קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך להוציא כסף מהמכונה של הבובות..
    על ידי Anad בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 02:02
  2. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 16:59
  3. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 14:13
  4. [מדריך]איך להכין קטיושה
    על ידי BlackCrow בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 63
    הודעה אחרונה: 12-01-2007, 21:58
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 19:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[מדריך] איך להגיר ראוטר מא' עד ת'

ברירת מחדל [מדריך] איך להגיר ראוטר מא' עד ת'

למרות שאני דיי חדש פה ראיתי שהרבה אנשים מבקשים עזרה בגדרת ראוטרים ואבטחה וכל מיני דברים כאלה. אז בשביל זה אני כותב מדריך מסודר שמכיל את כל ההגדרות שצריך לעשות . כמובן שיש תמיד ראוטרים ודברים יוצאים מהכלל אבל אני חושב שזה מכסה אחוז מאוד גדול מהראוטרים.
    טוב. אז נתחיל קודם כל בחיבור בעיקון לא משנה אם אתם בכבלים או בADSL מהמודם הרגיל צריך לצאת כבל שמתחבר ליציאת WAN בראוטר. עכשיו כדי שנוכל להגגיר אותו כמו שצריך לחבר כבל מהראוטר למחשב . מיציאת LAN(בעיקרון על הראוטר אתם תראו מספרים מ1 עד 4 , זה לא משנה לאיזה מחברים העיקר לאחד מהם.) זה מתחבר למחשב.
    טוב לאחר שלב החיבור אנחנו צריכים להגינכס עכשיו להגדרות של הראוטר כדי לעשות את זה אחנו צריכים מספר מסוים . בעיקרון אני יסבר על מערכת הפעלה XP אבל אני אנסה גם לכתוב כאן על ויסטה.
    נכנסים להתחל משם להפעלה ובמבלם שם רושמים CMD ולוחצים על אישור
    אז ייפתח חלון שחור כזה. בהמשך לסימן המהבהב רושמים את המילה
    IPCONFIG מחובר בלי רווחים. לאחר שתשרמו את זה יופיעו הרבה שורות עם מספרים השורה שמעניינת אותו זה DEFULT GETWAY או בויסטה GEFULT GETWAY V4 שמה אתם תראו מספר שמתחיל בדרך כלל ב 192.168 אבל יכול להיות גם 10.0 או כל מספר אחר. אחרי שמצאתם את המספר הזה תרשמו אותו בצד. רשמתם????? מצויין
    עכשיו נפתח את האיטרנט ובשורת הכתובת איפה שאתם רושמים אתרים (מלבן ארוך לבן איפה שרשום WWW) תמחקו מה שרשום שם ותרשמו את המספר שרשמתם בצד.
    עכשיו יופיע לכם שם משתמש וסיסמא . השם מתשמש בדרך כלל זה בשם מתמש :admin וגם בסיסמא. לפעמים זה יכול להחלף לסיסמא של 1234 או 12345 תלוי איזה ראוטר יש לכם . יש ראוטרים לפעמים שצריך רק סיסמא אז תנסו או admin או אחד מהמספרים שרמתי למעלה (1234,12345) .
    אחרי זה תיכנסו לראוטר עצמו.
    עכשיו צריך להגיר את החייגן לאינטרנט. בעיקרון ההגדרות לחייגן צריכות להיות או בלשונית WAN או בBASIC SETTINGS .שמה תראו CONNECTION TYPE זה בעיקרון סוג החייגן שלכם.
    אם אתם בADSL : בסוג חייגן אתם בחורים בPPOE ואז יהיה לכם שם משתמש וסיסמא. תרשמו אותם לפי הספק שלכם (אל תשכחו לעשות אחרי שם מתמש @ספק) לדוגמא אם אתם בברק : 013@שם מתשמש.
    אם אתם בהוט : בסוג חייגן תבחרו בL2TP. עכשיו יהיה לכם לרשום שם שרת. השם שרת צלוי בספק הנה כמה שמות שרתים של ספקים
    נטויזן:cable.netvision.net.il
    ברק: cable.barak.net.il
    012:cablelns.012.net.il
    בזק בינלאומי :gch.bezeqint.net
    לעפמים כתובות השרתים משתנות מזמן לזמן אז הנה האתר שתוכלו להיות תמיד מעודכנים לפי הספק שלכם :
    http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpn.html

אחרי זה אתם רושמים את השם מתמש וסיסמא שלכם לפי הספק.
    בעיקרון את החלק הקשה כבר עשינו. עשדיו לוחצים על SAVE או CONNECT
    ואז הרואטר יאתחל את עצמו ואחרי שהוא יאתחל את עצמו הוא בעצם ייתחבר לאינרטרנט. כדי לבדוק שבאמת הגדרתם נכון תבדקו האם יש לכם איטנרנט במחשב. אם אין אירטנט סימן שהגדרתם לא נכון או שהשם מתמש וסיסמא שלכם לא נכונים. עדיף בעיקרון לבדוק לפי זה אם הספק או לנסות להתחבר כאשר אתם מחוברים ישירות למודם.
    אחרי שאתם מחוברים לאיטרנט נעבור להגדרת ההגדרות האלחוטיות
    תמיד זה יופיע תחת לשונית WIRELESS(מלשון אלחוטי באנגלית)
    בשם SSID תוכלו להגדיר את שם הרשת שלכם . אתם יכולים לרשום מה שבא לכם זה באמת לא חשוב.יהיה לכם תת סעיף של SCURITY שם . שם בעצם אנחנו מאבטחים את הרשת האלחוטית. יש כמה אפשרויות לאבטחה אבל האפשרות הכי פשוטה ויחיסת בטוחה זה אבטחה ע"י WEP. אתם מסמנים את האפשרות הזו ושם אתם רושמים את הסיסמא שאתם רוצים בעיקרון. כמוסם עדיף סיסמא שלא הרבה יודעים ושתשלב אותיות באנגלית.
    אחרי שעשיתם אתם זה כל מחשב חדש שתחברו והוא יזהה את הרשת שלכם(כמו שבחרתם לרשום) תדרשו להכניס סיסמא כדי להתחבר.
    יש עוד המון הגדרות שיש בראוטר אבל אלא בעיקרון ההגדרות הבסיסיות כדי להגיר רואטר

בהצלחה
    מקווה שעזרתי לאלה שמתקשים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה כל הכבוד זה מה שהתמיכה הסבירה לי לעשות רק ששלך יותר מפור אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה.
    אחלה השקעה!

זה בגלל שאני גם עובד בתמיכה טכנית באחת החברות

משתמש מתקדם האוואטר של llfr
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי??????????

תודה רבה.

ברירת מחדל תודה

תודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,042 | הודעות: 8,199,635 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect