אני כרגע נמצא בכיתת מב"ר (מסלול בגרות רגיל) אבל הממוצע ציונים של טוב וכו', אבל עצם זה שאני בכיתת מב"ר יכול לפגוע לי בקב"א או במיונים שלי לצה"ל?
(אגב לא יודע אם זה משנה אבל המטרה שלי זה לא טיס).
אני כרגע נמצא בכיתת מב"ר (מסלול בגרות רגיל) אבל הממוצע ציונים של טוב וכו', אבל עצם זה שאני בכיתת מב"ר יכול לפגוע לי בקב"א או במיונים שלי לצה"ל?
(אגב לא יודע אם זה משנה אבל המטרה שלי זה לא טיס).
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 18-07-2008 בשעה 12:19.
|
|
ממש לא אני סימתי מבר.
אם אתה טוב במבחנים אתה טוב.
סיימת מב"ר ואיפה אתה משרת?
אגב רק הציונים של יא' ישפיעו או גם של יב'? כי אני יליד נוב' והצו ראשון שלי עוד לא היה
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 18-07-2008 בשעה 12:31.
תראה במבר מגבירים רק מקצוע אחד של 5 יחידות אתה יכול להגביר מחשבים ואם ילך לך טוב בצו ראשון אתה יכול להגיע לממורם שזה יחידת המחשבים של הצבא.
הכיתה בה למדתה לא משפיעה כמות יחידות הבגרות והצלחה שלך במבחנים של הצבא הם מה שיקבעו את העתיד שלך
אין לך מה לדאוג ,אתה צריך קב"א 52 (הקב"א הדרושה לסיירות וקצונה).
הכיתה בה אתה לומד אין חשיבות גם לא למספר יחידות הבגרות שאתה עושה.
אנשים התקבלו לסיירת מטכ"ל ללא תעודת בגרות ,נכון תעודת בגרות יכולה להוסיף לך נקודת זכות אך
זה לא יקבע אם תתקבל או לא תתקבל לסיירת מטכ"ל.
הקב"א - קבוצת איכות ,נקבעת לפי הרבה מדדים פסיכוטכני וראיון אישי
אם יש לך הקלות ,תשלח את האיבחון לצבא. אני מדגיש זה לא יפגע לך בקב"א זה רק יכול לעלות אותה.
דרך אגב גם אם הקב"א שלך תהיה 51 ותרצה להתקדם בצבא לקצונה או סיירות והיה לך רצון הצבא
לא ימנע ממך להתקבל לתפקיד אם אתה מתאים אליו.
אגב מה המטרה שלך ?
נערך לאחרונה על ידי KoRvIX; 20-07-2008 בשעה 13:28.
המטרה העיקרית שלי היא סיירת/חה"ן גבעתי, ואולי להמשיך לקצונה אם יתאפשר לי.
טייס וסיירות מובחרות לא המטרה שלי, זאתמרת אם ישלחו לי זימונים אני אלך ואעשה את המיטב שלי.
אין לי הקלות ולא כלום. עשיתי אבחון לפני הרבה זמן ואני בסדר גמור (יעני לא זקוק לכלום).
אגב, יש אפשרות להתגייס לפני גיל 18?
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 20-07-2008 בשעה 14:31.
כן יש אפשרות להתגייס לפני גיל 18 אבל זה רק באישור של ההורים מכיוון שהם האפוטרופוס עליך.
אתה צריך לבקש מהצבא קדם גיוס.
אם יש לך את המוטיבציה ,אתה תגיע לשם למרות שזה לא פשוט ,אתה צריך קודם להגיע לגבעתי
שזה החלק היותר קשה ואז לעבור גיבוש יחטיות שהוא 3-4 ימים תלוי מי גיבוש לגיבוש
אם כושר ממוצע תוכל לעבור את הגיבוש ואז תבקש חה"ן.
דרך אגב לפי מה ששמעתי (שוב אלה רק שמועות אין לי מידע אמיתי שאני יכול להיות בטוח)
הוקמה בגבעתי סיירת חדשה בעקבות לקחי מלחמת לבנון השניה.
ההתמחות של הסיירת היא תקיפת בונקרים וכול מה שהיה צורך להתמודד איתו במלחמת לבנון השניה.
אין לי את השם שלה ,ואין לי פרטים אליה ,אין לי מושג גם איך אפשר להתקבל אליה.
בכול מקרה הסיירת הזאת הולכת להיות חוד החנית של גבעתי בסיבוב הבאה נגד חיזבאללה.
העיקר בשבילי זה גבעתי, השאלה החל מאיזה גיל אמרו לי 17 ועשרה חודשים אפשר לגייס אותי באישור הורים.
ולמה זה קשה להגיע לגבעתי?
זה לא,תרשום גבעתי,קרוב לוודאי שתקבל גבעתי.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אם המטרה שלך היא גבעתי, אתה לא צריך להיות "גאון גדול". פשוט תסמן ורוב הסיכויים שתקבל.
זה לא קשה ,אבל שוב לא בטוח שתגיע לשם.
שוב אתה רוצה זה לא אומר שתקבל לצבא יש את השיקולים שלו ובדרך כלל השיקולים שלך ושל הצבא
לא הולכים ביחד מנסיון.
אתה רוצה א' אתה מקבל ב'.
חבר שלי רצה צנחנים קיבל שיריון ,חבר אחר רצה להיות גובניק קיבל זימונים לקרבי.
לכן אני אומר בדרך כלל החלק הקשה זה להגיע לאן שאתה רוצה באמת.
אוקיי, אגב מתי מתרחשים המיונים והגיבוש לגדס"ר כשאני מתגייס?