קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  3. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 09-05-2007, 09:02
  4. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:38
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[דיון]תגליות ושחקנים כשרוניים.

משתמש משקיע האוואטר של ƒire Man
    לייקים
    0
    נקודות
    39

ברירת מחדל [דיון]תגליות ושחקנים כשרוניים.

בא לי לפתוח דיון על שחקנים עם כישרון ששמתם עליהם עין ולפי דעתכם הם יגיעו רחוק ויהיו הכוכבים הבאים.
    למשל כמו איזה מסי כזה שראיתם בקבוצה קטנה ונראה לכם שזה שחקן רציני שיגיע הכי רחוק ועוד 4-5 שנים נראה אותו בריאל או מנצ'סטר וכאלה.
    אז אני אתחיל ואומר - יש את דייגו מורדר ברמן,ששמתי עליו עין עוד שהיה בן 19 ושיחק בפורטו. זה שחקן מעולה שרואים שמגיע לו לשחק ברמות הכי גבוהות וזה עניין של זמן עד שנראה אותו בצ'לסי או ריאל או משהו כזה.
    אבל דייגו כבר די מוכר.
    אתם שמתם עין על מישהו?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

בוז'אן קרקיץ'
    היהלום הצעיר, נולד ב 28.8.1990 בליניולה, עיירה קטאלונית טיפוסית עם פחות מ 2,500 תושבים, חלק מפרובינציית ליידה. האבא ממוצא סרבי ומכאן גם שם המשפחה, האמא קטאלנית, ודאגה גם להכניס את השם "פרז" כשמו האמצעי.

הילד הצטרף למועדון ב 1999 והתחיל להפציץ מההתחלה, עד שהגיע לכמות מדהימה של 900 שערים (בערך 3.5 למשחק), המשיך להתקדם באופן מטאורי ונחת בעונת 2006-2007 בקבוצת המילואים של המועדון (בארסה ב'), כשאת הופעת הבכורה שלו הוא עושה בגיל 16 וחודשיים (חצי שנה לפני מסי, שבעה חודשים לפני אינייסטה). אלה שחשבו שהילד לא יוכל להתמודד מול בלמים בני 23+ (ממוצע הגילאים בליגה השלישית בספרד), התבדו - והילד הוריד גם אותם לברכיים. 9 שערים ב-15 משחקים (+ 3 בישולים), לעונה ראשונה הם מאזן מרשים ביותר.

ערך בכורה עם הקבוצה הבוגרת בגיל 16 ו-8 חודשים, במצרים מול אל אהלי ו-90,000 צופים. אחרי 24 דקות, כבש גם שער ראשון בבוגרים.

בעונת 2007-2008 הוא מהווה חלק מהסגל של הקבוצה הבוגרת, פתח 14 פעמים בהרכב הפותח
    וכבש 10 שערים, נתון מדהים לילד בגילו.

תכונות: סקורר בכל רמ"ח איבריו. יציאה אולטרה-מהירה מהמקום, טכניקה עילאית בסיומת מול השער, לא פוחד ממאבקים פיזיים, סיבוב יוצא מן הכלל.

סטיב מקלארן, המנג'ר הכושל של נבחרת אנגליה שצפה בנבחרת ספרד הצעירה מביסה את הבריטית עד גיל 17, אמר שהוא הכישרון הגדול ביותר שהוא ראה מעודו בגיל הנ"ל.

משתמש משקיע האוואטר של ƒire Man
    לייקים
    0
    נקודות
    39

אחי אחלה סיקור של בוז'אן אבל התכוונתי יותר לכאלה שעדיין לא בברצולנה,ריאל,צ'לסי וכאלה.
    אבל אהבתי את התגובה ומסכים איתך הוא שחקן גדול שעוד מחכים לו הרבה תארים בקריירה שלו.
    ותנסו להביא כאלה שלא שמעו עליהם ואתם ראיתם אותם והיה לכם כיף לראות אותם.
    אתן לך עוד דוגמא:
    אני זוכר הייתי בן 10 משהו כזה לא זוכר...היית קטן קיצר, וראיתי משחק של כדורגל אולמות באיזה ערוץ נידח כזה אתם יודעים בברזילאית כזה. פתאום אני רואה איזה שחקן בן 17-18 לא יודע כמה שלוקח כדור ומעיף את כל השחקנים עם תרגילים שבחיים לא חשבתי שאפשר לעשות אותם ויש לו טכניקה הכי טובה שראיתי.
    הוא מהיר,הוא טכני,כובש,מבשל - נדלקתי אמרתי מי זה. שמעתי את השדרן שם אומר רוביניו.
    אמרתי וואלה, שווה לזכור את השם ורשמתי לפניי רוביניו - עוד יהיה בין הגדולים.
    וכשהייתי בן 13 ראיתי ריאל קנו אותו,אמרתי מוכר לי השם - והבנתי זה אותו אחד שנדלקתי עליו.
    וזה מה זה כיף שאתה מגלה כזה כישרון אתם לא מבינים. אתה מרגיש כזה ראיתי אותו לפני כולם וחזיתי את זה חחחח סתם זה נשמע טיפשי. קיצר כאלה שעוד לא שמעו עליהם.

ליאנדרו לימה מפורטו כישרון ענק!!

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

וושינגטון מפלומיינזה
    ג'ונסון ממנצ'סטר סיטי
    איברהים אפלאי מאיינדהובן
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

לצערי אני די עסוק בשנה האחרונה לעקוב אחרי שחקנים צעירים בכל מיני ליגות אבל אני זוכר ששמתי עין על קלאס יאן הונטלאר שהוא היה בן 17 עד הפריצה שלו בעצם ביורו לנבחרות צעירות לפני שנתיים ראיתי אותו משחק בדה גראפשחאפ, בפ.ס.וו איינדובן (ממש קצת) ובהירנביין.
    HUP HOLLAND HUP
    Visca Barca y Visca Catalunya

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

אני זוכר שלפני 3-4 שנים , כשעוד שידרו בספורט5 ליגה הולנדית , ראיתי בחור צעיר בשם ווסלי סניידר שעשה פלאות על המגרש , אבל נזכרתי בזה רק כשהוא עבר לריאל...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כן שניידר בהרכב מאז שהייתי בכיתה ד' בערך חח ..
    יש לשים לב לחלוץ של פלומינזה טיאגו נווס שלדעתי עוד הקיץ הוא הולך להטרף על ידי הספרדים או האנגלים .
    שימו לב טוב טוב לשם הבא : לאוטרו אקוסטה זוכרים אותו ? הוביל את לאנוס לאליפות ארגנטינה וחתם בסביליה..
    רק בן 20 ועתיד ענק לפניו . שימו לב אליו(זה הנמוך הזה אתם יודעים טוב שהוא בא לאירופה ) .
    Siete

משתמש מכור האוואטר של uribakan1
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    408
    משפט מחץ
    אפחד לא מת בתול החיים דופקים את כולם

אלכסיס סצנ'ס הציליאני שמשחק בריבר ועובר עכשיו לאודינזה מאיטליה, גם מנצסטר יונייטד מעוניית בו אבל אודינזה לא רוצה למכור אותו, וגם דייגו בונאנוטה הארגנטינאי שגם משחק בריבר מטר 61 בערך הוא תותח
    קרא חוקי חתימות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,087 | הודעות: 8,200,680 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect