http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3572423,00.html
ליליליליליליליליליליליל
הלכתי לעשות מסיבהההההההההההההההההההה
זה חלום שהתגשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3572423,00.html
ליליליליליליליליליליליל
הלכתי לעשות מסיבהההההההההההההההההההה
זה חלום שהתגשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
למה אתה לא הופך להיות איזה משהו כזה? זה כסף ממש טוב
משה, אל תחגוג עדיין
"אלדד הסביר עוד כי החוק כולל כללי אתיקה ודין משמעתי, וחובות זהירות והגינות גם כלפי המטופל, ומכיל גם הוראות נרחבות שנועדו לתת מענה לאנשים שהיום עוסקים בפועל במקצועות הללו, ואינם עונים לחלוטין על כל הגדרות החוק, אבל יוכלו להמשיך לעסוק בכך בתקופת המעבר, ובלבד שיעמדו בתנאי החוק בהמשך."
נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 24-07-2008 בשעה 01:48.
לא אכפת לייייייייייייייי
הוא מתתתתתתתתתתתתתתתת נגמררררררררררר קפוטטטטטטטטטטטטטטטטטט
איפההההההההה איפהההההההההה איפה איפההההההההההה
איפה איפה העוגההההההההההההההה
להההההההההה לההההההההההה להההההההההההההההההההההה
הוא הא מה קרה
גיל גרנות אכל אותההההההההההה
הם ירשמו לאוניברסיטה, יגידו שהם לומדים לתואר, ואז יוכלו להמשיך לעבוד, ואחרי שנתיים יזכרו שהם לומדים לתואר ויעשו אותו ואז יעבדו חוקי...
תזכור שאנחנו יהודים, אנחנו נמצא פירצה לכל חור בחוק ונישען עליה![]()
נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 24-07-2008 בשעה 02:04.
אין אין אין מסיבה , בלי בלי בלי תעודההההההההה
להההההההה להההההההההההההההההההההה
תואר של תזונאי קליני זה 4 שנים עם שנה של סטאז' , עד אז הוא יכול למצוץ לעצמו
אני אתחיל גם עכשיו אני אסיים לפניו![]()
חחחחחחחחחחחחחח "אין אין אין מסיבה , בלי בלי בלי תעודההההההההה"
אבל תחשוב שבכל ה4-5 שנים האלה הם עדיין ימשיכו לעבוד
חבר שלי הלך, הם בנו לו תפריט של איזה 1900-1800 קלוריות, למרות שהוא שורף במנוחה 2000 קלוריות, והוא היה בחיטוב... כלומר, רק 100 כל יום הוא מוריד חחחח. אבל התוכנית בחדר כושר שלהם קטלנית, אני משתמש בחצי ממה שהם הביאו לואבל אני בטוח שאם הייתי יושב איזה 3 שעות הייתי מצליח לבנות גם תוכנית חדר כושר כזו, ותפריט תזונה בניתי לבד, ואני ממש שמח ממנה (גם אתה עזרת
TY על הנעוצים), בכל מקרה לדעתי לא שווה את ה800 שקל שהוא שילם או כמה שזה לא יהיה
הם לא יוכלו לעבוד בזמן הסטאז' או הלימודים , הם חייבים תואר אקדמאי שסיימו אותו כבר מוכח רשום וחתום על ידי נוטריון בנוסף , זה לא חאלתורות פה
כעלק ISRAELBODY
ORG ?
ידעתי שמשהו מסריח אצלם
חוצמיזה זה אתר מכרים לא האמנתי למילה שלהם
כעלק אסור אירובי במסה
וכעלק אתר לעזרה
כל לינק שני מוביל לחנות אבקות שלהם
דא אני לא מאמין:
עד כה יכול היה כל אדם להציג עצמו כמטפל ולעסוק בטיפולים פרא-רפואיים ובהם טיפולי רפואה משלימה, פיזיותרפיה, תזונה, ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת ועוד, גם מבלי שזכה להכשרה אקדמית או הכשרה מורשית כלשהי.
מה קשור לישראלבודי לא ממש הבנתי ........... אבל שיהיה חח מה הם לא מקצועיים אתה רציני ? כאילו בכלללל ?
משה זה אומר שגם את הפורום הזה יצטרכו לסגור
ותגידו אור לא הבעלים של ישראבודי ?
קרא חוקים
להלהלהלהלהללההל
"תואר אקדמי" – כל אחד מאלה:
(1) תואר אקדמי מוכר כמשמעותו בחוק המועצה להשכלה גבוהה שניתן על ידי מוסד מוכר להשכלה גבוהה בישראל, וכן תואר שהוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה לפי סעיף 28א לאותו חוק;
(2) תואר אקדמי שניתן על ידי מוסד להשכלה גבוהה בחוץ לארץ, והמנהל הכיר בו בהתאם להוראות סעיף 9(א); לענין זה, "מוסד להשכלה גבוהה בחוץ לארץ" – לרבות מוסד בישראל שהוא שלוחה או סניף של מוסד להשכלה גבוהה הפועל מחוץ לישראל, וניתן לו רישיון לפי סעיף 25ג לחוק המועצה להשכלה גבוהה;
"תואר מומחה" – תואר שניתן לבעל תעודת הכרה בתחום מומחיות שקבע השר לפי סעיף 14;
סעיף 14 -
מומחיות 14. &n bsp; (א) השר, בהתייעצות עם הוועדה המייעצת ובאישור ועדת העבודה הרווחה והבריאות של הכנסת, רשאי לקבוע תחומי מומחיות במקצועות הבריאות ואת תנאי הכשירות הנדרשים מבעל תעודת הכרה לשם קבלת תואר מומחה בתחום.
(ב) בתקנות לפי סעיף קטן (א) רשאי השר לקבוע פעולות ייחודיות ותחומים שבהם לא יעסוק אלא אדם שהוא בעל תואר מומחה באותו תחום.
(ג) לא ישתמש אדם בתואר מומחה בתחום מהתחומים הקבועים בתקנות לפי סעיף קטן (א) ולא יציג את עצמו כבעל מומחיות בתחום מתחומים אלה, אלא אם כן הוא בעל תואר מומחה באותו תחום.
מרשם בעלי תעודות הכרה 11.(א) המנהל ינהל מרשם שבו יירשמו כל בעלי תעודות ההכרה, בהתאם למקצועות הבריאות השונים (בחוק זה – מרשם); היה בעל תעודת ההכרה בעל תואר מומחה, יצוין הדבר במרשם; המרשם יכלול את שמו של בעל תעודת ההכרה ואת מספר תעודת ההכרה שברשותו, והוא יהיה פתוח לעיון הציבור באתר האינטרנט של משרד הבריאות ובכל דרך נוספת שיורה השר.
עונשין 34.העושה אחד מאלה,
דינו – מאסר שנה או הקנס האמור בסעיף 61(א)(2) לחוק העונשין:(1)משתמש בתואר מהתארים המנויים בטור ב' שבתוספת השלישית אובכל תואר הדומה לתארים אלה עד כדי להטעות, והוא אינו בעל תעודת הכרה במקצוע בריאות המנוי בטור א' שבתוספת השלישית, באותו פרט, בניגוד להוראות סעיף 3(א);
(2)מתחזה לבעל תעודת הכרה במקצוע בריאות מסוים, או משתמש בתואר או בכינוי שמשתמע מהם שהוא בעל תעודת הכרה במקצוע בריאות מסוים, בניגוד להוראות סעיף 3(ב);
מה זה קשור לגיל גרנות?(מי זה בכלל?תזונאי של ישראלבודי?)
למה אתה שמח לא הבנתי????
משה לא ענית לי אם אור הוא אחד מהבעלים של ישראבודי
קרא חוקים