קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה]Halo 2 for XP|1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 11-02-2009, 21:48
  2. [הורדה] Halo Combat Evolved (2003) | 1 Link
    על ידי SlaydeR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-10-2008, 18:54
  3. [הורדה] Halo 2 |1 Link
    על ידי 2PaclypseNow בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-10-2008, 14:23
  4. [הורדה]HALO 2|1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-10-2008, 14:21
  5. [הורדה] Halo Combat | 2 Link
    על ידי SlaydeR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-02-2008, 19:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[הורדה]HALO 2|8 LINK

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

ברירת מחדל [הורדה]HALO 2|8 LINK

מיליון וחצי הזמנות מוקדמות. כחצי מיליון עותקים שנמכרו ביממה הראשונה של ההשקה ברחבי העולם. הכנסות של מאה מיליון דולרים רק ביום המכירות הראשון. 140,000 שחקנים שונים דרך שירות ה-Xbox Live רק בשבוע הראשון. כל הנתונים הללו הופכים את Halo 2 למשחק בעל ההשקה המוצלחת ביותר עד היום, ומעמידים אותו ברשימת המשחקים המצליחים ביותר בכלל. המכירות האסטרונומיות, והתורים הארוכים שהשתרעו בקופות החנויות שערכו מכירת חצות מיוחדת, מעידים על כך שרוב מעריצי Halo סמכו על חברת Bungie בעיניים עצומות. הם לא היו צריכים לחכות לביקורות שיתפרסמו על המשחק, ורצו לרכוש אותו מיד. אחרי ש-Halo הראשון רכש את תואר המשחק הטוב ביותר שיש ל-Xbox להציע, היה קשה מאוד למצוא שחקני Xbox שלא היו מוכנים להשיל 50 דולרים כדי לקבל את משחק ההמשך של Bungie.

האמת היא שגם אני נמנה עם האנשים שהתלהבו וצהלו עם השקתו של Halo 2. אמנם לא עמדתי בשום תור למכירת חצות מיוחדת, אבל זה רק בגלל ששום חנות בארץ לא ערכה מכירה כזו. אחרי הכול, אחת הסיבות שבגללן החלטתי לרכוש קונסולת Xbox הייתה הרצון שלי לשחק ב- Halo 2 כשהוא ייצא. לכן, כשקיבלתי סוף-סוף את העותק שלי, צהלתי לא פחות מכל אמריקאי שעמד בתור בחצות הלילה. אז כבר ידעתי שמדובר באחד המשחקים המצליחים ביותר של התקופה האחרונה, אך כעת יכולתי לבחון בעצמי האם הוא מוצלח כפי שהוא מצליח.

המשחק טרם התחיל, ואנחנו נתקלים בסרטון הפתיחה מבוסס-המנוע של המשחק. הסרטון מתרחש על גבי ספינת חלל של ברית החייזרים (ה-Covenant) ליד הריסות כוכב הטבעת שהחרבנו בסוף המשחק הראשון. בסרטון ניתן לראות אסיפה גדולה של הברית, והמולה שמזכירה את מליאת הכנסת בימים טובים. מהר מאוד אנחנו מבינים שאחד מחייזרי ה-Elites עומד למשפט ציבורי על כישלונו בהגנה על הטבעת. לאחר שהבחור המסכן מנסה להגן על עצמו, הוא נשפט על-ידי כוהני הברית, ונגזר עליו מוות בעינויים.

האחד, היחיד, ה-Master Chief
    בזמן הצפייה בסרטון הפתיחה וגם לאחריה, לא ממש הבנתי איך הוא מתקשר או מתחיל את עלילת המשחק. אבל זה לא ממש הפריע לי, כי שמחתי להתחיל כבר את המשחק ולהיכנס שוב לנעליו של ה-Master Chief. ההתחלה של Halo 2 דומה מאוד לזו של המשחק הראשון, ומציגה את ה-Master Chief (כלומר, אני) מתעורר בחללית כלשהי. כך, שוב אני מתבקש להסתובב מעט, להסתכל על נקודות מוארות, ולבדוק את השריון הנטען שלי. בעקבות התרגול הקצר הבנתי שאני נמצא על אחת מתחנות החלל שמהוות חלק משרשרת ההגנה על כדור הארץ. לאחר טקס קבלה מהיר שזכיתי לו, אני מגלה שהחלה מתקפה של ברית החייזרים על הכוכב האהוב שלנו. למרבה שמחתי, הפעם התהליך הזה מהיר למדי, ולא עובר זמן רב עד שמתחיל האקשן האמיתי.

חזה מונף בגאווה
    הקרב הראשון במשחק נערך על סיפון תחנת ההגנה עליה התעוררתי, אך מהר מאוד נאלצתי לנטוש את התחנה ולהגיע לכדור הארץ עצמו. כך מתחיל קרב ההגנה על כדור הארץ, המהווה חלק עיקרי מתחילת המשחק. לאחר הקליימקס המהנה של קרב ההגנה על כדור הארץ, העלילה ממשיכה להתפתח לכיוונים אחרים ומפתיעים. למעשה, העלילה כל מפתיעה עד שאני כמעט ולא יכול לספר לכם עליה דבר מבלי לקלקל חלק גדול מההפתעות הרבות שבמשחק. אוכל רק לספר כי מצאתי שמדובר בעלילת מד"ב טובה למדי - אמנם, לא מורכבת וגאונית כמו זו של סדרות וסרטי המד"ב הטובים יותר, אבל יחסית למשחק מחשב, מדובר בעלילה מושקעת ואיכותית. ברוב הפעמים, העלילה מתפתחת בעזרת סרטוני מעבר, אך לא תמיד. בחלק מהמקרים נחשפים פרטים חדשים לגבי העלילה דרך המונולוגים של קורטאנה, דמות ה-AI ששבה אלינו מהמשחק הראשון. אני אישית מצאתי את הדיבורים של קורטאנה מעט בעיתיים, כיוון שהיא תמיד נוטה להגיד דברים חשובים באמצע קרבות. אל תבינו אותי לא נכון, אני מחבב את קורטאנה כמו כל אחד אחר - אבל בזמן קרבות אני בדרך כלל מתרכז בלהישאר בחיים, ולהרוג כמה שיותר אויבים. לכן הפסדתי לא מעט פרטים שאני חושב שהיו חשובים להתפתחות העלילה.

עם נשק בכל אחת מהידיים
    מהר מאוד בתחילת האקשן נתקלתי באחד המאפיינים שהכי אהבתי ב-Halo 2. כאשר החזקתי בידי תת-מקלע ונתקלתי בתת מקלע אחר, המשחק הודיע לי שבלחיצת כפתור אוכל להרים גם את תת-המקלע השני. כך המשחק מאפשר להחזיק שני נשקים, זהים או משני סוגים שונים, אבל רק במידה והם מתאימים לכך. לא נוכל להחזיק שני נשקים כאשר אלו גדולים מדי, ודורשים שימוש בשני הידיים. כאשר מחזיקים בשני נשקים, כל אחד מכפתורי ההדק של בקר ה-Xbox שולט בנשק אחר. אני חייב להודות שהתפלאתי ללמוד עד כמה מהנה הדרישה ללחוץ על שני כפתורים במקביל, ותחושת השליטה שזה מקנה לך. מעבר לכך, האפשרות הזאת מוסיפה עוד מעט טאקטיקה למשחק. השחקן יכול להחליט האם הוא רוצה לירות בשני הנשקים בו זמנית, ובכך לקבל כוח אש חזק יותר, או שמא הוא רוצה לירות באחד ואז בשני, וכך לקבל ירי רציף שלעולם לא נפסק בשביל טעינה מחדש.

אביר עם חרב אנרגיה
    תת המקלע הוא רק אחד מכמה נשקים חדשים שניתן למצוא ב-Halo 2. הרובה הישן והמוכר של Halo 1 אמנם נעלם, אך במקומו אנחנו מקבלים רובה חדש וחזק יותר. הרובה החדש יורה צרורות של שלושה כדורים בכל פעם, וכולל כוונת קירוב שמקנה לו טווח ארוך למדי. תת-המקלע, לעומת זאת, אינו יכול להתפאר בטווח גדול, אך יש לו קצב ירי מהיר וכוח רב - בעיקר כאשר מחזיקים בשניים יחדיו. אצל החייזרים תמצאו כמות גדולה יותר של נשקים חדשים. אחד מהם הוא ה-Beam Rifle, רובה צלפים חזק במיוחד. שני הוא ה-Carbine, רובה חצי-אוטומאטי בסגנון רובי הקרבין של מלחמת העולם השנייה. את הנשק זה דווקא מצאתי חלש מדי, ולא שימושי בעליל. ה-Brute Shot, לעומת זאת, היה שימושי הרבה יותר. זהו משגר רימונים שקצת קשה לכוון איתו, אבל כאשר פוגעים הוא גורם הורג חייזרים כהוגן. רבים ישמחו לשמוע שגם חרב האנרגיה חזרה אלינו, והפעם אנחנו גם יכולים להרים אותה ולהשתמש בה! ובעוד שהגרסה הישנה והאהובה של רובה הפלאזמה מהמשחק הראשון עדיין קיימת, מצאתי ב-Halo 2 גם גרסה חדשה שלו. האמת היא שאני לא בטוח מה ההבדל בין שתי הגרסאות, מלבד העובדה שהחדשה יורה פלאזמה אדומה במקום כחולה. אבל לפחות נהניתי כמו ילד להחזיק רובה פלאזמה כחולה ביד אחת, ורובה פלאזמה אדומה ביד שנייה, ולשלוח מצג אורות יפהפה וקטלני.

