"היפה והחנון" יוצא לדרך
בערוץ 10 החלו בימים אלה לצלם את הגרסה הישראלית לריאלטי "היפה והחנון" שמפגיש מלכות יופי עם חננות אמיתיים. פיני טבגר - סוג של סלב חננה - ינחה
בימים אלו החלו באילת צילומי הריאלטי החדש שמתבשל במרתפי ערוץ 10 - "היפה והחנון".
וכן, זה בדיוק כמו שזה נשמע. מדובר בגרסה ישראלית לפורמט שהצליח לא רע בארצות הברית "Beauty and the Geek", המפגיש מלכות יופי (לאו דווקא מלאות תובנה) עם חנונים אמיתיים, מהסוג הגרוע.
את הגרסה הישראלית ינחה פיני טבגר (כן, נחי מ"השיר שלנו") סוג של מגה חננה בעצמו.
רוצה להיות בת הזוג שלי במעבדה? (באנגלית זה נשמע יותר טוב)
על פי הפורמט המקורי, משתתפים בתוכנית 8 גברים חנונים במיוחד, עדיף משקפופרים שקופחו בתחום הלוק החיצוני, ו-8 בחורות יפות, רצוי כוסיות מהסוג הלא ממש חכם, אשר מחולקים לזוגות ומבצעים משימות משותפות, בתקווה שכל אחד מהם ילמד מיכולותיו של הצד השני.
בתום כל תוכנית זוג אחד מודח הולך הביתה, והצמד שנותר אחרון זוכה בפרס כספי גדול (בגרסה האמריקנית מדובר ב-250 אלף דולר). התוכנית זכתה לרייטינג גבוה בארה"ב, ל-4 עונות וגם לכמה גרסאות זרות. את הגרסה הישראלית יפיקו "רייף המאירי הפקות", אשר אחראים ל"הישרדות" שמצליחה בינתיים מעל ומעבר למשוער.
תמונות וסירטונים
- מנחה הסדרה
- הגרסא האמריקאית
קליפ: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2679098
קרדיט: bidur.msn.co.il - הכתבה
DoctorCool - תמונות,סרטון




- מנחה הסדרה
- הגרסא האמריקאית
ציטוט ההודעה
