אחרי הטינופת שהפיץ נואל גלאגר ברדיו כלפי מארק רונסון ואיימי ווינהאוס, רונסון החליט להחזיר לו, ומוכיח את עצמו כציניקן לא הומוריסטי בעליל, אבל מילא. היום כתב מפיק-העל בעמוד המייספייס שלו שהוא לוקח שיעורי גיטרה אצל הראפר ג'יי.זי (שכזכור גלאגר לכלך גם עליו).
"נואל גלאגר אמר שאני צריך ללמוד שלושה אקורדים על גיטרה, ואז לכתוב מנגינה. אז רציתי שהוא יידע שאני לוקח שיעורים אצל ג'יי זי כרגע והוא לימד אותי את האקורדים ל'Wonderwall' (הלהיט של אואזיס, מערכת 24). למעשה, זה כל כך כיף שג'יי זי מלמד אותי את כל השירים של נואל על הגיטרה שאני חושב לעשות אלבום רמיקס של אואזיס/ג'יי זי, 'The Grey Album', שמות פוטנציאלים לאלבום הם 'Champagne Superhova', 'Definitely Jay Z', אני אמשיך לעדכן אתכם".
והוסיף: "נ.ב כתבתי שיר שנקרא 'Back To Black', שיש בו אשכרה שבעה אקורדים".
גם קייזר צ'יפס סבלו מהתנכלות של גלאגר, אבל הם ויתרו על הציניות. מתופף הלהקה, ניק הודג'סון אמר שהכל נעשה בשביל יחסי ציבור ופרסום האלבום הבא של אואזיס, 'Dig Out Your Soul' (וואלה?!).
"ממש לא נעלבנו אבל אני די אהבתי את זה, אני חושב שזה קצת ספורט", הוא אמר אחרי ההופעה בפסטיבל V אתמול ל-BBC Newsbeat. "זה מצחיק", המשיך, "כי זה קורה בכל פעם לפני שהם מוציאים אלבום חדש. ובשני האלבומים הקודמים זה היינו אנחנו. כשהייתי בן 17 נואל לכלך על ביילר, צפיתי בזה, עכשיו אני בן 30 והוא בן 50 (41, מערכת 24) והוא מדבר עלינו, זה מבריק".
קרדיט למגזין מוזיקה 24...
מתי הפתיחות פה האלה ייגמרו...

ציטוט ההודעה