טוב אתמול פתחתי את המחשב שלי כדי לנקות אותו
ניקיתי את לוח האם עד שהגעתי לספק פתחתי אותו וכשסימתי לנקות אותו
סגרתי אותו חזק
וכשהפעלתי את המחשב מחדש אני שומע שהמחשב צובר אנרגיה ופיתאום מיתכבה אחרי כמה שניות
טוב אתמול פתחתי את המחשב שלי כדי לנקות אותו
ניקיתי את לוח האם עד שהגעתי לספק פתחתי אותו וכשסימתי לנקות אותו
סגרתי אותו חזק
וכשהפעלתי את המחשב מחדש אני שומע שהמחשב צובר אנרגיה ופיתאום מיתכבה אחרי כמה שניות
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך אולי ניתקת משו.
תפתח גם את הספק ותבדוק שלא פירקשת שם משו בטעות.
יותר מזה אין לי מה להגיד לך יכולת להיות שהרסת/קיצרת/שברת משו.
פתחתי אותו שוב היה איזה סליל עקום טיפה ישרתי אותו
ואחרי זה ראיתי שהחוט הראשי שמעביר את החשמל לספק שהשבב שלו קצת עקום אזישרתי אבל הוא היתעקם שוב אז החזקתי אותו והדלקתי את המחשב וקיבלתי מכת חשמל עכשיו אני לא מרגיש טיפה את היד שלי
וזה העיף אותי טיפה מהמקום זה היה דפקתה כייף אבל זה עשה לי קצר בבית
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אב כנראה שכן הרסת משו. מומלץ לא להיעסק עם דברים כאלה ללא כפפות גומי ובטח שללא ידע.
מומלץ להחליף ספק ובכלל לקחת את המחשב לטיפול חביב. פעם הבאה מומלץ לשים לב מה עושים
אהבתי את הקטע שעפת אחורהפעם הבאה תצלם ותשלח לפה שלא יהיה משעמם
בכל מקרה זה נשמע כמו קצר.
במקרים כאלו (גם אם הסליל נראה לך "עקום" או לא ישר) אסור ליישר אותו כי ככה זה מיוצר וככה זה מיועד להיות.
ובכלל למה לפתוח את הספק ... יש פתח איוורור לוקחים פן ועושים רוח פנימה והכל עף..
אמליץ לך לפנות לטכנאי מוסמך שיבדוק לך את המחשב כי אנחנו לא יכולים לראות או לגשת אל המחשב שלך פיזית.
בברכה,
D-j-d.
כמה דברים ושלא יחזור על עצמו:
1. בחיים אל תפתח מחשב כשהוא דולק.
2. תמיד תכבה קודם את הספק עם הכפתור מאחורה ואם אין כפתור אז לאחר שהמחשב כבוי תנתק את הכבל מהחשמל.
3. אל תפתח את הספק כח.
4. לפני שאתה מתחיל לגעת בכל מיני חלקים תן למחשב לנוח קצת ותפרוק את החשמל הסטטי שיש לך ביד על איזה ידית או משהו.
5. בדוק אתה עשית את זה כשהמחשב מחובר לחשמל מה שאומר שזה יכל להגמר הרבה יותר גרוע. תעשה לי טובה וגם אם זה קשור לבלנדר או לטוסטר בבית, תנתק מהחשמל לפני זה .
אם היית מנתק את המחשב אז היית חוטף "רק" את המטענים שנשארו בספק כח וזהו. אבל בגלל שהוא נשאר מחובר לחשמל חטפת את המטענים מהשקע עצמו ותודה לאל שהיה קצר בבית.
בקשר לבעיה שלך זה נשמע שאתה לא ממש מתמצא במחשבים, תקן אותי אם אני טועה...
עדיף לך לקרוא למישהו שבאמת מבין או לפנות לטכנאי.
אם בכל זאת אתה רוצה לשאול משהו יותר נקודתי אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