קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה]אני צריך מדריך לקשת עבודה שנייה
    על ידי sn00p בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-12-2007, 15:21
  2. [עזרה]אני צריך מדריך לקשת!!!!
    על ידי sn00p בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-11-2007, 08:49
  3. מחפש מדריך לקשת?
    על ידי stonecold בפורום Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-12-2006, 07:50
  4. אני צריך מדריך לקשת
    על ידי -David- בפורום Maple Story
    הודעה אחרונה: 19-04-2006, 19:20
  5. למי יש מדריך לקשת?!
    על ידי x-yakir-x בפורום Maple Story
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 20:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[מדריך]לקשת

ברירת מחדל [מדריך]לקשת

בואו נתחיל. דבר ראשון, יתרונות וחסרונות:
    יתרונות
    טווח ירי ארוך – תפגעו פחות ממפלצות ותוכלו לגנוב הריגות (KS) בקלות (אבל לא ברמות הראשונות. אם אתם רוצים לגנוב הריגות ברמות הראשונות, בחרו קוסמים).
    רמת דיוק הכי גבוהה במשחק – תוכלו להרוג מפלצות ברמות גבוהות, לפני עבודות אחרות.
    עוברים בקלות את MAPLE ISLAND.
    יש להם תפקיד מוגדר ב-LUDI PQ.
    קשתים הם פשוט מגניבים.

חסרונות
    חלשים בתקיפה מטווח אפס.
    נזק לא יציב – בעבודה הראשונה הנזק יכול לנוע בין 10 ל160 נגד אותה מפלצת! (סתם מספרים בשביל להבהיר את הרעיון). גם אחרי שממקססים MASTERY בעבודה שנייה, הטווח נשאר גדול (יחסית לעבודות אחרות).
    אין סקילים של פארטי – קשתים הם די "אגואיסטים"
    חצים תופסים המון מקום במלאי, אבל ברגע שמקבלים SOUL ARROW, הבעיה נפתרת.
    אנשים כל הזמן ינסו למכור לך חצים, אבל מי שלא היה קשת, לא יכול להבין שאלף חצים זה מעט.

קשת או סין?
    סין (עבודה שנייה של גנב) היא העבודה שהכי דומה לקשת – לשניהם יש את הטווח הכי ארוך במשחק ושניהם זקוקים לתחמושת (קשתים זקוקים לחצים וסינים זקוקים לכוכבים); הנה היתרונות של כל עבודה:

יתרונות של קשת על סין:
    - עושה יותר נזק.
    - חצים יותר זולים מכוכבים.
    - קשת בעבודה שנייה, יכול לפגוע ביותר מאויב אחד בו-זמנית.
    - קשת בעבודה שנייה מקבל מתקפה נורמאלית מטווח אפס.
    - יש אפשרות שלא להשתמש בתחמושת כשמתקיפים( soul arrow)
    - אנשים שונאים מתנקשים כי הם שורצים בכל מקום וגונבים הריגות.
    - מקבל critical
    - הרבה יותר זולים מסינים.

יתרונות של סין על קשת:
    - יותר מהיר.
    - עושה נזק יותר יציב.
    - יש כוכבים יקרים שיכולים לתת בונוסים מטורפים.
    - יש לו HASTE, וכולם אוהבים HASTE; מה שאומר שכולם רוצים אותו בפארטי.
    - אלופי המשחק בגניבת הריגות.
    - יכול לירות בזמן קפיצה.

סטאטים לקשת מתחיל:
    X Str
    X Dex
    4 Int
    4 Luk
    [ה- X אומר שלא חשוב כמה ייצא לכם בסטאטים האלו, כמה שיותר- יותר טוב]
    לא חשוב מה יוצא לכם בSTR ובDEX, כי הסכום של כל הסטאטים קבוע. לגלגל 4 בINT ו4 בLUK יכול לקחת שעות, אז זה לא כזה נורא אם יוצא לכם באחת מהם 5 ובשני 4.

אז איך הופכים לקשת?
    אחרי שיצרתם את הדמות ונכנסתם למשחק, אתם יכולים להתחיל להרוג מפלצות ולבצע משימות. אל תשכחו לדבר עם כל ה-NPC שיש בהתחלה כדי ללמוד איך משחקים. גם אם אתם כבר מיומנים, תעשו את כל המשימות. זה מעביר את הזמן לרמה 10 בציק ובכיף.
    כשאתם עולים רמות בהתחלה, שימו נקודות ב-STR עד שהוא יגיע ל30, בשביל לעשות הרבה דמאג'.
    אחרי שיש לכם 30 STR, שימו את כל הנקודות שלכם בDEX, כי זה הסטאט העיקרי של קשתים, והוא יקבע כמה נזק תעשו ואת רמת הדיוק שלכם.
    בנוגע ל-BEGINNER SKILLS – יש לכם 6 נקודות לשים שם בסך הכול, ויש שם 3 סקילים שבכל אחד אפשר לשים עד 3 נקודות (9 נקודות בסך הכל). מכיוון ש-THREE SNAILS הוא סקיל חסר תועלת לגמרי לקשתים, הבחירה שלכם פשוטה – שימו את כל 6 הנקודות בשני הסקילים האחרים (לא חשוב באיזה סדר). לא יעזור לשמור אותן – אי אפשר להשתמש בנקודות האלו בשביל סקילים של קשת. אל תשכחו לעשות את כל המשימות של MAPLE ISLAND – כי לא תוכלו לחזור לשם. והכי הכי חשבו0 המשימה של הכיסא. לא תרצו לחכות לרמה 30 כדי ללכת לאקואה ולהשיג כיסא.

כשאתם מתקרבים לרמה 10 אני מתכוון רמה 9 ויותר מ50% אקספי, הגיע הזמן לעבור ל-VICTORIA ISLAND. תגיעו ללית' הרבור, שם יש משימה קטנה שאפשר לעשות רק בתור בגינר (חפשו את הויקינג) – אני ממליץ בחום, כי הרמות שממש לפני שינוי עבודה תמיד מעצבנות. לאחר מכן, הגיעו להנסיס, ברגל או דרך האיש בדוכן.
    אם אתם עדיין לא ברמה 10, תוכלו להתאמן בגבעה ממזרח לעיר (אל תתאמנו hhg– הם תמיד מלאים באנשים).
    שימו לב לא לעלות מעל רמה 10 – כי אם תהפכו לקשתים יותר מאוחר, תפסידו נקודות סקיל חשובות...

ברגע שהגעתם לרמה 10, לכו לדבר עם אתנה בהנסיס; היא נמצאת בתוך בית העץ (לא בית שעשוי מעץ או בית על העץ, אלא עץ שחצבו בתוכו בית), שנמצא בצד הימני של פארק הפטריות. היא תציע לכם להיות קשתים – בתנאי שאתם לפחות ברמה 10 ויש לכם לפחות 25 DEX (ויש לכם הרבה DEX).

סטאטים ונשק
    לכל עבודה יש סטאט ראשי וסטאט משני.
    הסטאט הראשי מאפשר להתקבל לעבודה וקובע את רמות הנזק שעושים. הסטאט המשני נועד אך ורק בשביל ללבוש בגד טוב ולהחזיק נשק חזק – ולכן יש כאלו שמעדיפים לוותר עליו ולהשאר עם הבגד והנשק של רמה 10 (בשביל לשים יותר נקודות בסטאט הראשי).

אצל קשתים, הסטאט הראשי הוא DEX והסטאט המשני הוא STR.
    בשביל ללבוש בגד, אתם צריכים STR ברמה של בגד (כלומר, בשביל ללבוש בגד של רמה 20, אתם צריכים 20 STR). בשביל להחזיק קשת, אתם צריכים 5 STR מעל הרמה של הקשת (כלומר, בשביל להחזיק קשת של רמה 20, אתם צריכים 25 STR). בשביל להחזיק רובה קשת, צריך STR ברמה של רובה הקשת (כלומר, בשביל להחזיק רובה קשת של רמה 22, אתם צריכים 22 STR). רובה קשת הכוונה ל xbow.

