אני מפרסם כאן מדריך שכל השחקנים הכי סוסים בסקאניה משתמשים.
בשם של השיטה הוא Fmking ( גידל של מיולים הכי סוסים בגלובל ).
כדי להשתמש במדריך אתה חייב להיות עשיר ברמה של 1בייל תקציב ל-פ-ח-ו-ת.
אז נתחיל, לשיטה קוראים *השקעה* והיא עובדת בסיגנון של הבורסה (מסחר בחפצים) ואני יתן דוגמא אחת הבורסה קשורה לשיטה.
אני לוקח לדוגמא את רומן אברמוביץ אין אחד שלא מכיר אותו הוא אחד האנשים הכי עשירים בעולם.
את הכסף שלו הוא עשה בצורה ממש פשוטה הוא י-ד-ע שהנפט הולך לעלות (באותה תקופה הוא היה שווה עשירית מהמחיר של היום) השקיעה את כל כספו בקנית מניות(חלקים של חברה) של חברות נפט, ולאחר כמה שנים המחיר עלה וככה הוא הרוויח פי – 10 מהשקעה.
השיטה עובדת אותו דבר במייפל, כמובן שצריך לדעת מה לקנות ומתי זה יעלה שזה החלק היותר קשה בכל התהליך וזה *הסודות* של fmking שהם יודעים מה ליקנות ומתי ליקנות.
אז אני לוקח את הסיפור של רומן אברמוביץ ומעביר אותו למונחים בסיסים של מייפל –
אני ( במקרה הזה רומן ) יש לי 1 בייל, ואני רוצה לעשות את הכסף שלי פי 3 וא-י-ן לי כוח לנווב טרייד.
אני יודע שהופציה בטובה ביותר להכפיל את הכסף שלי פי – 3 זה השקעה על סקרול שיעלה בעתיד.
אבל עכשיו השאלה היא כיצד אני הולך לדעת איזה סקרול להשקיעה?..
כמה שאמרתי בהתחלה זה ממש קשה דעת איזה סקרול יעלה ומתי, אני אישית בfmking אז אני נותן לכם 2 סקרולים שצפוים לעלות, ואני יפרט לכם את הסיבות.
סקרול ראשון הוא ה-60% eye for int , החפצים של הeye הם ממש נדירים (עכשיו) אז בסקרול הזה משתמשים בזמן ממש נדיר כתוצאה מכך אף אחד לא קונה את הסקרול הזה אז המחיר שלו בין 3 ל -6 מליון ליחידה. עכשיו נעשה זיכרון קצר לפני שיצא החפצים של הface הסקרולים לface כמו
Face acc 60% עלה 2-5 מליון ולאחר שהחפץ הזה יצא החוצה בכמויות רבות הביקוש של הסקול הזה עלה ל-25 מליון ליחידה, וזה מה שצופה להיות לeye int 60% שהחפצים שלהם היצאו בכמויות הם יעלו ל25 מליון ליחידה וכאמור עכשיו המחיר שלהם הוא בין 3 – 6 מליון ליחידה.
הינה תמונה של אחד מfmking שקנה 100 סקרולים כאלה –
http://www.siz.co.il/my.php?i=grnnyudlm3t5.bmp
הוא קנה את כולם במחיר של 5 מליון ליחידה שהמחיר יעלה הוא ימכור אותם בין 20 ל 25 מליון ליחידה רווח של 1.5 – 2 בייל ( השקעה של 500 מליון ).
הינה עוד סקרול שהוא קנה בכמויות
http://www.siz.co.il/my.php?i=ttznmmqxma5q.bmp
top str 70% יש לו שמה 250 סקרולים, המחיר לפחות בסקאניה נפל ל2 מליון ליחידה אז הוא מנצל את הכסף שלו לקנייה של top str 70% כמה שיותר המחיר אמור לחזור בחזרה למחיר הטבעי שלו שזה 4 מליון בעוד מספר שבועות. 250 סקרולים 2 מליון כל אחד השקעה של 500 מליון רווח עתידי של 1 בייל.
הסיפור שסיפרתי לכם על רומן שהוא השקיעה בנפט, דומה מאוד למה שfmking עושים רק הם משקעים בסקרולים.
זה הדרך אתה יכול להכפיל את הכסף שלך פי 2-5 מהמחיר.
יש כמה בעיות בכל הדרךזה 3 הבעיות העיקריות של זה, המדריך הזה הוא מדריך שאני כתבתי אז הקרדיט הוא לי.
- צריך לחכות הרבה זמן לפעמיים זה יכול להגיעה לחצי שנה ומעלה.
- אתה צריך לדעת איזה סקרול לבחור.
- אתה צריך 1 בייל ומעלה כדי להשתמש בשיטה.
אני מקווה מאוד שעזרתי או לפחות עניתי לכם על השאלות כמו איך יש לאנשים בחנות 100 סקרולים אותו דבר וכד'.
קריאה מהנה ==]]
קרדיט לאתר אחר
תהנו ותגובות

ציטוט ההודעה