1.
הורידו את הדריבר לכרטיס מסך שלכם, מידי חצי שנה מומלץ להתקין דריבר בכדי לשמור על הביצועיים של המסך שלכם הכי טובים שיש. אפשר לבקש את הדריבר שלכם בפורום זה לחצו כאן ותגישו טופס דריבר, בטופס תצתרכו לכתוב את הכרטיס מסך שלכם אז כדי לדעת עשו כך
לחצן ימיני על השולחן עבודה->מאפיינים->הגדרות-> למעטה יהיה לכם כתוב, מתחת תמחשב בתמונה.
2.
לאחר שהתקנתם את הדריבר אתם צריכים לבטל את ה"סנכרון אנכי" או "Vertical sync" אני יציג פה איך לבטל את הסנכרון אנכי בדריברים היותר חדשים לי יש geforce 8600.
לחצו על העין הקטנה שנמצאת בצד שמאל למעטה בשורת האייקונים כמו התמונה:
לחצו על "הגדרות תלת מימד" או "Manage 3D settings" כמו התמונה:
ב"הגדרות ראשיות" או "Global settings" רדו עד למעטה וב"סנכרון אנכי" או "vertical sync" לחצו "force off" או "כבוי" כמו בתמונה:
עכשיו לחצות על "החל" או "Apply" ותצאו.
3.
עם הזמן למחשב שלכם נדבק הרבה אבק, אז פשוט כבו את המחשב ולאחר 10 דקות כשהמחשב קר פתחו את המחשב ונקו את האבק שנמצא בו עם שואב או עם מגבת. אם הייתי יכול הייתי מעלה לכם תמונה ^^.
4.
כשאתם במחשב עם הזמן מצטבר הרבה מאוד זבל אז בשביל זה בדיוק המציאו את התוכנה "CCleaner" שהיא תוכנה מאוד יעילה שעושה את העבודה.
הורידו את התוכנה מפה והתקינו אותה (התקנה מאוד פשוטה של המשך המשך המשך).
לאחר שהתקנתם את התוכנה פתחו אותה ולחצו "הפעילו את המנקה" כמו בתמונה
לאחר שזה מסיים לחצו על "נתח" כמו בתמונה:
5.
וירוסים ורוגלות זה הגורם שמאט את המחשב יותר מכול לכן אני בדקתי בשבילכם הרבה תוכנות בשביל לראות איזו הכי טובה.
התוכנה שאני ממליץ היא Malwarebytes' Anti-Malware להורד התוכנה לחצו פה
התקינו את התוכנה בהתקנה של next next next מאוד פשוטה ולאחר שהיא תעשה עידכון פתחו אותה.
לחצו על "Full Scan" כמו בתמונה:
לאחר שזה מסיים סמנו את כול הוירוסים ולחצו על "remove selected" (לי אין וירוסים אז אני יתן תמונה ממדריך בתמיכה תכנית)
קרדיט: לחבר מפורום אחר!!!

ציטוט ההודעה