הדרך הכי פשוטה לדאוג לכך שתמיד תוכלו להשתמש בציוד הכי טוב של הרמה שלכם, היא להביא את ה-STR לרמה הרצויה (הרמה שלכם + 5 לקשתות או הרמה שלכם לרובי קשת), ובכל רמה לאחר מכן - לשים 4 נקודות ב-DEX ונקודה אחת ב-STR.
    זה די בזבוז – הרי בשביל מה אתם צריכים 26 STR ברמה 21, למשל? עדיף לנקוט בטקטיקה אחרת – לשים את 5 הנקודות ברמה שבה מקבלים נשק חדש. כלומר, להישאר עם 25 STR ברמות 21-24, וברמה 25 להוסיף את כל 5 הנקודות ל-STR.
    זה לגבי קשתות, אבל רובי קשת הם קצת יותר מסובכים – לא מקבלים רובי קשת חדשים ברמות שמתחלקות ב-5, אלא ברמות 12, 18, 22, 28 וכן הלאה, אבל עדיין אפשר לתכנן את החלוקה בצורה שיהיה בזבוז מינימאלי של נקודות. מרמה 50 רובי הקשת כבר מתחילים להיות בעשרות שלמות. הקשתות מרמה 40 מתחילות להיות בעשרות שלמות.

יש כאלו שמעדיפים לדלג על בגד אם הוא לא מוסיף לסטאט הראשי. הם עושים את זה בעיקר בשביל לחסוך כסף, אבל לרובי קשת זה יכול לחסוך גם נקודות סקיל, ברמות מסוימות, כך ששווה לשקול את זה.

דבר אחרון בנוגע לנשק – לקשתים עדיף בהתחלה להשתמש בנשק MELEE ולא בקשת, כי ברמות הראשונות חצים יכולים להיות מאוד יקרים והטווח לא משהו.
    ברמה 15 אפשר כבר לעבור לקשת, אבל עד שמגיעים לעבודה שנייה מומלץ תמיד לקחת איזה נשק MELEE טוב (שאפשר להחזיק, כמובן), כי יש מקומות שבהם אי אפשר להשתמש בקשת בצורה אפקטיבית.

סקילים של קשת בעבודה ראשונה:

amazon's bless– ברכת האמ (בקיצור, BLESS)
    ממוקסס ברמה 16.
    מוסיף 1 דיוק על כל רמה שלו. דיוק זה תמיד טוב.

amzaon's eye– עין האמ (בקיצור, EYE)
    ממוקסס ברמה 8.
    מגדיל את טווח הירי.
    חשוב מאוד, כי קשת שלא יכול לירות רחוק, לא שווה הרבה.
    צריך לפחות 3 נקודות בBLESS בשביל הסקיל הזה.

critical shot– ירייה קריטית
    ממוקסס ברמה 20.
    נותן סיכוי לעשות יותר נזק.
    ברמה מקסימאלית, יש סיכוי של 40% לעשות נזק כפול.
    סקיל חשוב מאוד.

focus– פוקוס
    ממוקסס ברמה 20.
    מוסיף 1 דיוק ו-1 התחמקות על כל רמה שלו ופועל למשך 15 שניות על כל רמה. הרבה אנשים אוהבים אותו, אבל אני לא ממש; אני משתמש בו רק כשאני רוצה לראות את האפקט המגניב שלו. אם היה לי משהו אחר לשים במקומו, הייתי שם.
    צריך לפחות 3 נקודות בBLESS בשביל הסקיל הזה.

ARROW BLOW – מכת חץ
    ממוקסס ברמה 20.
    סקיל התקפי ששולח חץ בעוצמה חזקה, וברמה מקסימאלית לוקח 16 MP ועושה 260% מהנזק שחץ רגיל עושה.

DOUBLE SHOT – ירייה כפולה
    ממוקסס ברמה 20.
    סקיל התקפי ששולח שני חצים בו-זמנית. ברמה המקסימאלית שלו, לוקח 20 MP - וכל חץ עושה 130% נזק מהנזק שחץ רגיל עושה.
    צריך לפחות נקודה אחת בARROW BLOW בשביל הסקיל הזה.

