מה נשמע חבריה?!ֿ נעלמתי בזמן האחרון בשל חוסר באינטרנט מהיר וטוב, זמן, וכוח... בכל מקרה, לא דיווחתי לכם שהייתי בניו-יורק (מדהים!!) וטיילתי בכל המקומות המשמעותיים: איפה שהיו בנייני התאומים, סנטרל פארק (וסטרוברי פילדז כמובן...), בניין דקוטה, טיימס סקוור, השדרה החמישית, חנות אפל ע-נ-ק-י-ת, כל מה שצריך בשביל להיות מאושר... נסענו מניו יורק לוושינגטון והגענו ביום שלישי בערב אחרי ביקור נרחב באאוטלט. היינו היום בקפיטול, בבית הלבן, בממוריאל, ביניון סטיישן וביקרנו במוזיאון המרגלים ברחוב 9. וכמובן שהזכירו שם את ג'יימס בונד לא מעט, וכמובן שהייתה שם חנות, וכמובן שקניתי לי חולצה ואינציקלופדיה של ג'יימס בונד, אבל זה מספיק... וקניתי לי גיטרה חשמלית!!! כן כן!!! כולל מגבר והכול ב-110 דולר!!!!!! הייתם מאמינים?! מה קורה פה בפורום? מה חדש? מישהו פרש? לאלי ועמית: קניתי לכם חולצת I LOVE NY למיקלה/ינקעלה/מיכאל/מישל: אתה משתמט מניוק אבל אתה עדיין תותח... הייתי בהארד רוק קפה בניו יורקויש שם כל מה שאתה צריל בשביל להיות רוקר טוב: גיטרות מקוריות של זמרים טובים כמו סלאש, ג'ורג' האריסון, פול מרטני, אריק קלפטון, ג'ימי הנדריקס ועוד ובאמצע המסעדה עמד לראווה סט התופים של רינגו סטאר!!! ואני נגעתי בזה!!!!!!!!!!! טוב, אני זז לישון... ד"ש מבוש...

ציטוט ההודעה