
http://64.92.235.116/release/scs_sof...iver_setup.exe
קראק
http://rapidshare.com/files/73911419...k.TryMedia.rar

http://games.load.t-online.de/toigam...yfrogracer.exe
קראק
http://rapidshare.com/files/73872830....GamesLoad.rar

http://d.trymedia.com/d/vivendi/60m_...r_selected=GBP
קראק
http://rs164.rapidshare.com/files/50...WAT4_Crack.zip
סיריאלים:
DUZ8-TUF2-BUB4-GEC5-8299
WYF9-MAN2-BEZ2-CUN3-2779
JUL4-SEB5-ZAG6-GEB5-8334
GEB7-JUN9-WET8-RUR7-9789
MEF9-MEN9-LAW5-LUR2-8888

http://64.92.235.116/release/eidos/6...10/T3Setup.exe
קראק
http://rapidshare.com/files/74136743...k.TryMedia.rar

http://www.downloadfacil.com/arquivo/Diablo%201.iso

http://chuckie.ickyelf.net/FTP/Priso...n%20Tycoon.iso

http://stahlhammer89.com/Downloads/JK2/jediknight2.rar

http://www.megashares.com/?d01=4582bcb
cd key:VN7F-7TWH-K3L3-E4W7-1911

http://letitbit.net/download/94ff85819153/tcrsv2-epidem.ru.rar.html

http://www.fileflyer.com/view/RV2d1A1

http://mirrors-av.club-internet.fr/p...nChronikV3.rar

http://games.load.t-online.de/toigam.../zooempire.exe

http://d.trymedia.com/dd/eidos/60m_d/InfernalSetup.exe

http://www.smitzerland.com/Halo/halo1.05.zip
Ghost Recon:

שנת יציאה: 2005
זאנר: פעולה\יריות\אקשן\אסטרטגיה
שרת: megaupload
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
תקציר:
זהו משחק שכל חובב משחקי פעולה יתרגש , מהמשחק במשחק הזה תרגישו מה זה אקשן אמיתי!!! יש לכם כל מיני נשקים מעניינים וכיף לחסל איתם את האוייבים אז תבחרו לכם נשק קחו איתכם עמיתים שיעזרו לכם וצאו להרוג את האוייבים שלכם!!!
מאפיינים:
- צא למשימות עם הכוחות המיוחדים האמריקאים.
- 23 משימות יחיד.
- 11 משימות מולטיפלייר.
- 6 מצבי מולטיפלייר שונים.
Link:http://www.megaupload.com/?d=UBXWBFN0
COD2+משחק ההרחבה:

שנת יציאה: 2004
זאנר: פעולה / יריות בגוף ראשון
שרת: megaupload
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
תקציר:
חיילים מצבאות שונים (אמריקאי, בריטי וסובייטי).
המשחק מתחיל כשטוראי מרטין - חייל המשרת בצבא האמריקאי ביחידה 101 המוצנחת. לאחר מכן משחקים את סמל ג'ק אוונס מהיחידה הבריטית המוצנחת והיחידה למבצעים מיוחדים. לבסוף משחקים את סמל אלקסיי איבנוביץ' מיחידת הרובאים מספר 13 הסובייטית. ייחוד נוסף במשחק זה הוא. שב-Call of Duty השחקן נמצא כמעט תמיד במחיצת יחידתו והם מהווים חלק עיקרי במשחק. דבר זה תורם לאווירת המציאות של המשחק - המשחק מספר על קבוצת לוחמים שעוברים את המלחמה ביחד.
Link:http://www.megaupload.com/?d=64Y8EUYC
:Tony Hawk's Underground 2

