אני חושב שהישרדות 1 בישראל הייתה ממש מבויימת.
ראו שההפקה עוזרת להם והיו גם שמועות שהיה להם וילות באיים ונתנו להם אוכל ובקיצור נתנו להם הכל,אני לא אהבתי את העונה שהיייתה ומקווה שהם ישנו את זה בעונה 2.
ד"א,בעונה 2 ידידה שלי משתתפת.
הביעו את דעתכם![]()
אני חושב שהישרדות 1 בישראל הייתה ממש מבויימת.
ראו שההפקה עוזרת להם והיו גם שמועות שהיה להם וילות באיים ונתנו להם אוכל ובקיצור נתנו להם הכל,אני לא אהבתי את העונה שהיייתה ומקווה שהם ישנו את זה בעונה 2.
ד"א,בעונה 2 ידידה שלי משתתפת.
הביעו את דעתכם![]()
|
|
זה משנה מה אנשים פה חושבים?
עד ש7 ימים או כל עיתון/צוות כתבים אחר לא יוכיחו את טענתם לא מאמין.
ואתה יודע מה,לא אכפת לי אם זה אמיתי או לא.
לא מעניין אותי איך הם הופכים את התוכנית למעניינת,העיקר שזה מביא אחלה ערב של בידור.
נכון שזה קצת חצוף לשקר בשבל רייטינג אבל בכל זאת.
זה די ברור שזה מבוים -__- כמו שראו באיזה פרק בית מאחורי המתמודדים..
אבל אני בכל זאת מסכים עם אילן, זה מביא בידור טוב, אז מה אכפת לי?..
בהחלט מבוים
אומרים גם שזה לא היה באי בודד
זה היה באי אמיתי אבל כתבו את זה שום דבר לא קרה במקרה שם זה לא דוקומנטרי ראלטי זה לא אמיתי
תמיד בסדרות יש בימוי , יש עריכות וכו' , זה כל הקטע שזה יוצא משעשע וכיף לצפיה , אני חושב שזה מבוים ועוד .
האמת גם אם זה מבויים אני רואה את זה סדרה טובה :]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחחחחחח Alcoholic יצא מזה סטלן.. P:
נראה לי 7ימים או איזה עיתון כזה של יום שישי פירסם כתבה של איזה 8~10 עמודים על כל הדברים המבויימים בהישרדות..![]()
ברור שמבויים! , הכול!
והווילות אמיתיות והם צילמו כמה קטעים באיים וכל השאר היה בארץ!
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366