היא איבדה את ילדותה, היא איבדה את תמימותה .
השמיים קיבלו גוון כחול יפהפה, כל כך לא מתאים לנפש הקודרת והמזוהמת של אלכס.
היא נכנסה למקלחת וסיבנה על עצמה שוב ושוב, סיבנה את הסימנים הכחולים ואת השריטות
בתקווה שהן ימחקו ביחד עם כל הזוהמה אך לא משנה כמה היא שפשפה חזק, הזוהמה לא ירדה.
היא יצאה עירומה מהמקלחת ומאחוריה היא השאירה שובל מים, לא היה לה כוח להתלבש או להתנגב.
" מה אני עושה עם עצמי עכשיו?" אלכס חזרה על המילים האלו, היא נעמדה מול המראה בחדרה, פניה
היו אדומות מבכי וגופה השברירי והרזה רעד. "אם לא הייתי יפה גבוהה ורזה אז זה לא היה קורה, הבן זונהלא היה נוגע בי עם הייתי מכוערת נמוכה ושמנה" היא הכתה את המראה באגרופיה שוב ושוב " זה
לא היה קורה!" במכה הבאה המראה נשברה ורסיסים עפו לכל אבר, פצעו את גופה . אלכס יצאה מהחדר והלכה לכיוון המקלחת, דמה טפטף מפצעיה והתערבב עם שובל המים. היא חיטטה מעט בארון שמעל הכיור והוציאה משם מכונת גילוח "אני לא רוצה להיות יותר יפה" היא הפעילה את המכונה וגילחה פס ארוך של שיער ממרכז ראשה, אין דרך חזרה, היא גילחה את כל ראשה, אפילו את גבותיה הדקות והמעוצבות היא גילחה וכל מה שנותר מהשיער הבלונדיני זה זיפים קטנים וצהובים. היא חזרה לחדרה ובדרך החליקה על המים האדומים אך זה לא מה שעצר אותה, היא זחלה לחדרה. היא הרימה את אחד מרסיסי המראה והסתכלה בו "מה עשית?!" אלכס החלה שוב לבכות, יותר מידי דמעות נשפכו בלילה הזה, היא הייתה מופתעת שעוד לא נגמרו לה הדמעות "השיער היפה שלי, מה עשיתי ?!" היא זרקה את רסיס המראה על הקיר ובשארית כוחותיה היא זחלה למטבח, פתחה את ארון התרופות ובלעה כל כדור שמצאה .
אלכס מתה ובאותו יום היא נקברה, מזוהמת ופגועה.

על החתימה הפצצתית הזאת
אולג תהיה בריא אחי
קורע זה