נכתב במקור על ידי
אבי סקורי
טוב אחי ,אני לא ייבוא ויזיין לך תמוח ויגיד "יש הרבה דגים בים "
כי אתה עלית על הדג שהכי מוצא חן בענייך !
אל תוותר ותגיד טוב נחפש מישהי אחרת,שב עם עצמך קצת ,באמת אבל אני רציני ,תשב תחשוב קצת ,לדעתי ההיא שאהבת פעם ואז יירד לך קצת ממנה .כאילו אולי יירד לך קצת ממנה כי היא התרחקה ,אבל ברגע שהיא תתקרב אלייך אתה תתאהב בה בחזרה.
נגיד והחלטת עליה,פשוט תתקרב אליה ,אל תתן לילדים שאיתה להרתיע אותך ,שים עליהם זין בגודל של מטר !
בקיצור,תתקרב אליה ,תראה איך זה הולך אחי .
וכאילו תגיד לה הכל ,תגיד תשמעי אני מרגיש שהתרחקנו ואני לא רוצה שזה ייקרה כי יש לי משו אלייך.
אבל תגיד לה את זה אחרי שכבר היא זרמה איתך כאילו והתחילה לשבת איתך ולהתקרב סבבה ?
עכשיו בקשר לילדים שאיתה ,שהם קצת בעיה בשבילך ,אני ייספר לך משו .
לפני איזה חצי שנה בערך ,הייתה דלוק על איזה אחתת ,אבל מה דלוקק !?אתה פשוט לא מבין .!
בקיצור ,היא הייתה מין בחורה שלא ממש מראה שהיא נמשכת אליי.
וכל הזמן לא ידעתי מה לעשות ! וכאילו היו לה הרבה ידידים שיותר גדולים ממני בשנה .
פעם אחת יצאנו כל החברים ,והיא באה יישבה איתנו ואז היא קיבלה טלפון והלכה ,הקיצור היא יישבה עם שתי ידידים שלה ועוד כמה בנות .
אמרתי לעצמי"רבבאק ,אני מאוהב בה וככה אני יפספס אותה ?! על הזזין שלי הילדים האלה ! "
הלכתי אליה אמרתי לה לייד כולם ! "בואי רגע אני צריך לדבר איתך.
לקחתי אותה לסיבוב כזה אני והיא לבד יישבנו באיזה ספסל ואמרתי לה "טוב שמעי,יש משו שרציתי להגיד לך כבר הרבה זמן ,וכאילו לא היה לי כל כך תאומץ להגיד לך ,אני נמשך אלייך בטירוף !ורציתי לדעת מה את מרגישה .
אתה יודע מה היא עשתה ? דפקה לי נשיקה של החיים !
אתה מבין מה אני מנסה להסביר לך כפרה?
אולי היא מסתובבת עם אחרים ,אבל זה לא אומר שאין לה משו אלייך ,אולי היא פשוט מחכה לרגע שתבוא אליה אתה ותגיד לה הכל ,אתה יודע היא בחורה ,בחורות קצת מוזרות בקטעים כאלה .לדעתי ?תנסה אין לך מה להפסיד .
בהצלחה אח שלי .