPYBOOT ועדיין לא עוזר ניסיתי גם NOD32 ועדיין כל הזמן קופץ לי פרסומות וליד השעון כתוב VIRUS ALERT!
תעזרו בבקשה מה לעשות?
תודה מראש..
|
|
מערכת הפעלה?
ניסתה לסרוק במצב בטוח?
אתה יכול לצלם לנו תמונה של מה אתה מתכוון?
בברכה,
D-j-d.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראה בעיקרון תיכנס לתת פורום מדריכים תוריד משם את כל התוכנות ותפעיל את כולן במצב בטוח. אחרי שהם מסימות פשוט תיכנס לתיקיה C:/program files ותצלם לנו תמונה של כל התיקיות שנמצאות שם
תוריד את זה, תסמן שם הכול בוי זה ימחק את כל הדברים הלא הכרחיים במחשב שלך יהיה לך יותר מקום בדיסק הקשיח ואני בטוח שלא יהיו לך יותר וירוסים
עריכה: שכחתי להביא תקישור חחח הנה:http://www.filehippo.com/download_cc...5b2562bffaa8c/
סבמבה CCLEANER
נערך לאחרונה על ידי IsraelKid; 17-07-2008 בשעה 23:59.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמובן שכחתי דבר אחד חשוב תכתוב בRUN
MSconfig תעבור ללשונית startup ותוריד את הסימון מכל הדברים שהם לא האנטי וירוס
מחוק את האנטי וירוס המטריה סוג ד הזאת תתקין נוד 32 גירסה 3 וזהו לא צריך שום דבר אחר
התקנתי נוד32 וזה לא עוזר...
ובדקתי גם עם הAD-WARE והCCLEANER...
אגב ה"מטריה" הזה זה AntiVir אנטיוירוס דיי טוב אם לא איכפת לך.. וחינמי..
בכל אופן על מנת לפתור את הבעיה עשה כך:
1. לך להתחל> הפעלה...
2. בתיבה תכתוב: intl.cpl ולאחר לחץ אישור.
3. בחלון שיעלה לך בחר בשפה כלשהי שהיא לא השפה הנוכחית ולאחר בחר בשפה שלך שוב.
4. לאחר לך על "החל" ואז על "אישור".
לאחר מכן עשה ריסטרט למחשב. אם הבעיה עדיין לא נפתרה דווח לנו כאן.
נערך לאחרונה על ידי D-j-d; 18-07-2008 בשעה 15:20.
בברכה,
D-j-d.
אוקי תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ההודעה ליד השעון נעלמה אבל עדיין יש ספאמים...