דרך אמיתית וטובה להרוייח כסף b u x . to
מכירים את הפתגם זמן שווה כסף???אז אני מביא לכם את התוכנה שסוף סוף לא מבזבזת לכם את הזמן וגם עושה לכם כסף!!! פשוט מטורף!!!עכשיו אפשר לקנות חשבון פרמיום מ-RAPIDSHARE כל חודש בלי להוציא אגורה מהכיס,או לקנות ב- E-bay,
כל מיני דברים מגניבים, או כל דבר אחר שאפשר לעשות עם .PAYPAL
בהתחלה,כמו לכולם, היה לי קצת קשה להאמין ובגלל זה נרשמתי כדי לנסות.תקשיבו אחיי ואחיותיי - זה עובד!מה כבר יש להפסיד במקרה הרע תפסידו משהו כמו 10 דקות, במקרה הטוב תתחילו להרוויח קצת דולרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב, עכשיו אני אסביר :אז אתם בטח מכירים את האתרים שנותנים לך כסף עבור צפייה בפרסומות, יופי
b u x.t o הוא אתר כזה, אבל פה נכנס השוס הגדוללכם תהיה תוכנה שתעשה לכם את הכול אוטומטית!!!מפעילים אותה כל יום ברקע למשך כמה דקות, יש בערך 15 פרסומות חדשות כל יום,כל פרסומת נצפית על ידי התוכנה למשך 30 שניות ומקבלים על כל צפייה 0.01 $ומה איכפת לי לעשות תוך שבוע בערך 20$ בסבבה...למה 20$ אתם שואלים,כי אתם מקבלים גם כסף על כול מי שייכנס תחתיכם ברישום (תחשבו שזה כמו פירמידה רק שפה אני לא צריך להשקיע אפילו לא שקל).
הנה חישוב זריז ביותר וזה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר:
» התוכנה צופה על 15 פרסומות כל יום = 0.15$
» אם 20 אנשים צופים בתוכנה ב-15 פרסומות כל יום = 3.00$»
אתה מרוויח כל יום =3.15$
» אתה מרוויח כל שבוע =
22.05$» אתה מרוויח כל חודש =
88.2$ואנחנו מדברים פה על דולרים... לא שקלים...שעוברים היישר לחשבון שלכם ב PAYPAL - מסכום של 10$ ומעלה.הסכומים שמראים באתר זה רק ל-10 לחיצות – אבל התוכנה נותנת לפעמים 15 פרסומות ויותר.מה אפשר לעשות עם זה?* בחודש הראשון אפשר לדוגמא לקנות מנוי שנתי ל--RAPIDSHARE
שזה בעצם רק 81.26 $* אפשר לקנות כל מיני מוצרים מחנויות שמקבלות PAYPAL ושולחות לישראל.* שאר החודשים אני ממליץ לכם לחסוך ואז תוכלו למשוך לכרטיס האשראי הבינלאומי שלכם כן זה הופך לכסף מזומן בחשבון הבנק האמיתי שלכם, רק אם יש לכם כרטיס בינלאומי.* אתם לא חייבים להעביר לכרטיס אשראי PAYPAL .הוא בנק לכל דבר, אחרי שחסכתם הסכום נצבר לכם בחשבוןותוכלו לרכוש איתו דברים גדולים יותר - כסף אמיתי לכל דבר!!!
כל מה שיישאר לכם לעשות זה פשוט להסתובב באתרים כמו E-bay לדוגמא ולקנות מוצרים שבאלכם...אז למה אתם מחכים??? זמן זה כסף!!!
הוראות :
איך עושים את הכסף:
לפני שאני מתחיל אני רק רוצה לציין שהתוכנה מזהה מאיזה מחשב אתה ניכנס ונירשם ואתה לא יכול להיכנס אח``כ ממחשב אחר על השם משתמש שלך, אז כדאי שתירשמו ממחשב שאתם איתו כול יום
1. דבר ראשון נירשם לאתר שמביא לנו את הכסף.
2.להיכנס לאתר דרך הקישור הזה:
http://b u x. t o/?r=senia333
להוריד רווחים
תמיד מומלץ להירשם דרך משתמש קיים, אתם מקבלים את כל ההטבות שלו, אתם נרשמים דרכי כדי לקבל את כל הבונוסים שלי כולל סכום התחלתי מתנה.
4.ללחוץ עכשיו על Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonusולהכניס פרטים: שם משתמש, סיסמא, אימייל ,וידוי אימייל, ושוב פעם מייל ,שאותו נרשום שנפתח חשבון ב- PayPal, (בעיקרון שלושת האימיילים אמורים להיות אותו דבר), להמשיך למלא ארץ.
ב- "reffer if any" אמור להיות רשום senia333 אם לא רשום שם כלום,אז תוסיפו את זה (זה מה שאומר שאתם נרשמים דרכי ומקבלים את ההטבות שלי כדי מעוד אתם תקבלו את סכומי 15$ ועוד המון הטבות) ואח``כ לסמן שקראתם את התקנון, תכניסו את הקוד שבתמונה ותלחצו register וזהו
עכשיו השלב הקל והכיפי,השלב שבו אנחנו עושים כסף ולמי שלא הבין את שלב 1 ו-2 שמתחת לא עושים!!!)
