מה כדאי לי לאכול בישביל ממש לרדת במשקל? אני רוצה להיות ממש רזה כי שמעתי שאז יותר קל לפתח שרירים... טוב כאילו אם מישהו יכול לתת לי כמה דברים טובים לרדת במשקל אני ממש הודה לו...
מה כדאי לי לאכול בישביל ממש לרדת במשקל? אני רוצה להיות ממש רזה כי שמעתי שאז יותר קל לפתח שרירים... טוב כאילו אם מישהו יכול לתת לי כמה דברים טובים לרדת במשקל אני ממש הודה לו...
|
|
לפי דעתי לעשות כושר זו הדרך הכי טובה לרדת במשקל
ולא להכנס לאיזו דיאטה
דווקא יותר קשה לדעתי להיות רזה, אבל זה לא משנה, בכלל, אולי בגלל שצריך לאכול פחות...
אתה חושב שזה יותר קל בגלל שמתי שאתה ממש רזה אז רואים כל שינוי קטן בשרירים, וכשיש לך שומן, השומן מסתיר את השריר ולכן זה "יותר קשה"
יש 2 דברים לעשות בשביל להרזות: לאכול פחות (ונכון), או לעשות יותר ספורט (או שניהם כמובן)
תקרא נעוצים, תבנה תפריט, משה יתקן לך אותו, ואז פשוט תאכל לפי התפריט ותרזה
אני לא הולך לאכול לפי תפריט אחי עדיין לא הגעתי למצב הזה:
"אופס עכשיו שתיים, אני צריך לאכול ביצה חכה רגע!"
טוב אז אולי הגיע הזמן חח מישהו יכול לבנות לי? כאילו אבל עם כמה שפחות דברים מבושלים חח... ושמעתי שטונה בריא, מפתח שרירים, אבל גם ממש טוב לדיאטה נכון? אני שותה רק מים בישביל זה גם...
טוב אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי עוד כמה דברים כאלה בישביל שאני לא יהיה "Tuna Boy" סתם חח אבל תודה למי שיביא!
אין כאלה דברים שמורידים במשקל, אתה צריך שיהיה לך תפריט לאכול טוב ולעשות אירובי ואז תרזה.
מה זה אירובי?
מישהו יכול להביא לי דוגמאות של כמה דברים שממש טובים בדיאטה כמו ירקות וטונה? תודה...
אירבי זה ריצות, אופניים, סקי ועוד... ושוב אותו דבר אתה צריך לאכול הכל בכמויות הנכונות. מה טונה ? עכשיו כל היום אתה אוכל טונה?
משהו עם קצת קלוריות... לגוון אתה יודע... אני אוכל המון ירקות ביום + 2 טונה + ביצה בלחמנייה לבית ספר + מה שאמא שלי מכינה צהריים ודגנים בבוקר...
זה לא מה כדאי לי לאכול, זה איך כדאי לי לאכול.
אתה יכול לאכול בעיקרון מה שאתה רוצה אבל לפצל את זה לשלוש ארוחות וזהו, שום דבר בין לבין. אבל שיהיו ארוחות משביעות ולא סתם.
בנוסף באמת כדאי לך לעשות ספורט כי זה קשור בדרך חיים ולא רק במה אוכלים.
בשביל להוריד במשקל אתה צריך לשמור על תזונה נכונה והכוונה לכך, לך למאמן הכושר במכון או לתזונאי שיבנה לך תוכנית נכונה ומאוזנת.
אם הכוונה שלך לאחר מכן לחטב, הכל תמון בכמות האירובי.