נראה נהדר
    אם אתם כבר מחפשים יופי, אז Halo 2 הוא בהחלט המקום. הגרפיקה של המשחק בהחלט שופרה, והוא נראה הרבה יותר טוב מהראשון. כמו שהובטח, כמעט כל הטקסטורות במשחק נעזרות באפקט ה-Bump Mapping, מה שמקנה לעצמים תחושת נפח אמיתית יותר. אחד הדברים המעצבנים ביותר ב-Halo 1 היה עיצוב השלבים שחזר על עצמו. אני לא יכול להגיד שב-Halo 2 הבעיה הזו נפתרה לגמרי, אבל הפעם היא באמת צומצמה למינימום. למרות שקיימים מקרים בודדים וקצרים בהם אנחנו רואים חדרים ומסדרונות שחוזרים על עצמם, ברוב הפעמים עיצוב השלבים פשוט פנטסטי. הטענה העיקרית שלי כלפי המנוע אולי תשמע לכם מוזרה: בשלב מסוים שמתי לכך שהנשקים אותם החזקתי גדולים מדי. בחלק מהמקרים הנשקים מכסים חלק גדול מאוד מהמסך, עד כדי כך שהם מפריעים לראות את מה שמתרחש מסביב. זו בהחלט אחת הבעיות המשונות ביותר שראיתי במשחק כלשהו, ואני עדיין לא מבין איך אף אחד לא שם לב לכך בזמן הפיתוח.

אותם רכבים, אותו הכיף
    אחד המאפיינים המדליקים ביותר ב-Halo הראשון היו הרכבים שבו, הניתנים לנהיגה. ואכן, שמחתי ללמוד כי גם ב-Halo 2 לא נפקד מקומם של רכבים מדליקים ומהנים. האמת היא שכמות הרכבים החדשים אינה גדולה במיוחד, ולמעשה רק רכב אחד חדש לגמרי. הרכב הזה הוא ה-Shadow של החייזרים. זו למעשה מעין גרסה חייזרית ל-Warthog של בני-האדם, כיוון שהם פועלים באותו האופן. ה-Shadow מכיל מכונת ירייה אשר יורה פרצי פלאזמה ונשלטת על-ידי נוסע. במידה מסוימת ניתן גם להחשיב את טנק החייזרים ה-Wrath כרכב חדש ב-Halo 2 - הוא אמנם היה קיים ב-Halo 1, אך השחקן לא היה יכול לנהוג בו, והפעם זה אפשרי. באופן מבורך, הפעם ניתן גם לראות את הרכבים סופגים נזק ומתפרקים לאט כאשר הם יורים עליהם. עם זאת, הנזק הוא ויזואלי בלבד ואיננו משפיע על תפקוד הרכב - עד שלב מסוים בו הוא פשוט מתפוצץ. במקרה של כל הרכבים, הנהיגה היא פשוטה ומהנה מאוד. זכור לי במיוחד שלב בו הייתי צריך לחצות גשר ארוך, אשר בוצר היטב על-ידי החייזרים. לשם כך קיבלתי לידי טנק Scorpion, בעל כוח אש חזק במיוחד. במהלך הנסיעה הפצצתי חייזרים על ימין ועל שמאל, והתחושה הייתה כל כך מהנה עד שבשלב מסוים פשוט פרצתי בצחוק מרושע.

מה האידיוטים האלו עושים שם למטה?
    כמובן שנשקים ורכבים חדשים אינם מספיקים כדי ליצור משחק המשך, ואנחנו צריכים גם אויבים חדשים. אבל במקרה הזה, כמות החידושים דלה במיוחד. למעשה, יש במשחק רק סוג חדש של אויבים, בדמות ה-Brutes. יצורים גדולים ושעירים, הדומים לשילוב בין ביגפוט לשימפנזה. ה-Brutes לא מחזיקים בנשק מיוחד, אבל הם קשים מאוד להריגה. לעיתים הם גם ייכנסו להתקף אמוק וירוצו לנגח אותך. נוסף לאלו, ניתן למצוא את כל האויבים שהיו במשחק הראשון, מה-Grunts ועד ה-Jackals. גם הפעם, האויבים הצליחו להרשים אותי עם האינטליגנציה המלאכותית שלהם, במיוחד במקרה של ה-Elites. למרות שישנן פאשלות מעטות, ופעם אחת ראיתי חייזר מסוג Brute רץ אל תוך הקיר, אך כמעט בכל הפעמים האינטליגנציה המלאכותית טובה מאוד.