אז מה מעלים ואיך? (הבילד הסטנדרטי)
    - רמה 10- 1 ARROW BLOW
    - רמה 11- 3 BLESS
    - רמה 12- 3 EYE
    - רמה 13- EYE 3
    - רמה 14- 2 EYE (מקס), 1 CRITICAL SHOT
    - רמה 15- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 16- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 17- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 18- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 19- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 20- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 21- 1 CRITICAL SHOT (מקס), 2 DOUBLE SHOT
    - רמה 22- 3 DOUBLE SHOT
    - רמה 23- 3 DOUBLE SHOT
    - רמה 24- 3 DOUBLE SHOT
    - רמה 25- 3 DOUBLE SHOT
    - רמה 26- 3 DOUBLE SHOT
    - רמה 27- 2 DOUBLE SHOT (מקס)
    מכאן ועד רמה שלושים אפשר לשים את הכול בתוך FOCUS, או למקסס את BLESS ולשים את מה שנשאר בתוך FOCUS, הבחירה בידכם. אני ממליץ למקסס את BLESS.

בבילד הזה, DOUBLE SHOT הוא הסקיל ההתקפי שלכם. אבל אפשר גם לבחור בARROW BLOW בתור סקיל התקפי:

- רמה 10- 1 ARROW BLOW
    - רמה 11- 3 BLESS
    - רמה 12- 3 EYE
    - רמה 13- 3 EYE
    - רמה 14- 2 EYE (מקס), CRITICAL SHOT 1
    - רמה 15- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 16- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 17- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 18- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 19- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 20- 3 CRITICAL SHOT
    - רמה 21- 1 CRITICAL SHOT (מקס), 2 ARROW BLOW
    - רמה 22- 3 ARROW BLOW
    - רמה 23- 3 ARROW BLOW
    - רמה 24- 3 ARROW BLOW
    - רמה 25- 3 ARROW BLOW
    - רמה 26- 3 ARROW BLOW
    - רמה 27: 1 ARROW BLOW (מקס)
    מכאן ועד רמה שלושים אפשר לשים את הכול בתוך FOCUS או למקסס את BLESS ולשים את מה שנשאר בתוך FOCUS, הבחירה בידכם. אני ממליץ למקסס את BLESS.

אז במה לבחור?
    לפי חישובים שראיתי איפשהו, הנזק הממוצע של ARROW BLOW גדול במעט מהנזק הממוצע של DOUBLE SHOT, אבל הנזק של DOUBLE SHOT הרבה יותר יציב מהנזק של ARROW BLOW.
    מכיוון שכולם אוהבים נזק יציב, הקונצנזוס הוא להשתמש ב-DOUBLE SHOT,אבל ARROW BLOW לוקח פחות MP.
    כשאני משתמש ב-DOUBLE SHOT זה אוכל לי את כל הMP = גורם לי לבזבז המון כסף על שיקויים. אני עדיין מרוויח יותר ממה שאני מוציא, אבל אם הייתי עושה עוד קשת, הייתי לוקח ARROW BLOW. בכל מקרה, כמעט כל מי שתשאלו, יגיד לכם שזו בכלל לא שאלה - DOUBLE SHOT עדיף בהרבה.
    דרך אגב, יתרון נוסף של ARROW BLOW הוא שהמתקפה יכולה להדוף אויבים חזקים יותר - חשוב מאוד לקשתים. כדי לעשות נוקבק צריך מינימום התקפה אחת, ולא ביחד 2.

אציטוןצפה בפרופיל אישישלח הודעה פרטית אל אציטוןהצג את כל ההודעות שנכתבו על ידי אציטון
    22-03-2007, 16:13
    אציטון
    מנהל פורום רוק ומטאל

עבודה שנייה
    כשתגיעו לרמה 30 ותרצו להשיג עבודה שנייה, לכו לאתנה בהנסיס (אותה אחת שנתנה לכם את העבודה הראשונה) והיא תיתן לכם מכתב.
    היכנסו לפורטל בפינה הימנית העליונה בהנסיס, ושם לכו לפינה הימנית העליונה.
    דברו עם ה-NPC, והיא תשלח אתכם למבחן.
    המבחן הוא ממש קל, אבל חשוב לקחת מספיק שיקויים וחיצים (אסור להחליף CHANNEL באמצע). המבחן הוא להשיג 30 פנינים שחורות מהמפלצות.
    אחרי שתסיימו את המבחן, תקבלו אישור שאותו אתם לוקחים לאתנה; אז אתם צריכים לבחור אם להיות ציידים או אנשי רובה קשת.
    ההבדלים ביניהם זניחים, אז פשוט תבחרו איזה נשק אתם יותר אוהבים. כל הסקילים של עבודה שנייה עובדים רק עם הנשק הנבחר.

