כלב מחרבן, והולך משם, לאחר כמה רגעים, מגיעים עשרות זבובים לחרא ואוכלים ממנו, לפתע אחד מהם מפליץ, אז אומרים לו, מה יש לך מגעיל, אתה לא רואה שאוכלים פה ?
שני ערבים עולים על מגדל אייפל וקופצים
מי מת ראשון ? למי אכפת....
בחור מאבד את הארנק שלו במסעדה יוקרתית, הוא קם במהירות על הכסא וצועק לעבר יושבי המסעדה, מי שימצא לי את הארנק שלי שבתוכו 2000$ אני אתן לו פרס 50$, עבר רגע ופתאום נשמר קול אחר מהמסעדה : מי שיביא לי את הארנק שלו יקבל 500$ !
בחור עולה לאוטובוס, ואיך שהוא נעמד אל מול הנהג, תוקפת אותו בחילה חזקה הוא לא מצליח להתאפק ובווווווואאאההה מקיא על הנהג, הנא כולו נגעל לגמרי, מסתכל על הבחור הזה ואומר לו : איכס מגעיל ! אז אומר לו הבחור הצעיר : אני מגעיל ? תראה איך שאתה נראה !
למה אם גונבים לגבר נשוי את כרטיס האשראי שלו, הוא לא מתרגש מזה יותר מדיי ? בגלל שכמה שהגנב יתפרע עם הכרטיס הוא בחיים לא יצליח להגיע למה שהאישה מוציאה..
שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות אחד ליד השני ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית 4, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית 8, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, למה שאני גר ב-100 שערים..
בחור יורם כזה עם משקפיים וסנדלים יושב בבית קפה, לפתע בא לידו איזה ארס תופס לו את הקפה ושותה לו אותו, ואומר לו, נו מה אתה מספר ?! אז היורם אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי שנשארה לי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי בודת בי עם השכן, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה.
זהו.....

ציטוט ההודעה