הייתי במרוקו 16 יום ובטורקיה יום עם הטיסה היה כייף חיים תאמינו לי צריך להעריך את מה שיש לכם אני הייתישמה בבית מלון יצא לי חו יחד עם המים ולא נעים ממחשבים הכי דפוקים בעולם פנטיום אחד שלוקח לו שעה להתחבר כשרציתי להתחבר ולדבר כבר ירד לי החשקכי זה שעה עד שזה קורא תדף אינטרנט הייתי נוכח גם לראות עוני קשה ותמיד אומרים כאשר אתה רואה דבר כזה תמיד תחשוב שיש גרוע מיכך וזה מפחיד לחשוב ככהטוב בו נדבר קצת איפה הייתי הייתי במדבר סהרה טיול גי'פים לראות תזריחה אבל הזריחה לא רצתה לעלות
אז לא ראינו אותה ראינו פתאום תשמש וזהו הינו בשוקים במלחים קניות וכאלה היה נחמד אני קניתי לעצמי 2 זוגות נעליים של אדידס קניתי טוף מיחוד כזה2 גינסים של דיזל 3 פרצופים לחדר בינונים קניתי מראה שעון חיקוי של רולקס צמיד חמוד כזה ותיק של אדידס טוב נראה לי שזהו אני הולך להשלים שנות שינה
אז שיהיה לכם לילה טוב
![]()

כי זה שעה עד שזה קורא תדף אינטרנט הייתי נוכח גם לראות עוני קשה ותמיד אומרים כאשר אתה רואה דבר כזה תמיד תחשוב שיש גרוע מיכך וזה מפחיד לחשוב ככהטוב בו נדבר קצת איפה הייתי הייתי במדבר סהרה טיול גי'פים לראות תזריחה אבל הזריחה לא רצתה לעלות
אז לא ראינו אותה ראינו פתאום תשמש וזהו הינו בשוקים במלחים קניות וכאלה היה נחמד אני קניתי לעצמי 2 זוגות נעליים של אדידס קניתי טוף מיחוד כזה2 גינסים של דיזל 3 פרצופים לחדר בינונים קניתי מראה שעון חיקוי של רולקס צמיד חמוד כזה ותיק של אדידס טוב נראה לי שזהו אני הולך להשלים שנות שינה
אז שיהיה לכם לילה טוב
חחח גאי
ציטוט ההודעה