ריבוי משתתפים פשוט כיפי
    לאחר שסיימתי את רוב הקמפיין לשחקן היחיד, החלטתי שהגיע הזמן לגשת אל מצב ריבוי המשתתפים של Halo 2. אחרי הכול, Halo כלל את ריבוי המשתתפים הטוב ביותר שהיה בזמנו ל-Xbox, והגיע הזמן לבדוק הם גם היורש שלו ראוי לתואר הזה. ואכן, גיליתי כי ל-Halo 2 יש את אפשרות ריבוי המשתתפים המהנה ביותר ל-Xbox כיום. המשחק מכיל את כל מצבי המשחק המוכרים, מ-Deathmatch דרך Capture The Flag ועד Assault בו קבוצה אחת צריכה להטמין פצצה בבסיס הקבוצה השנייה. בזכות המצבים החדשים, המפות הגדולות, והרכבים הניתנים לנהיגה, ריבוי המשתתפים של Halo 2 לא יבייש אפילו את משחק ריבוי המשתתפים הטוב ביותר ל-PC. ואילו מערכת ה- Matchmaking המשובחת, שמוצאת עבורכם משחק מתאים בהתאם לקריטריונים שבחרתם מראש, טובה בהרבה מכל מה שיש על המחשב האישי - חוץ מזו של Warcraft 3, אולי.

לפני סיום, מילה על הסאונד. כמו שבמידה מסוימת כבר ידענו, הסאונד של Halo 2 פשוט מושלם. הצלילים נשמעים טוב, ודיבוב הדמויות מקצועי לחלוטין. אך זהו הפסקול, שהופך את Halo 2 לתענוג לאוזניים - בדיוק כמו שהיה Halo 1. עובדה זו לא כל כך מפתיעה, כי גם הפעם פס הקול של המשחק נכתב על ידי מרטין אודונל ומיכאל סלבטורי, השניים שהלחינו את פס הקול של המשחק הראשון. וגם הפעם פס הקול כולל נעימות בסגנונות מוסיקה קלאסית, אלקטרונית, ורוק. המוסיקה מורכבת ואיכותית, והיא תמיד מגיעה בזמן הנכון. אני בהחלט מאמין שכאשר פס הקול של המשחק יצא על גבי תקליטור, הוא ימכור לפחות כמו זה של המשחק הראשון.

תחזור לבקר שוב...
    כבר כאשר החלו להתברר הפרטים הראשונים על Halo 2, ידענו שזה הולך להיות משחק של "עוד מאותו הדבר". כולם ידעו שהוא יהיה כזה, אבל זה עדיין לא הפריע לו למכור מעל למיליון יחידות ביום השקתו. הסיבה לכך היא שכולם ידעו שהוא אמנם רק ישכלל את המאפיינים של המשחק הראשון, אבל יעשה את זה בצורה מצוינת. וזה בדיוק מה שכולם רצו. לכן, ניתן להגיד ש-Halo 2 מספק את הסחורה באופן מוחלט. יש לו גרפיקה טובה, עלילה מפתיעה, משחקיות נהדרת, סאונד ופס-קול מדהימים, ומצב ריבוי-משתתפים חלומי. ללא ספק, Bungie עושה זאת שוב ומוציאה משחק שכל בעל קונסולת Xbox חייב לעצמו. אבל מצד שני, אם יש לכם Xbox, אתם בוודאי כבר יודעים את זה...
    DOWNLOAD :
    http://www.megaupload.com/?d=DSC5B2PH
    http://www.megaupload.com/?d=JXUERBEJ
    http://www.megaupload.com/?d=BS53Z9H8
    http://www.megaupload.com/?d=JXK4SCM8
    http://www.megaupload.com/?d=K3EAP4ZU
    http://www.megaupload.com/?d=FJS9HQ23
    http://www.megaupload.com/?d=YU***PE6
    http://www.megaupload.com/?d=AKO4V810

סיריאליG9Qk2-22KV6-TFXCR-V3Y9M-2CCBJ

2. קישורים ממומנים

תודה אחי

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

תודה רבה

משתמש משקיע האוואטר של Avi1000R
    שם פרטי
    AVI
    לייקים
    3
    נקודות
    652
    משפט מחץ
    תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא יוצאים בחיים

תודה רבה!!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,644 | הודעות: 8,173,231 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect