רוצה לקנות לה משהו מקורי משהו שלא יודע מה יעשה לה שירגש יצחיק אותה ויגרום לה לאהוב אותי עוד יותר היא בת 18 וגם אני...
תקציב... בעיה .. פשוט זרקו רעיונות בלי ליסתכל על הכסף תודה רבהה לעוזרים ~~~~![]()
רוצה לקנות לה משהו מקורי משהו שלא יודע מה יעשה לה שירגש יצחיק אותה ויגרום לה לאהוב אותי עוד יותר היא בת 18 וגם אני...
תקציב... בעיה .. פשוט זרקו רעיונות בלי ליסתכל על הכסף תודה רבהה לעוזרים ~~~~![]()
|
|
תיקח אותה למקום שהיא אוהבת לבלות בו, מקום שגם אתה וגם היא תהנו יש הרבה כאלה רק צריך לחשוב. או שאפשר גם לפזר לה בלוני הליום בכל החדר . במיטה שלה תפזר לה כל מיני שוקולדים סתם חרטא כזאת ותקנה קופסא נחמדה ובתוכה תכתוב לה מכתב יפה שיראה לה כמה שאתה אוהב אותה. אחי בדברים כאלה אין תקציב... אפשר לארגן משהו מכלום כסף וההפך. אם אתה רוצה עוד להשקיע , אם יש איזה להקה שהיא אוהבת תקנה לה את כל האוסף זה גם חמוד. אם היה לך תקציב טוב היית לוקח אותה לצימר לסופ"ש.
עוד איזה שעה יהיו איזה 100 אנשים שיגידו לך קח אותה לחוף הים בשקיעה ותחגוג לה יומולדת!
תעשה לה יום מלא דברים נחמדים שתקום אם בלונים מפוזרים מסביבה ושוקלדים בצורות לב ועוד דברים כאלה...
אחרי זה תכין לה ארוחת בוקר אבל משהו טעים!! לא כמו רוב הבנים!! לאחר מכן (נמאס לי להגיד אחרי זה!!) קח אותה למקום שהיא אוהבת שם תכין לה איזה הפתעה לאחר מכן תלך איתה לים ותגיד לה כמה אתה אוהב אותה וכמה אתה רוצה שיהיה לה רק טוב...
ו... אני לא יודע אחרי זה תעשה לה מסיבה אם המשפחה שלה
ובקיצור אין לי מספיק רעיונות רק תחכה אולי עוד כמה יגידו לך לקחת אותה לים...
אני עשיתי לחברה שלי מסיבה ובמסיבה הקראתי לה כזה שיר בחרוזים על איך הכל התחיל ביננו וכל מיני שטויות כאלה תעשה גם...
נערך לאחרונה על ידי .n.e.k; 20-07-2008 בשעה 18:54.
קודם כל מזל טובדבר שני, עשית כותרת שאני עוד יכול להבליג עליה, כי תייגת.. אבל שים לב לחוקים.
ערכתי לך.. לנושא.. תקנה לה שרשרת, צמיד.. אפשר גם חצאי לבבות עם השם שלך ושלה.. תקשט לה את החדר בכל מיני בלונים שוקולדים.. תעשה לה כל מיני דברים נחמדים.. תתכנן את זה ככה שזו תיהיה היומולדת הכי הכי טובה שלה בחיים ושהיא לא תשכח אותה עוד הרבה מאוד זמן.
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 20-07-2008 בשעה 19:13.
קנה לה איזה תכשיט לטעמה!
וקח אותה למועדון או פאב!
ומזל טוב
שווה לנסות! ^^^
rotem55 לשעבר.
פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .
קודם כל מזל טוב
דבר שני,אתה יכול לשאול כל אישה מה המתנה הכי טובה ליומולדת מחבר שלה ואני כבר שאלתי הרבה בנות והתשובה הייתה חד משמעית,שהוא יאהב אותה...עכשיו כל מה שנשאר לך זה להראות לה כמה בדרך מיוחדת שלכם
אתה יכול למשל לקחת כמה תמונות של דברים שקשורים אליכם,בדיחות פרטיות,מקום שבו נפגשתם פעם ראשונה והכול ולחבר הכול לתמונה ,ולשים את זה מסביב לתמונה של שניכם מתנשקים,אתה יכול להוסיף מכתב אהבה משהו יפה ככה ותתן לה =]
תעשה משו יצירתי רצחחחחח אתה לא ילד לקנות לה דובי וכאלו
כך תעשה שביל של פרחים בבית שלך נרות דברים כאלה
תנגן תכתוב שיר יש פול שטויות תפתח תראש בייבי
גשם של עופרת יצוקה.
אני מציע לך את הדבר הכי טוב, אם היא אחלה של ילדה
תקנה שני בקבוקי יין מתוק
מלא סנדביצ'ים מכל הטעמים + שמיכה וכל מיני שטויות
יום שישי כל הלילה על החוף או בדשא ענקי ( למשל אני מכיר דשא ענקי ושקט בבני ברק לא רחוק מהבית שלי )
נ.ב.
לא בהתחלה --- לקראת הסוף
תוציא לה מתנה ... אני מציע לך עגילים אבל אתה יודע מה ?
תלך איתה לחנות כמה ימים לפני ותשאל מה לקנות ל"בת דודה" שלך
תבקש שהיא תקנה את ההכי יפים שיש שאפילו היא הייתה רוצה ( אבל אם היא חכמה תעשה את זה בערמומיות כדי שהיא לא תקלוט, שתפתיע אותה אחר כך )
ותביא לה אותם ... כדאי בקופסא שלא קשורה לתכשיט שהיא תחשוב שזה חוטיני או משהו חח קיצור תהיה יצירתי
נ.ב. 2 מה זה חשוב חח
שכחתי ... אם אני אזכר אני ארשום XD
נ.ב. 3
דיר באלאק שלא יידחפו לשם חברות שלה
תזרוק אותה אם הן באות באמא שלי
זה מה שנקרא ילדה מפגרת
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 22-07-2008 בשעה 09:01.