MTV ו"Sky Movies" ככל הנראה יפיקו עיבוד מחודש לסרט הקלאסי, "מופע הקולנוע של רוקי",כך דווח מהבי.בי.סי ניוז.
הסרט מבוסס על מחזמר "מופע האימים של רוקי" שיצא ב-1975 וכיכבו בו זמר הרוק המיתולוגי מיטלוף, טים קרי וסוזן סרנדון, עם שירים שהפכו לקאלט כמו 'The Time Warp'. סרט הקולנוע נחשב לפולחן, ופרודיה מבריקה על סרטי האימה של אותה תקופה (פרנקשטיין, קינג קונג), לצד עבודות אומנות כמו המונה ליזה והסעודה האחרונה של ליאונרדו דה וינצ'י, וביקורת על הממסד.
כשיצא הסרט הוא לא היה פופולארי, וזכה לביקורות לא ממש מפרגנות, אבל כמו בניו יורק, וונשינגטון, טקסס ומקומות אחרים מחוץ ליבשת, גם לכאן הגיע שיגעון הרוקי (אומנם באיחור) והוא שודר בקולנוע "כוכב" ברמת השרון, וסינימטק בחיפה, עם שחקנים שמשחקים על הבמה במקביל לסרט, קהל שצועק את המילים בעל-פה וסימון האות "וי" (Virgin) כאות בתולים, למי שהגיע להקרנה פעם ראשונה – ויש כאלה שלא יוצאים בזול ונופלים למנהג הקרבת הבתולים, שכוללת עליה לבמה והתעללות חיננית על-ידי שאר השחקנים. השמועות מספרות שלא פעם נסגר המקום, עקב פעילויות מיניות לא חוקיות (כי גיל הקהל סובב סביב ה-15) בין כותלי הקולנוע.
תחילה פורסם שבעיבוד המחודש ישתתף גם המוח מאחורי הקונספט, ריצ'ארד אובריין, שכתב את המחזה המקורי, התסריט (יחד עם ג'ים שרמן), המילים לשירים והלחן ושיחק את ריף ראף (אחד מהמשרתים בסרט). אך בראיון שנערך היום לבי.בי.ניוז, אמר שהוא לא הולך לתת את ברכתו לסרט. "אין לי נקודת מבט אחרת לגבי איך הסרט הזה צריך להראות", הוא הבהיר. "אני לא אעזור בהפקה ואני לא אהיה מעורב בזה בשום דרך. הפעם הראשונה ששמעתי על זה היתה דרך קטעים מהעיתון שאנשים שלחו לי. אני לא יודע לאן הם ייקחו את הסרט, שמעתי שהם יכניסו שירים חדשים. אני כתבתי את הסרט, המוסיקה והמילים לשירים. מאיפה הם ייקחו שירים חדשים? מי הולך לעשות את זה? זה די מוזר, לא?"
קרדיט למגזין מוזיקה 24.
נשמע נחמד, לא?
אני מת כבר שזה ייצא..

ציטוט ההודעה