סקילים של קשת בעבודה שנייה:

ARROW BOMB/IRON ARROW – חץ פצצה/חץ ברזל
    הסקיל היחיד של העבודה השנייה שבו יש הבדל בין צייד (ARROW BOMB) לאיש רובה קשת (IRON ARROW).
    שניהם סקילים התקפיים שיכולים לפגוע בעד 6 מפלצות בו זמנית, שניהם ממוקססים ברמה 30 ושניהם דורשים 28 MP ברמה מקסימלית.
    ARROW BOMB מתפוצץ ועושה ברמה מקסימאלית 130% נזק עם סיכוי של 60% להמם את המפלצות כלומר סטאן. אירון ארוו לא יכול להמם מפלצות, והוא מאבד מהכוח שלו כשהוא עובר דרך המפלצות (עושה נזק מלא למפלצת הראשונה, פחות נזק למפלצת השנייה, אפילו פחות נזק לשלישית וכן הלאה), אבל ברמה מקסימאלית הוא עושה 180% נזק - כך שיש איזון (ואם יש רק שתי מפלצות, זה עדיף). סקיל שווה ביותר. הבדל נוסף לזכות bomb, הוא מתביית על המפלצת כמו חץ רגיל. אירון ארוו לא.

mastery– מומחיות
    מייצב את הנזק עם הנשק הנבחר (קשת או רובה קשת, תלוי באיזה עבודה שנייה בחרתם).
    סקיל חשוב ביותר, וממקססים אותו מהר כי נזק בלתי יציב זה לא נעים; הוא גם מוסיף דיוק על כל נקודה ששמים בו, אבל גם ככה לקשתים יש המון דיוק.
    הרמה המקסימאלית שלו היא 20, אבל בדרך כלל משאירים אותו ברמה 19 - בגלל שרמה 20 לא מוסיפה ליציבות הנזק, אלא רק לדיוק (והיא גם מוסיפה אפקט מיוחד).

final att– מתקפה סופית
    כאשר משתמשים בסקיל, יש סיכוי למתקפה נוספת מהירה - ללא בזבוז MP.
    הרמה המקסימאלית היא 30, וברמה הזו יש סיכוי של 60% למתקפה סופית שעושה נזק של 250%.
    הסקיל הזה לא מומלץ, כי זו בעצם מתקפה שאתם לא יכולים לשלוט עליה והיא יכולה לפעמים להפריע במקום לעזור. בנוסף, היא לא עובדת עם מתקפות של עבודה שלישית. אך הסקיל fa מאוד מאוד עוזר ללוחמים.
    צריך לפחות 3 נקודות בMASTERY בשביל הסקיל הזה.

– מאיץ
    מוסיף מהירות תקיפה למשך זמן מסויים. תוספת המהירות קבועה – ככל שיש בסקיל יותר נקודות, הוא נמשך יותר זמן וצורך פחות MP ו-HP (כן, הסקיל הזה דורש HP, אבל זה לא כזה נורא).
    הרמה המקסימאלית שלו היא 20, וברמה הזו הוא צורך 10 MP ו-10 HP, ונמשך 200 שניות.
    הסקיל הזה טוב בשביל לחסל MOBים, וצריך לשים בו 5 נקודות בשביל SOUL ARROW.
    צריך לפחות 5 נקודות בMASTERY בשביל הסקיל הזה.

SOUL ARROW – חץ נשמה
    מאפשר לירות בלי לבזבז חצים. ככל שיש בסקיל יותר נקודות, הוא נמשך יותר זמן.
    הרמה המקסימלית שלו היא 20, וברמה הזאת הוא צורך 30 MP ונמשך 600 שניות.
    סקיל שווה ביותר, כי החצים תופסים חלק גדול מאוד מהמלאי וזה מאוד מעצבן, מה גם שצריך לקנות חדשים כל פעם שהם נגמרים.
    חוץ מזה, החיצים של SOUL ARROW נראים ממש מגניב! רואים נגיד בגאבל שוט שני חצי אור xDD
    צריך לפחות 5 נקודות ב-BOOSTER בשביל הסקיל הזה.

POWER KNOCKBACK – הדיפת כוח
    מאפשר להכות עם הקשת מטווח אפס חזק יותר – להכות יותר מפלצות, לגרום יותר נזק, ויש יותר סיכוי להדוף רחוק את המפלצות.
    ככל שיש יותר נקודות, אפשר להדוף יותר מפלצות במכה אחת.
    הרמה המקסימאלית שלו היא 20, וברמה זו הסקיל צורך 16 MP, הודפת עד 6 מפלצות, מוסיפה סיכוי של 40% להדוף רחוק וגורמת ל-200% נזק.
    הנזק לא מחושב על פי הנזק של מכה רגילה עם הקשת, כך שגם ברמה 1 הסקיל הזה גורם להרבה יותר נזק ממכה רגילה, למרות שהוא רק 105%.
    סקיל חשוב ביותר – מאוד מעצבן להלחם עם קשת מטווח קרוב. אני אומר שהוא חשוב מאוד.

אז איך מעלים את הסקילים? (או: הבילד שלי. שונה מעט מהבילד הסטנדרטי, אסביר את ההבדלים אחרים שאפרט אותו):
    - רמה 30- 1 ARROW BOMB/IRON ARROW
    - רמה 31- POWER KNOCKBACK1, 2 MASTERY
    - רמה 32-36- שמים את כל 15 הנקודות ב-MASTERY
    - רמה 37- 2 MASTERY (לא ממקססים), 1 BOOSTER
    - רמה 38- 3 BOOSTER
    - רמה 39- 1 BOOSTER, 2 SOUL ARROW

מכאן ועד רמה 70 הבחירה שלכם. קודם כל צריך למקסס את הסקילים ההתקפיים; אתם יכולים לעשות את זה באיזה סדר שאתם רוצים.
    הסקילים ההתקפיים של העבודה השנייה של קשת, מכפילים את צריכת ה-MP שלהם במחצית השנייה (כלומר, ברמה 16 ל-ARROW BOMB/IRON ARROW וברמה 11 ל-POWER KNOCKBACK) לכן בדרך כלל מעדיפים לצבור את הנקודות. כלומר – ב-ARROW BOMB/IRON ARROW להעלות עד רמה 15, לצבור 15 נקודות ורק אז לשים את כולן בבת אחת, וב-POWER KNOCKBACK להעלות עד רמה 10, לצבור 10 נקודות ואז לשים את כולן בבת אחת. אני ממליץ בחום על כל דבר שחוסך MP.
    אחרי שאתם מעלים את הסקילים ההתקפיים בסדר שבו בחרתם(יש לכם כבר רמה אחת בשניהם, אז אתם יכולים לבחור לבד מה יותר דחוף), ממקסמים את BOOSTER ואת SOUL ARROW לפי איזה סדר שאתם רוצים(אני ממליץ SOUL ARROW קודם). אפשר גם להעלות בשניהם בו זמנית – איך שאתם רוצים.

אחרי שאתם מעלים את הסקילים ההתקפיים בסדר שבו בחרתם (יש לכם כבר רמה אחת בשניהם, אז אתם יכולים לבחור לבד מה יותר דחוף), ממקססים את BOOSTER ואת SOUL ARROW לפי איזה סדר שאתם רוצים (אני ממליץ SOUL ARROW קודם). אפשר גם להעלות בשניהם בו זמנית.

מכיוון שאתם לא שמים אף נקודה ב-FINAL ATTACK, את הנקודות בסוף אפשר לשים בסקילים של העבודה הראשונה – BLESS (אם לא מיקססתם אותו כבר) ו-FOCUS . ולא לשכוח לשים את הנקודה האחרונה ב-MASTERY (כי אומרים שיש לזה אפקט מיוחד, וזה נותן 1 דיוק – בדיוק כמו BLESS).

הסבר להבדלים בין הבילד שלי לבילד הסטנדרטי
    השינוי היחיד הוא שאני שמתי נקודה בPOWER KNOCKBACK ברמה 31 – הבילד הסטנדרטי נותן לך את הסקיל הזה רק ברמה הרבה יותר מאוחרת.
    המחיר של התוספת – חוץ מעיכוב קטנטן ב-MASTERY – הוא שאני שם רק 5 נקודות בBOOSTER; הבילד הסטנדרטי שם 6.
    הבילד הסטנדרטי מעדיף לשים 6 בשביל שה-BOOSTER ימשך דקה, בדיוק כמו SOUL ARROW ברמה 2.
    אני לא רואה שום טעם בכך ש-SOUL ARROW ימשך אותו פרק זמן כמו BOOSTER, הרי הם מיועדים למטרות שונות.
    באופן אישי, אני משתמש ב-SOUL ARROW תמיד וב-BOOSTER רק למטרות מיוחדות (חיסול MOB). חוץ מזה, הכל אותו דבר.

טיפ חשוב – אחרי שאתם מקבלים SOUL ARROW, אל תזרקו את כל החיצים שלכם (למרות שזה לא כזה נורא – תמיד אפשר לקנות או למצוא עוד); עדיף להשאיר כמה, כדי ברגע ש-SOUL ARROW, יגמר לא תתחילו להכות עם הקשת עצמה - זה סתם יהרוס לכם את הקצב.
    הבילדים הסטנדרטים:
    לקרוסבואו מן:

Level 30: +1 Iron Arrow
    Levels 31-36: +3 Crossbow Mastery per level
    Level 37: +1 Crossbow Mastery, +2 Crossbow Booster
    Level 38: +3 Crossbow Booster
    Level 39: +1 Crossbow Booster, +2 Soul Arrow
    Levels 40-48: +3 Iron Arrow per level
    Level 49: +2 Iron Arrow, +1 Power Knock-Back
    Levels 50-55: +3 Power Knock-Back per level
    Level 56: +1 Power Knock-Back
    Levels 57-59: +3 Focus per level
    Level 60: +2 Focus, +2 Crossbow Booster
    Level 61: +2 Crossbow Booster, +1 Soul Arrow
    Level 62: +2 Crossbow Booster, +1 Soul Arrow
    Level 63: +3 Crossbow Booster
    Level 64: +2 Crossbow Booster, +1 Soul Arrow
    Level 65: +3 Crossbow Booster
    Levels 66-70: +3 Soul Arrow per level
    להאנטר:
    Level 30: +1 Arrow Bomb (1)
    Level 31: +3 Bow Mastery (3)
    Level 32: +3 Bow Mastery (6)
    Level 33: +3 Bow Mastery (9)
    Level 34: +3 Bow Mastery (12)
    Level 35: +3 Bow Mastery (15)
    Level 36: +3 Bow Mastery (18)
    Level 37: +1 Bow Mastery (19) +2 Bow Booster (2)
    Level 38: +3 Bow Booster (5)
    Level 39: +1 Bow Booster (6) +2 Soul Arrow: Bow (2)
    Level 40: +3 Soul Arrow: Bow (5)
    Level 41: +3 Arrow Bomb (4)
    Level 42: +3 Arrow Bomb (7)
    Level 43: +3 Arrow Bomb (10)
    Level 44: +3 Arrow Bomb (13)
    Level 45: +3 Arrow Bomb (16)
    Level 46: +3 Arrow Bomb (19)
    Level 47: +3 Arrow Bomb (22)
    Level 48: +3 Arrow Bomb (25)
    Level 49: +3 Arrow Bomb (28)
    Level 50: +2 Arrow Bomb (30 Maxed!) +1 Power Knock-Back (1)
    Level 51: +3 Power Knock-Back (4)
    Level 52: +3 Power Knock-Back (7)
    Level 53: +3 Power Knock-Back (10)
    Level 54: +3 Power Knock-Back (13)
    Level 55: +3 Power Knock-Back (16)
    Level 56: +3 Power Knock-Back (19)
    Level 57: +1 Power Knock-Back (20, Maxed!), +2 Bow Booster (8)
    Level 58: +3 Bow Booster (11)
    Level 59: +3 Bow Booster (14)
    Level 60: +3 Bow Booster (17)
    Level 61: +3 Bow Booster (20, Maxed!)
    Level 62: +3 Soul Arrow: Bow (8)
    Level 63: +3 Soul Arrow: Bow (11)
    Level 64: +3 Soul Arrow: Bow (14)
    Level 65: +3 Soul Arrow: Bow (17)
    Level 66: +3 Soul Arrow: Bow (20, Maxed!)
    Level 67: +1 Bow Mastery (20, Maxed!), +2 Focus (first job skill)
    Level 68: +3 Focus
    Level 69: +3 Focus
    Level 70: +3 Focus

עבודה שלישית:
    כשתגיעו לרמה 70, דברו עם הקשת שנמצא באל נף בבית האמצעי קוראים לו rene. עכשיו לכו להנסיס ודברו עם athena. עכשיו עליכם ללכת ל sleepy dungeon 5 ולדבר עם הדלת הזאתי שנמצאת שם. תצטרכו להרוג את אטנה. כשתהרגו אותה תקבלו black charm. חזרו להנסיס לאטנה(איך בדיוק, היא הרי כבר מתה xDD) והיא תביא לכם על ה black charm שרשרת. עכשיו דברו שוב עם rene. לכו באל נף ל sharp cliff 2 ותכנסו לדלת. תצטרכו את מה שהיא לכם רנה ו dark crystal. תענו על 5 שאלות רנדומליות. אם תשגו, תצטרכו להביא עוד dark crystal. חיזרו לרנה ודברו איתו.
    סקילים לעבודות שלישיות:
    Thrust: מעלה את המהירות שלכם לתמיד, כלומר לזמן בלתי מוגבל.
    mortal blow: מאפשר לכם לירות חץ אפילו ממרחק ממש קצר, ולפעמים אפילו נותן לכם סיכויים של 1hit ko כלומר סיכויים להרוג את המפלצת במכה אחת.
    fire shot/ice shot: פייר שוט- יורה חצי אש שיתקפו מקסימום 6 מפלצות, מוריד הרבה למפלצות קרח. אייס שוט- יורה חצי קרח שיתקפו מקסימום 6 מפלצות ומקפיא אותם, אם הן ניתנות להקפאה.
    arrow rain/arrow eruption : ארוו ריין יורה מלמעלה המון חצים שפוגעים במפלצות ועושות דמאג' גבוה, ארוו ארופשן יורה חצים מלמטה, דאמאג' ענק.
    strafe: יורה 4 חצים.
    puppet: מזמן דחליל שהמפלצות יתקיפו אותו במקום אתכם.
    golden eagle/silver hawk: מזמן נשר שהורג מפלצות.

אין לי מושג איך צריך להעלות סקילים.

מקומות אימון:
    רמות 1-10: מייפל אילנד.
    10-18: the tree that grew, slimes tree,hhg
    lvl 18-20: פיג ביץ', the tree that grew, קרנינג סיטי subway.
    20-25: פטריות ירוקות וקצת כחולות עם קוצים.
    25-30: pq, ההידן סטריט שנקרא over the wall, אנט טנל1.
    30-35: land of wild boar
    35-40: החתולים באורביס.
    40-45: לxbowmans אפשר ludi pq, קופים, חזירי אש ורוחות שעון. האנטרים יכולים להתאמן בדובי פרווה, בכדורי שיער במגדל של אורביס ו pq.
    45-50: האנטרים יכולים להתאמן ב dangerous vallery 1 בדרקונים ירוקים וחזירי אש. בעיקר pq.בשביל להתאמן בבטחה, תתאמנו בצמחים הטורפים באורביס. לקרוסבואומנס אפשר רוחות שעון עם כובע ליצן. הם יכולים גם להיות ב dangerous vallery 1. וכמובן pq.
    50-60: להאנטרים יטים קטנים,זומבים, רוחות שעון עם כובע ליצן. לקרוסבומנס- פיקסים. גם הזומבים די טובים.
    60-70: להאנטרים אנט טנל בשומרי הברלוג, מושמם, red drakes. לקרוסבואומנס- macis ומושמם. אם רוצים אפשר להתחיל להרוג מפלצות חזקות(לא יותר מידי) באל נף.
    70+: כל המפלצות בוס שרק תחשבו עליהם טובים. בשביל "קוליות" לכו לאל נף למפלצות החזקות כמו werewolf ויטים עם פינגויינים וכו'.

*קרדיט לפורום אחר

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

תודה אחי אבל כול התמונות שלך הלכו

בבקשה, אני יודע פשוט אין לי כח לשים מחדש =\

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,312 | הודעות: 8,203,905 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect