קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. -נערך- פרסום רדיו, לא בפורום שלנו.
    על ידי dark-doodo בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 00:43
  2. פרסום פורום !!!
    על ידי AvixTz בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 15:43
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 18:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[פרסום] ariems

ברירת מחדל [פרסום] ariems

שם הסרבר:ariemsתאריך פתיחת השרת :לפני כמה ימיםאייפי :79.178.228.231צאנלים :10פועל על האמצי :כןנתונים:כמות EXP:X500כמות DROP:X50כמות MESOS:X300 212749804פרטים על השרת קצת...אז ככה השרת בנוי על קבצי אודין לגירסא 0.55 ללא האמצי .mr.pickall do reset in lvl 200קאש שופ אמיתי עובד .. GMS עוזרים להכול אבל רק תדעו לא לבקש דברים חחזקים כי אנחנו לא מביאים או GM כי יש מספיק מי שיספים יקבל באן .COCO בהנסיס מוכרת סטים לכל העבודות לרמות 70-110 כולל נשקיםב-10 לכל אחד. יש NPC שעומד בFM ומשגר אותכם לכל הבוסים.spigelman sell scrolls 10/30/60/70spianel משגרת אותכם לכל מקום שתרצו..fredrick מוכר אייטמים חמודים בFM.כול יום יש איוונט של BOSS AND NX.השרת בכמה ימים הבאים יהיה מאוחסן אז אל תדאגו..TRADE שליד הקאש שופ האמיתי משגר אותכם לFM ...וזה לבנתיים אחיםן שלי זה מה שעולה לי עכשיו בראש אתה תתחברו שחקו תענו ולא תרצו לעזוב תשרת. וגם אתה תראו כמה הרבה דברים שכחתי להגיד פה ועוד משהו Anygm זה ההאדמין וזה אני שפירסמתי תאשכול .. וזהו אחי שיהיה לך כיף ובהצלחה בשרת חחחח הGMS כול הזמן מחוברים אז עם יש בעיה אל תהססו ליפנות אלינו.. שמעו חרא שרת האדמין שקרן אין עזרה אין כלום עכשיו השקעתי שם והאדמין דפק אותי אז אני מפרסם עכשיו את זה שזה חרא שרת ואני לא ממליץ להיכנס אם אתם שומעים אותו

2. קישורים ממומנים

על תקשיבו לו הוא סתם מבלבל תמוח הוא ביכלל לא יודע עם עוזרים או לא הוא רמה 1 לא יודע כלום ניכנס לשרת אמר חרא שרת ומפרסם שטויות ! על תקשיבו לו שרת סוס עובד 24/7 יש דברים סוסים השרת הולך להיות מאוחסן עוד מעט קיצור שרת סוס אז על תאמינו למה שאומרים קנסו ותיראו בעצמכם!

http://ariems.no-ip.biz/

זה האתר תיכנסו תירשמו תורידו ותהמנו שרת סוס !! על תקשיבו למה שהוא אומר!

תעשו מה שאתם רוצים כבר יש לי 3 הודעות פרטיות שזה חרא שרת ודבר עם האדמין שם ותיראו חרא שרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ואני הולך לפרסם בעוד כמה פורומים של חברים שלי שפתחו עכשיו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,141 | הודעות: 8,173,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect