אחרי ההתבטאות המתנשאת של סולן ומנהיג אואזיס, נואל גלאגר על היפ הופ בפסטיבל גלסטונברי, שסיבך אותו עם ג'יי זי שמצידו עשה מחווה עוקצנית לגלאגר בפסטיבל, התארח הראפר, בהופעה של קניה ווסט, וחשף שהאלבום הבא שלו, "The Blueprint 3", יהיה המשך של אלבומו הקודם מ-2001, ושניהם פצחו בשיר חדש, שהמילים שלו: "הבחור הזה מאואזיס אומר שאני לא יכול לנגן על גיטרה, מישהו היה צריך להגיד לו שאני פאקינג רוק סטאר", והמשיכו עם ציטוט מתוך 'Wonderwall', "Today is gonna be the day that I'm gonna throw it back to you"או בתרגום חופשי (מאוד) לעברית, "היום הולך להיות היום, שאני אחזיר לך".
אבל זה לא נגמר פה, אחרי שנואל תפס את הכותרות, אח שלו לא יכל להישאר שקט מהצד, והחליט לתקוף את מעריצי "רדיוהד", וקרא להם "משעממים ומגעילים". לקראת יציאת אלבומה של הלהקה, 'Dig Out Your Soul', ב-6/10, חשף גלאגר שהוא מתכונן לעלות הילוך לקראת החזרה של הלהקה, אחרי כמעט שלוש שנים של היעדרות. "התרככתי" הוא אמר למגזין "הטיימס". "אבל לא במובן של לאהוב את 'רדיוהד' או 'קולדפליי'. אני לא שונא אותם. אני לא מאחל להם שיעשו תאונות. אני חושב שהמעריצים שלהם משעממים ומגעילים והם לא נראים כאילו הם עושים חיים".
הוא התוודה, שאין לו שום עניין בלהקות מודרניות ועכשוויות, והוסיף שהוא חותך מהחגיגות והמסיבות, על מנת להתרכז בחזרת הלהקה. "בשבוע שעבר הקול שלי היה מחורבן. הייתי צריך להחליף מילה עם עצמי. אני רוצה שזה יהיה הצלחה, אני רוצה שזה יהיה מעולה, חשבתי שאני הולך להוריד את הטוב קצת. להוריד בכמויות סיגריות, להישאר עד מאוחר, לדבר על אותו שיט שדיברת בלילה לפני, ובלילה שלפני, לא עושה טוב לקול שלי. כשזה טוב, אף אחד לא יכול לגעת בי, וכשזה רע, זה קצת יותר טוב מפיט דוהרטי". חי בסרט.

קרדיט למגזין מוזיקה 24.

Jay Z
Oasis