לא לומד יום שישי, כל יום 3 שיעורים כל אחד שעה וחצי.
כל יום 3 שיעורים של שעה וחצי אז זה 6 שיעורים 6 כפול 5 זה 30 :\ אתה לומד 30 שעות :|
ספוילר: http://www.siz.co.il/my.php?i=bynrwojlmzgt.png אבידוררררררררררררררררררררררררר
נכתב במקור על ידי Nostlgia כל יום 3 שיעורים של שעה וחצי אז זה 6 שיעורים 6 כפול 5 זה 30 :\ אתה לומד 30 שעות :| ככה זה כיתה טיפולית ואתה יצאת טמבל, הוא לא לומד שישי אבל סבבה עדיין טיפולית ;]!
נערך לאחרונה על ידי Tal; 02-09-2008 בשעה 15:14.
נכתב במקור על ידי Nostlgia כל יום 3 שיעורים של שעה וחצי אז זה 6 שיעורים 6 כפול 5 זה 30 :\ אתה לומד 30 שעות :| ניר אתה מוגבל או מה אחי? יש לי יום חמישי שעת ארבע זה יענו עוד שיעור. קיצר כל יום 4 וחצי שעות לימוד,תעשה כפול חמש ותוסיף עוד שעה וחצי על שיעור נוסף ביום חמישי זה יוצא 24 =X 4.5 * 5 +1.5= 24
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 02-09-2008 בשעה 15:16.
נכתב במקור על ידי RoyalFlush ניר אתה מוגבל או מה אחי? לי לי יום חמישי שעת ארבע זה יענו עוד שיעור. קיצר כל יום 4 וחצי שעות לימוד,תעשה כפול חמש ותוסיף עוד שעה וחצי על שיעור נוסף ביום חמישי זה יוצא 24 =X 24 שעות אבל 24 שעות לימוד יא דבע
תגבר?
נכתב במקור על ידי Itushh תגבר? מה אתה רוצה?
נכתב במקור על ידי RoyalFlush מה אתה רוצה? שלא יהיה יותר תל מונד
נכתב במקור על ידי Itushh שלא יהיה יותר תל מונד חחחח טוב נשמה.
אצלנו לא לומדים יום שישי אני כיתה ט' ( לא טיפולית ) וכל יום אני לומד 6 שעות חוץ מיום אחד אני מסיים שעה חמישית ......
אתה כיתה ט' מה אתה מתלהב לכולם יש בכיתה ט' אותה מערכת יחמור
נכתב במקור על ידי כלנית הדמיונית אתה כיתה ט' מה אתה מתלהב לכולם יש בכיתה ט' אותה מערכת יחמור מה הקשר אותה מערכת למה נראה לך שלכולם יש אותו דבר?
אתה בכיתה טיפולית?
נכתב במקור על ידי כלנית הדמיונית אתה בכיתה טיפולית? לא
נו אז מה אתה רוצה לכולם יש אותה מערכת שעות בכיתה ט' רק בכיתה י' יא' מתחילה מערכת שונה כי אנשים מגיברים מקצועות שונים ואז לכל אחד מערכת שונה
חוקי הפורום