1.מורה אחת עברה ליד תלמיד, התלמיד: "אם כבר את עוברת אז תתני לי את התיק בדרך. " המורה: "מה היא מילת הקסם? " תלמיד: "אברא קדברה. "

2.אם הטמטום היה מים חדר המורים היה המוביל הארצי

3.אחד אומר לאמא שלו "אני לא רוצה לחזור לבית הספר, זורקים עלי פצצות מים, מכנים אותי בשמות וגם כל המורים נגדי". האמא אומרת: "אתה חייב ללכת לבית הספר". "למה?" הוא שואל, אז אמו עונה לו "כי אתה המנהל..."

4.לשרה נתניהו ולביבי יש מיטת קומותיים: שרה למטה וביבי למעלה. ש. למה לשרה קר? ת. כי היא ישנה מתחת לאפס (ביבי).

3.5 אנשים הולכים במדבר צמאים ורעבים. פתאום הם פוגשים מכשפה שמציעה להם אוכל ושתייה בתמורה לחלק מאיבר המין שלו. טוב האיש הראשון נכנס, והמכשפה שאלה אותו: "במה אתה עובד?" האיש: "אני טבח!" המכשפה לקחה סכין חתכה לו את איבר המין. טוב נכנס האיש השני, המכשפה: "במה אתה עובד?" האיש: "אני חוטב עצים!" המכשפה לקחה גרזן חתכה לו את איבר המין. נכנס האיש השלישי.. המכשפה שאלה אותו איפה הוא עובד.. האיש ענה בחנות סוכריות.. תמצצי לי עד שזה יפול!

6.איש זקן בן 70 עושה מתיחת פנים הולך ברחוב ושואל כל איש בן כמה הוא. במקדונל'ס כולם ענו 20 - 19 משהו כזה והוא היה מאושר ושמח להגיד לכולם שהוא בן 70. מתי שהוא שאל אישה זקנה בן כמה הוא, אמרה "תוריד את המכנסיים ואני אגיד לך" הוריד בשמחה והיא ענתה: "70", "יפה נכון! איך ידעת?" "הייתי מאחוריך במקדונל'ס".

7.קיפוד ובואש נפגשים וכל אחד לא יודע איזו חיה הוא. הקיפוד שואל את הבואש: "מה אני?" הבואש עונה לו: "אתה קטן, אתה קוצני, אתה קיפוד" הבואש שואל את הקיפוד: "מה אני?" הקיפוד עונה לו: "אתה שחור, אתה מסריח, אתה ערבי!!"

8.שאלה: מה מתקבל כשמערבבים כושי וגרוזיני ? תשובה: קוביית שוקולד