מישהו בבקשה יכול לעזור לי פליזזזזזזז?
נתקעתי במקום כזה אם הרבה שומרים ונסיכה אבל זה לא בארמון זה בעיר השנייה ואני לא מצליח ללכת לשום מקום... בבקשה תעזרו לי...!
מישהו בבקשה יכול לעזור לי פליזזזזזזז?
נתקעתי במקום כזה אם הרבה שומרים ונסיכה אבל זה לא בארמון זה בעיר השנייה ואני לא מצליח ללכת לשום מקום... בבקשה תעזרו לי...!
|
|
אחי תדבר אם כל השומרים, כי אני לא זוכר איזה מהם אמור להביא לך טבעת, ואתה צריך ללכת לנסיכה ולתת לך את הטבעת ובתמורה היא לוקחת אותך בחזרה לארמון...
גם אני עברתי 2XX הודעות
אחי יש לי עוד בעיה:
נכנסתי לארמון בעזרת הגנן אבל יש שם ילדה שבוכה ואין לי מושג מה לעשות...
הכניסו את אבא שלה לכלא... אתה צריך לרדת לצינוק ואסור שהשומר יראה אותך... אתה צריך לשים לו יין בכוס שהוא מסתובב לצד השני של הצינוק אבל תיזהר כי הוא כל שנייה מסתכל והוא חוזר כל פעם מהר... אתה צריך לשים לו איזה 3 פעמים ואז זה יתמלא, הוא ישתה והירדם ואתה תיקח לו את המפתח ותשחרר את אבא שלה...
גם אני עברתי 2XX הודעות
אחי הצלחתי והמשכתי קצת, ברחתי משני השומרים השיכורים ומהסוהר השני... ואמרת לי מקודם שומר וזה היה סוהר חח...
בקיצר היא הביאה לי מפתח ויש מיליארד דלתות... אני ינסה לפתוח אחת אחת עד שתענה...
אחי אתה אמור לצאת מהארמון וללכת לביקתה של הגנן (זה המפתח של הביקתה שלו...) ואז הוא נותן לך מגינה ואתה צריך לתת את זה לשומרים, כתוב בה שיתנו לך להיכנס.
אח"כ שהם פותחים לך את השער הילדה ואבא שלה רצים כי פתחת את השער והם היו בפנים, והילדה זורקת לך חליל, אתה צריך לנגן כשתה עומד על המשולש שבצינוק והמנגינה כתובה על הקיר ליד...
גם אני עברתי 2XX הודעות
Delete, End, P Down, Home
גם אני עברתי 2XX הודעות
אתה צריך גלימת היעלמות, תיכנס לחדר הימני, כך את הפרחים, תעלה במגדל שמחוץ לארמון לקומה ה-14/20, הנסיכה שם, בחדר השני משמאל בוכה, כי אבא שלה לא נותן לה לצאת לנשף של העיר, תן לה את הפרחים והיא תבקש ממך לעזור לה לברוח, במגירה השנייה בחדר השני מימין בקומה 17/20, יש גלימת היעלמות, לך לנסיכה כשאתה משתמש בגלימה ואז תדבר איתה, היא תתן לך מדבע זהב אבל תשכח ממנו עכשיו, תעזור לה לברוח כשאתם בלתי נראים מתחת לגלימה. כשתהיה בחוץ היא תיתן לך נשיקה ותרוץ... עכשין תחזור לצינוק של הארמון ותלך למקום שנפתח הקיר מתי שניגנת ותיכנס לחדר השמאלי ופשוט תעבור את האיש עם הגלימה ואז הוא יתקע בך והגלימה שלך תיפול אז הוא ייקח לך את המטבע זהב ונותן לך לעבור, שם יש מפלצות ואתה צריך להיכנס למבוך:
7-1
9-2
3-3
4-4
8-5
1-6
6-7
2-8
5-9
מקווה שתצליח... ביי
גם אני עברתי 2XX הודעות