שנת יציאה: 2007
זאנר: ספורט
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
תקציר:
סרטון הפתיחה מראה את הסקייטר שיצרתי – גבוה, שחרחר ומסוקס (שלצורך הכתבה נקרא לו ג'ו), מחליק בין שתי רמפות Vert מאולתרות בחצר אחורית כלשהי לקול תשואות חבריו. בלי שום אזהרה, מכונית מסחרית נעצרת בין שתי הרמפות, ושני זרים במסכות יוצאים מהרכב וחוטפים את ג'ו. בעקבות המשחק הקודם, ג'ו הוא כבר מחליק מקצועי, אבל לא במידה כזו שתעורר מהומה בקרב בני הנוער בעולם כולו (שחקני הפעולה מוזמנים להחזיר את האקדח לנרתיק). כשג'ו מתעורר, הוא מוצא את עצמו מוקף באנשים. חלקם מוכרים וחלקם פחות, אבל כולם עם מכנה משותף אחד – כולם סקייטרים. שתי הזרים במסכות נכנסו לחדר עם מסור חשמלי, והפחידו את הנוכחים עד למצב שאחד מהם היה צריך להחליף למכנסיים חדשים. בנקודה הזו המסכות ירדו. טוני הוק בעצמו, ובאם מרג'רה מודיעים בחגיגיות שבחורים אלו נבחרו לצאת למסע סקייטבורד עולמי. בלי מעריצים, בלי עיתונות, רק הסקייטבורד, ורצון להשמיד חפצים דוממים. באם וטוני מתחילים בבחירת הקבוצות, כשטוני הוא המנהיג של קבוצה א', ופיל (אביו של באם מרג'רה עצמו, המתואר במשחק כ"השמן בתחתונים") הוא המנהיג של הקבוצה השניה.כפי שאתם רואים, הדגש כאן הוא על עלילה, מהולה בהמון הרס והומור. בין הדמויות ניתן למצוא מחליקים מקצועיים כמו בוב ברנקווסיט ורודני מולאן, ודמויות פחות מקצועיות – Steve-O, Wee Man, גם הם מחבורת Jackass, וחביב הקהל – פולי "גלגלי הזעם" ריאן (נער חרמן עם גבס גוף מלא, היושב בכסא גלגלים ממונע באוויר). הטירוף חוגג כאשר החבורה תנדוד לבוסטון, ברצלונה, ברלין, ביקור קצר לתאילנד, אוסטרליה, ניו-אורלינס, וסקייטופיה – גן עדן לסקייטרים. בכל שלב במשחק, תצטרכו לבחור סקייטר מקצועי אחד שיתלווה אליכם באתגרים השונים בעיר. בנוסף לסקייטר המקצועי, בכל שלב יהיו שתי דמויות מיוחדת אותן תצטרכו למצוא כדי לשחק בהן. דמות אחת תמיד תהיה מקומית (למשל בברצלונה תיכנסו לנעליו של לוחם שוורים), והדמות השניה תהיה דמות 'מכנית', שתטייל ברחבי השלב על מכונה ממונעת כלשהי (כמו Steve-O שיתן לכם לעבור אתגרים על שור מכני). לכל דמות יש את האתגרים שלה, כשכל אתגר נותן כמות מסוימת של נקודות, בהתאם לקושי האתגר. אם נחבר את כל הנקודות של הדמויות בכל שלב, נגיע לממוצע של 1000 נקודות בשלב.
Link: http://www.megaupload.com/?d=MFIPQOYN
Pass:www.gamedownload.com.br
שנת יציאה: 2005
זאנר: אסטרטגיה
שרת: MegaUpload
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
תקציר:
משחק אסטרטגיה בזמן-אמת חדש ומרענן אשר משנה את חוקי המשחק בז`אנר. Battle Realms הוא משחק בעל סגנון יחודי משלו, אשר משנה את תהליך בניית הצבאות, הכלכלה והלחימה. במקום לבנות עשרות יחידות זהות, לדוגמה, נוכל לתכנן את פיתוחו של כל חייל על ידי שנעביר אותו שרשרת אימונים שאנחנו נבחר. בכך ניתן להכשיר כל סמוראי בשילוב של יכולות סייף, רכיבה, קשת וקסם במספר רב של ערבובים שונים. מכיוון שלא ניתן לבנות צבא גדול יותר מאשר שלושים חיילים, התוצאה היא שכל שחקן יוצר לעצמו קבוצה קטנה ומיוחדת של לוחמים. גם הקרבות עצמם מיוחדים ומרתקים. לכל יחידה יהיו, לפיכך, שילוב של יכולות אשר שמורות רק לה. כאשר הסמוראים יגשו להלחם אחד בשני, הם לא יעמדו במקום - במקום זאת, הם יקפצו ויסתחררו (במיטב מסורת סרטי הקונג-פו), ישתמשו בקומבואים ובמכות מיוחדות. הוסיפו לכל זה סיפור מרתק, ארבעה צבאות מגוונים, גרפיקה צבעונית ונהדרת ותשתית כלכלית לא-שגרתית ותקבלו משחק מיוחד ומושך. רוצים משחק אסטרטגיה בזמן-אמת חדש וחדשני? קיבלתם.
Link:http://www.megaupload.com/?d=CGITUP2C
The Chronicles of Narnia

שנת יציאה: 2005
זאנר: הרפתקאות תקציר:
אחרית הימים של נרניה: האריה, המכשפה וארון הבגדים הוא משחק אקשן והרפתקה המבוסס על הסרט החדש של דיסני ווולדן מדיה עפ"י סדרת הספרים המצליחה של ק.ס. לואיס. היכנסו אל העולם של נרניה, אדמה קפואה בחורף ניצחי ע"י הכוחות האפלים של המכשפה הלבנה הזדונית. על מנת לסיים את השבי הקפוא ולשחרר את עמו, האריה אסלאן הגדול, שליטה האמיתי של נרניה, מתפלל לנבואה עתיקה. הנבואה תהיה גורלם של ארבעה אחים צעירים מהעולם שלנו: פיטר, סוזן, אדמונד ולוסי פוונסי ותגרום להם לעבוד יחד ולתת להם להשתמש במהלכי קרב ייחודים, נשקים ויכולות בכדי להביס את המכשפה וצבאה ולהציל את נרניה. רביעייה גיבורים זו חייב להילחם נגד כוחות הרוע של המכשפה הלבנה ע"י עריכת מלחמה נגד מגוון יצורים עצום הכולל, סנטאורים (אנשי סוס), מנטאורים (אנשי שור), מנובוארים (אנשים דמוי חזיר בר), ציקלופים (ענקים עם עין אחת), מזדאבים, רוחות רפאים, זאבים, טרולים, אלי-יער ועוד רבים אחרים.
מאפיינים:
מבוסס על סידרת ספרי קורות חיי נרניה הפופולרית מאת ק.ס. לואיס
חיו את ההרפתקה האפית בעת משחק עם אחד מארבעה גיבורים לוסי, פיטר, אדמונד, סוזאן במשחק הרפקתה נוסח צוותים
הלחמו נגד הכוחות הרעים של המכשפה הלבנה בעריכת מלחמה נגד מגוון עצום של יצורים כמו סנטאורים (אנשי סוס), מנטאורים (אנשי שור), מנובוארים (אנשים דמוי חזיר בר), ציקלופים (ענקים עם עין אחת), מזדאבים, רוחות רפאים, זאבים, טרולים, אלי-יער ועוד רבים אחרים:
השתמשו עם כל דמות במגוון נשקים יכולות ומיומנות שונות וייחודיות לכל אחד והילחמו בשלל דמויות מיטולוגיות ופתרו פזלים אינטרקטיביים
אקשן של שתי שחקנים מציג את כל הארבעה
משחקיות הלקוחה הישר מהסרט עם קטעי וידאו מרהיבים מוזיקה וקולות השחקנים המקוריים פתחו תוכן אקסלוסיבי .
שרת: megaupload
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)

המשחק בלינק אחד!
אבל שוקל הרבה...
http://d01.megashares.com/?d01=0d21361
הקראק למשחק:
http://www.fileflyer.com/view/TWFHbBk
אפשרות ב' לינק אחד:
http://letitbit.net/download/829cb44...-cod4.iso.html

אפשרות להורדה לינק אחד:
http://d01.megashares.com/?d01=9135f32
קראק:
http://www.freebyte.net/download/hjsplit.zip

http://d.trymedia.com/dd/vivendi/bnd_c/FEAREXPoint.exe
קראק:
http://rapidshare.com/files/83010014...k.TryMedia.rar

תמונות:





לינק:
http://letitbit.net/download/55e4cb5...2008-.rar.html
צריך demontools
CRYSIS



שנת יציאה: 2007
זאנר: יריות מגוף ראשון / מדע בדיוני
שרת: הורדה ישירה
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
תקציר:
Crysis נפתח עם נפילתו של מטאור מוזר על אי טרופי אי שם ואתם כנחת אמריקאי עשוי ללא חת יוצאים יחד עם הצוות שלכם לאזור. כמובן שאתם לא היחידים שיודעים שהמטאור נפל שם ובהגיעכם למקום אתם צריכים להיאבק בכוחות הקוריאנים שכבר נמצאים שם - הרי כל אחד רוצה זכות ראשונים לחקור את המטאור לא? זמן מה לאחר מכן תבינו שהאוייב האמיתי הגיע עם המטאור, ותאחדו כוחות בניסיון להביס את הפלישה החייזרית. החברה בקרייטק לא רוצים להביא רק גרפיקה של הדור הבא אלא גם עלילה מהדור הבא
הורדה:
http://bitroad.net/download/2c86dc79...*****.iso.html

http://www.fileflyer.com/view/gGVrKAE
שנת יציאה: 2008
מיועד ל
c
חברה: לא ידוע
משחק חדש של הwwe מגיע בשנת 2008
והתחילו ליצר אותו בשנת 2007 משחק מרתק לכל חובבי הwwe
כול מי שאוהב wwe אומר: חבל אין wwe למחשב
אז החליטו ליצר סוף סוף! משחק חדש למחשב
יש במשחק הזה את כל השחקנים של הwwe
החדשים וגרפיקה יותר טובה!! והפנים של השחקנים
למשל ג'ון סינה ניראה יותר מציאותי כי בraw 2007
הוא היה לא מציאותי בנוסף למשחק יש את שחקני
הסמאקדאון ואפילו ecw! ממש משחק חזק!!!
היו חברה של אנשים שישבו על המשחק המון זמן
והמכות משופרות במשחק-זאת אומרת יותר אפשרויות!
ממש משחק שווה-טוב לא כמו gta iv אבל
מבחינת זה שעד שיגיעו מנשחקים ממש שווים לpc
אז שווה לשחק במשחק הזה וזה לא כמו איזה raw ישן
או raw 2007 זה 2008
הורדה
http://www.megaupload.com/?d=BC115DC5

הורדה:
http://letitbit.net/download/d677103...-wall.iso.html
או
http://vip-file.com/download/d677109...-wall.iso.html
או
http://s4.4files.net/3926
קרדיט לי על ארגון וחיבור המשחקים לנושא אחד וקרדיט למלא מקורות שלי על המשחקי חוץ מה NBA שזו ההלאה שלי תהנו!!