1.צריכים להיכנס ללינקים שיש באתר ע``י לחיצה על surf ads2.עכשיו ללחוץ על כל הקישורים לפי הסדר ללחוץ על קישור ולחכות 30 שניות עד שיהיה v ירוק בצד שמאל למעלה ויהיה כתוב dune וללחוץ על הקישור הבא. כל קישור נותן לכם 1 סנט.
3.אבל אנחנו לא פראיירים ובמקום להיכנס מודעה אחרי מודעה כמו מטומטמים פשוט מורידים את התוכנה:
נכנסים לאתר http://rapidshare.com/files/102429322/B u x. t o_Autoclicker_v1.4.0.rar
להוריד רווחים
ומורידים שם את הקובץ. הסיסמא לקובץ היא:
www.dl4all.com
אין צורך להסביר איך התוכנה עובדת כי היא ממש פשוטה - פשוט מכניסים את השם משתמש והסיסמה שלנו מהאתר (ב- check between תרשמו 0 בצד שמאל ו 1 בצד ימין) לוחצים על START והיא מתחילה להריץ את הפרסומות אוטומטית....במקום שאתם תילחצו, היא לוחצת לכם.
4.יש אפשרות אפילו לסמן לה v שהיא תופעל ישירות בזמן שמפעילים את windows .....
5.ושוב פעם למי שלא הבין, הכול אוטומטי !!!!!!!!!!!!!! אחרי שנעשה את הדברים האלו אין צורך שלעשות יותר כלום רק להפעיל את התוכנה כול פעם שנכנסים למחשב ומקבלים על זה כסף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.כדי לבדוק כמה כסף יש לכם אתם נכנסים ל MYSTATS
7.ניתן להעביר את הכסף לחשבון PayPal רק כאשר יש לכם 10 דולר. איך מעבירים אתם שואלים?! תלחצו על ca*****! קאשהוט ואז תבחרו באפשרות השנייה וזה יעביר לכם את זה ל- PayPal
8.לוקח להם טיפה יותר משבוע להעביר את הכסף, אבל תאמינו לי זה כבר לא משנה......
9.יש לציין שבכול יום יש רק 10-20 הודעות שאי אפשר כמובן להיכנס פעמיים לאותה מודעה, וההודעות מתאפסות כול יום , בגלל זה חשוב להיכנס כול יום.
10.הם עובדים כבר שנה, יש להם פורום ענק עם מיליוני משתמשים!ממש מכל העולם!! זה באמת הדבר האמיתי….
איך מקבלים את הכסף:
1. צעד ראשון אנו צריכים להירשם ל- PayPal ולפתוח חשבון.
2. היכנסו לאתר http://www.paypal.com יש ללחוץ על sing up למעלה.
3. לבחור במדינה - ישראל. בדף החדש שהוא יפתח ללחוץ על Continue.
4. עכשיו אתם צריכים למלא את כל הפרטים: שם פרטי, שם משפחה, כתובת (לא חייבים לכתוב את הכתובת השנייה),עיר.
5. ב- state אל תמלאו כלום.
6. ב-postal code תכתבו 75429.
7. בארץ צריך להיות כתוב ישראל (אם לא כתוב אז תשנו).
8. במטבע להשאיר על דולר אמריקאי. בטלפון לא חייב לכתוב את הטלפון האמיתי (אבל שיהיה למספר תבנית של מספר אמיתי באזור שלכם, קידומת וסתם מספר עם 7 ספרות).
9. אימייל (צריך אימייל של Gmail או, (hotmail שוב את האימייל, סיסמא, ושוב את הסיסמא (הסיסמא חייבת להיות 8 תווים)
10. תמלאו את השאלות למקרה ששכחתם את הסיסמה. עכשיו תאשרו את התקנון(שקראתם ואתם מסכימים) , ללחוץ על yes .תקלידו את הקוד שבתמונה. ו- . Sing up
11. עכשיו הוא ייתן לכם אופציה לעשות גם כרטיס אשראי, תלחצו על cancel .
זהו יצרנו חשבון עכשיו צריך לאשר את החשבון דרך האימייל שלכם:
יהיה לכם קוד הפעלה באימייל תכנסו אליו הוא יכתוב לכם שהחשבון מופעל . ואפשר לצאת מהאתר.הכנתי את האתר הזה כדי לעזור לכם אנשים להרוויח כסף בחינם אם נהניתם משירותיו של אתר זה אנא העבירו אותו לחברים/פרסמו אותו ברשת/פורומים בכדי שעוד אנשים יהנו מכסף בחינם!
ממש עובד השקעה של 2 דקות כל יום זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!
קרדיט למישהוא מפרום אחר
רוצים גם לפרסם לחברים הינה הורדה!!!
http://www.f2h.co.il/302001
בואו נישתחווה לאתר הסוס!!!![]()

ציטוט ההודעה