כותרת.
כותרת.
|
|
אה...יש לי אחת ממש מצחיקה!
הקדמה: קודם כל אני שחיין מגיל 4 עד עכשיו ויוצא לי ממש סבבה ובלה בלה בלה...
קיצר , בתחרות הראשונה שלי (הייתי בן 5 או 6 , לא ממש זוכר) הייתי במשחה הלא נכון , בטעות נכנסתי למשחה של ה25 מטר חתירה במקום לזה של הגב . ואז כזה יצא שחיתי כמו מפגר כי כולם שחו חתירה ורק אני גב , ואחר שסיימתי את ה25 מטר , ראיתי שאין כבר אף אחד בבריכה וכולם סיימו מזמן וגם כל המבוגרים הסתכלו עליי וצחקו... היה אחד ממש מביך...
נערך לאחרונה על ידי SoL; 03-08-2008 בשעה 11:23.
כשהייתי בכיתה ה' נראה לי תקעתי נוד באמצע השיעור.... אחד החזקים
וגם שנה שעברה הייתי לבד אני חבר שלי ומישהי בכיתה ונפלט לי קטן חח... זה היה עוד יותר מביך האמת
קיצור פאדיחות נודים XD
אבל היום.... היום אני כבר שולט בזה![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
חח שהייתי בן 8 בערך הייתי בג'ודו.... ויום אחד הייתה לי תחרות ולא קשרתי טוב את המכנסים... ואז באתי להפיל את היריב ונפלו לי המכנסיים... והיו שם פול אנשים... אחת הפאדיחות..![]()
נממממ בכיתה ו' היה לי שיער ממש ארוך כמו של הבחורצ'יק שבחתימה שלי אז כמעט כל מקום זר שהלכתי אליו חשבו שאני בת >< כי אני כזה חתיךXD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"