אוקיי אז יש לנו כאן עוד גביע עם קבוצות גדולות.
המשחק הראשון של ריאל היה כבר .
נגמר 2:1 לריאל מגולים של פארחו וואן ניסטלרוי.
המשווה של המבורג היה מוחמד זידאן.
עוד 20 דקות יתחיל משחק מצוין בין ארסנל ויובנטוס.
מקווה למשחק עם הרבה שערים .
אוקיי אז יש לנו כאן עוד גביע עם קבוצות גדולות.
המשחק הראשון של ריאל היה כבר .
נגמר 2:1 לריאל מגולים של פארחו וואן ניסטלרוי.
המשווה של המבורג היה מוחמד זידאן.
עוד 20 דקות יתחיל משחק מצוין בין ארסנל ויובנטוס.
מקווה למשחק עם הרבה שערים .
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 02-08-2008 בשעה 19:57.
Real Madrid ♥
|
|
חח איזה מצחיקה ההגנה אחי .. מחכה כבר לקסיאס ראמוס פפה מצלדר קנאברו .. ההתקפה באמת טובה אין מה להגיד .. אני מרוצה ממה שראיתי רק מחכ כבר לפינאליסטים של היורו .
עכשיו ארסנל - יובנטוס .. פשש משחק טוב .
Siete
סליחה שאני טיפה סוטה מהנושא אבל אני לא זוכר שהיה בריאל שחקן בשם בראחה ( מי שנתן גול מול המבורג), זה שחקן מהנוער או מישהו חדש?
נערך לאחרונה על ידי SoL; 02-08-2008 בשעה 18:58.
חח אחי מה קרה לך ? תחילת עונה אל תשכח שראול וואן ניסטרלוי שווים 44 שערים שנה שעברה שואן ניסטרלוי היה פצוע . הם כולה שחקו מחצית.. ההתקפה הייתה טובה הניצול מצבים פחות .
אפשר להבין למה הקישור התקשה .. פחדו שסלגדו וההגנה תעשה טעויות . . זה משחק שני העונה..היה לנו מבחן חמוד נגד אלופת אוסטריה עברנו .. עכשיו זה נגד מקום 3 אנגליה עברנו ..ואן דר הארט עכשיו חתם אולי רונאלדו עוד מעט.. תרגע אחי יהיה טוב .. רוביניו גם פצוע וב15 דקות שהוא שיחק הציג אחלה יכולת .
אל תשכח שאנחנו פותחים את העונה מאוחר מאוד יחסית , השחקנים לא בחצי יכולת שלהם .. אתה רואה את החדות .. ואחי שוב ואן ניסטרלוי שם גול באצטדיון של ארסנל כמו תמיד חחח .. תמיד אהבתי את המלחמות שלו נגד ארסנל במנצסטר.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 02-08-2008 בשעה 19:04.
Siete
אחי בקשר למה שאמרת על מחמד זידאן מהמבורג הוא שחקן בעל יכולת טכנית מרשימה תראו אותו ככה עוד 3 נשים בקבוצה גדולה ותראו על מה אני מדבר
מוחמד זידאן הביא עוד טובה לפני שנתיים (06-07 ) בקבוצה שירדה לליגה השניה אבל .
עכשיו שהוא בקבוצה יותר גדולה (המבורג ניהיה מועדון גדול ) קשה לו לתפוס מקום בהרכב אבל הוא חלוץ חמוד + שותף בגמר אליפות אפריקה (הוא מצרי למי שלא יודע ) .
יאלה מחכה עכשיו לארסנל יובה ויובה מנצסטר.. וכמובן ארסנל - ריאל.
Siete
בראחה מולנסיה ?![]()
באיזה ערוץ?
ארסנל-יובנטוס נשמע משחק חזק!
ומוחמד זידן שיחק ב 2006-2007 בורדר ברמן
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
המשחק בערוץ ספורט1 .
עומר , כתבת שלריאל כבשו ואן ניסטלרוי ובראחה , אבל זה לא בראחה זה פארחו ...בהתחלה לא הבנתי וחשבתי כמו חיים , לא הבנתי על איזה בראחה מדובר...
1-0 ליובנטוס
בראחה זה שחקן של ולנסיה ...
ודרך אגב , אומרים שהוא יהודי , זה נכון ?![]()