הרבה אנשים שאני מכיר רוצים להתגייס לקרבי, לכל אחד הסבר שונה מצד אחד אבל דומה מצד שני.
אני אחד מהם.
בכל מקרה, הייתי רוצה לשאול אתכם, מה הסיבה שלכם (לאלו שהולכים\הלכו\רוצים ללכת לקרבי)?
|
|
לפי דעתי הם שומרים עלינו בגבולות נכון? אז למה שאני אפקיר ואלך לשבת במזגן?
אחי הם מגנים לך על התחת. בלי קשר שקרבי זה כיף וככה וככה כי זה ממש לא, עוברים שם הרבה!
תחשוב על אלה שקיפחו את חייהם לטובת "המדינה". תמצא לי בנאדם אחד שיסכים למות בשביל המדינה.
בשביל אולמרט בטוח שלא, תאמין לי. קיצר זה הסיבה היחידה שאני הולך לקרבי , אה כן וגם צריך להמשיך את המסורת במשפחה. (:
אני חושב שזה פשוט תחושה שאתה מקבל עם הזמן, אני לא איזה ציוני עם כל הפילוסופיה של אהבת הארץ למרות שיש לזה חלק אני חושב שזה בעיקר מניעים אישיים.
אני אישית לא רוצה לשבת בקרייה עם מזגן וללכת כל יום הביתה שכל החברים שלי נלחמים בשטחים..
דבר נוסף זה שאת כל החוויות הכי טובות מקבלים בצבא שנלחמים עם החבר'ה שלך, עושים מארבים, מתאמנים.. אין תחושה יותר טובה מזו שאתה יודע שאתה שומר על המדינה שלך ותורם לה...
חוץ מזה, חלק מזה שאני רוצה קרבי בא מהסביבה שאני גר... בעמק יזרעאל למשל המודעות לקרבי הרבה יותר גבוהה מאיזור השרון והמרכז לדוגמא (וזה מוכח).
לא רואה את עצמי כג'ובניק
כל אחד תורם למדינה בתפקיד שלו אם למזל לא היו קצינות קישור מי היה אוסף את כל המילואימניקים
כל אחד והתפקיד שלו
וזה סתם משפט
אבל ברור שלדעת שאתה אשכרה נלחם למען המדינה כן זאת הרגשה נפלאה
כל החיים שלי חונכתי לקרבי
כל החיים שלי הבנתי שצבא=קרבי(לא שאני מזלזל בג'ובניקים-דווקא ההפך אם לא היו לנו ג'ובניקים איכותיים היה ממש בלבול בצבא- עצם זה שהגעתם למה שרציתם אתם צריכים להודות לג'ובניקים שהבינו מה הכי טוב בשבילכם)
וגם כי כל המשפחה גולני (חוץ מאחי הגדול-צוללות) אז למה להיות כבשה שחורה?
נערך לאחרונה על ידי עידו123; 06-08-2008 בשעה 03:41.
גאווה,ציונות,שייכות,תרומה,הבנה......
ועוד אלף ואחד דברים
(אל תשאלו אותי מה אני עושה ער בשעות כאלה)
יש כאלה שזה היה פשוט ברירת מחדל בגיוס ופשוט הגיעו לשם ומאז נהנים. יש כאלה שחונכו על זה ויודעים שגיוס זה מקום שבו תורמים את עצמנו גם פיזית. ויש כאלה שדווקא הולכים לשם כי הם מחפשים הרפתקאה ואנדנלין (גם אם הם מכחישים).
אצלי אישית זה היה לדעתי השפעה של הסביבה וכו'..
כי שאתה יוצא מקרבי את יכול לקבל תפקיד מסווג ביותר , כמאבטח בקניון עזריאלי.
אני הייתי מת להתגייס לקרבי אבל אני לא יכול כי י לי פרופיל נמוך בגלל אסטמה ובגלל שהייתי חולה סרטן אז זה מוריד הרבה אז אני מוותר על זה
נראה אולי אני יהיה באיזה יחידת מחשבים
אין לי בעיה עם זה
צודק..שכחתי שיש רק סיירת מטכ"ל ועובדי רס"ר בצבא.(בטח לא הבנת כי אתה צעיר אבל יש גם קורסים שמועילים לך אחרי זה באזרחי. כמו התפקיד שלי למשל שאם אני עובר כמה מבחנים אני עובד כמנהל רשת וזה לא רק זה , במסגרת התפקיד אני גם נותן תמיכה למחשבים שזה הכל כולל הכל כולל חומרה תוכנה ומה שאתה רוצה...ובוגרים שיוצאים משם כבר יצאו לסיסקו אם אתה מכיר ולמיקרוסופט שאתה בטח מכיר והם עושים 15 בחודש אז תחשוב לבד מה עדיף לך..להיות רמבו ושישימו עליך זין או לסדר את עצמך לכל החיים)
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 06-08-2008 בשעה 18:07.
שמרו עלי 18 שנה עכשו תורי לשמור על אלה ששמרו עלי ועל אלה שישמרו עלי...
עוד סיבה
להגן על המדינה שאני כל כך אוהב על המדינה שהסבא וסבתא שלי נלחמו עליה ועלו בשביל לחיות פה ולא בחרו לגור בצרפת או בארה"ב או שוודיה...