אוקיי בוקר טוב.
אני עולה לי"ב, אחרי צו ראשון כבר, ולא מזמן קיבלתי מכתב הביתה, כשפתחתי את המכתב היה כתוב שם ששלישות "היחידה" רואה בי חייל פוטנציאלי לתפקידים בשלישות ושאני מחוייב למלאות שאלות כמו מה התחביבים שלי, אם יש לי רקע לפעילות התנדבותית, אם אני עוסק באיזשהו סוג של מלאכת יד (פיסול, ציור וכד'), ועוד כל מיני שאלות משונות שלא עולות לי עכשיו בראש.
חוץ מהשאלות האלה הייתי צריך לכתוב קורות חיים (?! לילד בן 17?) ולהתייחס לתקופות שיא ושפל בחיי.
אוקיי, הלכתי ושאלתי חברים שלי (שהתחילו לקבל זימונים כמעט כולם, לעתודה ועוד כל מיני דברים) אם הם קיבלו את הזימון, אף אחד לא קיבל, זה היה לי מוזר, אז שאלתי את אח שלי שכרגע בצבא מה זה שלישות "היחידה" והוא אמר לי ש"היחידה" זה כינוי לסיירת מטכ"ל.
תראו, יש לי פרופיל 64, אני לא הולך להיות קרבי אבל אחרי שהבנתי שזה מסיירת מטכ"ל הראתי להם מוטיבציה לשרת שם כתבתי בקורות חיים שאני מחפש אתגרים ותפקידים מעניינים וכנראה זה לשרת שם בתור תומך לחימה.
שלחתי אליהם את כל הפרטים ואת כל השאלון + הקורות חיים, עכשיו יש לי שאלה חשובה, מתי בערך אני יידע אם הם רוצים אותי/ לא רוצים אותי?
הם אמרו "ניצור איתך קשר" אבל אני לא מכיר כל כך את המערכת הצבאית, בערך כמה זמן דבר כזה יכול לקחת? חודשים? שבועות? רק בבקו"ם?
תודה רבה!

ציטוט ההודעה

אבל אין מה לעשות לצבא יש הרבה על הראש אתה יכול לנדנד כל יום ולהרשם לאתר ולבדוק גם שם זה לא יזרז את העניינים פשוט תחכה למכתב וזהו. לא יגיע אז כנראה שלא מתאים להם...