כן גאד דמט הייתי בהופעה של מוטלי ביחד עם ים(GLOWFISH).ההופעה בלאס וגאס.כן משהו לא מתחבר.ההופעה הייתה בשידור חי באינטרנט.
נשארנו ערים כל הלילה,האמת ים נשאר בלי קשר ואז היה לי משעמם אז הודעתי לו על ההופעה,הוא נרשם ואז חיכינו להופעה.הגיע הזמן ואז כתוב לחכות,כל פעם עשינו רענן וכל פעם המד זמן של כמה זמן נשאר עד להופעה התארך,עד שהבנו שההופעה כבר תיהיה ב-8 בבוקר שעון ישראל.
ואז,הייתה אפשרות ללחוץ "Enter The Show",לחצנו נכנסו.היו שירים ברקע של מטאליקה ועוד כמה ואחר שבדקנו את המצלמות מכל הכיוונים ירד חושך,הוילון ירד ומוטלי,להקת הגלאם-הבי מטאל המצויינת:וינס,ניק,מיק וטומי הגיעו לבמה והחלו לנגן להיטים ברצף,ביניהם:
Live Wire,Girls Girls Girls,Bastard,Wild Side,***** At The Devil,Dr. Feel Good,Kickstart My Heart,Home Sweet Home ועוד..
כמו כן גם באמצע ההופעה מוטלי ביצעו גם את שיר הנושא מהאלבום החדש "The Saints Of Los Angeles".
אני חייב לציין כמה דברים:
1)פאק הלהקה הזו סוסה!איזה נותנים בראש הם!
2)הקהל היה מעאפן בטירוף,הסולן וינס ניסה לשתף איתם פעולה אבל לא הלך והיה די יבש.
3)טומי לי,המתופף,הוא פרפורמר ענק,ובאמצע ההופעה הוא תפס מקום והתחיל לעשות מין מופע קומי כזה מגניב לאללה וכל פעם שאל "איפה הציצים של לאס וגאס?" וזרק מילים לאוויר כמו "פורנו" "פורנו" "פורנו" ומידי פעם קללות עסיסיות--->דווקא הוא זה שהצליח להלהיב את הקהל הרבה יותר מוינס..
4)הגיטריסט מיק מארס הוא פשוט מלך,אליל מטאל!הסגנון שלו מזכיר מאוד את סלאש,הוא משתמש מלא פעמים בוואמי בר והסולואי גיטרה שלו מהפנטים ונשמעים כמו מרוץ פורמולה 1 ,הצלילים משאירים אותך עם פה פתוח ככה =-O.
בקיצור אחרי איזה שעה וחצי מוטלי ירדו,אבל אז חזרו כרגיל אחרי כמה דק' לבמה לביצוע שיר מרגש כאשר כזה טומי לי עזב את עמדת התופים שלו לטובת פסנתר.
לאחר מכן מוטלי ירדו באמת והשאירו אותי ואת ים מלאי התלהבות.
יתרונות:וינס וטומי הם פרפורמרים ענקים,אפשר להגיד שהם עשו את ההופעה,הסולואים של מיק הגיטריסט מהפנטים בטירוף,טומי לי הוא שחקן ענק ומתופף נהדר,הבסיסט היה טוב,פירוטכניקה טובה,יכולות ווקאליות אדירות של וינס הסולן,עיצוב במה יפהפה,קללות מידי פעם של וינס וטומי הצחיקו אותי ואת ים.
חסרונות:מיק הגיטריסט לא פפורמר משהו,נשאר תקוע כל ההופעה באותו מקום!,הקהל היה יבש ביותר,אני מניח שהיו בקהל כ-10.000 איש,אבל מבחינת עידוד זה נשמע כמו בערך 200 ילדי בוגרי "הפעוטון של שולה",הקטע של טומי אמנם היה טוב-אבל מבויים לחלוטין ונמתח כמו מסטיק,היינו צריכים לחכות עוד דקות ועודדק' ועוד חצי שעה ועוד כמה זמן-הוציאו לנו את המיץ עד לצפייה ודי נמאס לרענן כל הזמן,מדי פעם צצו במופע טקלות טכניות כמו שהמחשב תקע לשנייה,אורות חזקים על המסך וכו'.
ציון להקה:9. היו באמת גדולים
ציון קהל:2 בלחץ.היו עלובים ונשמעו כמו פעוטות.
ציון הופעה מסכם:9!. אם נעזוב את הקהל,מוטלי פרפורמרים ענקיים,יש להם מספר לא מבוטל של להיטים נותנים בראש,מתופף חזק,יכולות ווקאליות אדירות של הסולן,גיטריסט אגדי,בסיסט טוב וסטייל יחודי ומגניב.
~תגובות בבקשה~
![]()

.
.

ציטוט ההודעה