לדעתי יש כמה כאלה.
יש את אלבס, למרות שהוא היה יקר מאוד ( 32 מיליון ) לדעתי הוא שווה כל שקל.
יש את ואן דר וארט, שנקנה במחיר זול במיוחד ( 12 מיליון נראה לי ) ושווה הרבה יותר.
לדעתי יש כמה כאלה.
יש את אלבס, למרות שהוא היה יקר מאוד ( 32 מיליון ) לדעתי הוא שווה כל שקל.
יש את ואן דר וארט, שנקנה במחיר זול במיוחד ( 12 מיליון נראה לי ) ושווה הרבה יותר.
Real Madrid ♥
|
|
זה ברור הרי לא ? כל מי שריאל הביאה
ואן דר וארט נקנה ב9 מיליון יורו , עם יהיה זכיה בליגה הם יקבלו עוד 3 מיליון יורו .
העברת הקיץ - ברבאטוב למנ.יונייטד , ואן דר וארט לריאל מדריד . אלבס נקנה ביותר מידי כסף , ועמדת המגן הימני זאת לא הבעיה הכי גדולה של בארסה . אחרי זה רונלדיניו למילאן , שאולי יתפתח להעברה מצוינת !
Siete
באמא שלי אתה זיין שכל ברמות, מה ואן דר הארט מה.. עשית ממנו שחקן על, כולה שחקן "בינוני"
שיתן את התפוקה שלו.. מילא היה עושה ניסים בהמבורג או בנבחרת הולנד.. שחקן טוב שנותן תפוקה
ועבודה קשה, אבל לא יותר מזה.. אתה יותר מדי מתלהב ממנו..
העברת הקיץ היא ללא ספק רוביניו.. רוביניו כיום בין 10 השחקנים הטובים ביותר בעולם אם הוא עבר
לקבוצה כמו הסיטי זה הולך להיות פנטסטי. בנוסף העברה לטעמי המשמעותית ביותר זה רונאלדיניו
למילאן.. פשוט העברה ענקית של המילאנזים, אני באמת לא רואה שום קבוצה באיטליה גוברת עליהם אם
הוא, קאקא ופאטו יתחברו עם הקבוצה כמו שצריך.. זה יהיה משהו יוצא מן הכלל..
בארבטוב זה עברה מצויינת, אבל גם הוא שחקן ברמה "הבינונית", הוא לא משהו יוצא מן הכלל.. הוא
שחקן נהדר שיתן תפוקה אדירה, אבל לא משהו בלתי רגיל.
תבינו להגיד העברה הגדולה של הקיץ זה שחקן שבאמת מתברג בין 10 הטובים בעולם, שחקן שאנחנו
יודעים שהיכולות שלו הם בלתי רגילות. אם כל הכבוד לואן דר הארט ובארבטוב, הם ממש לא שם.
רוביניו ורונאלדיניו אכן כן.. ובגלל זה הם ההעברות הכי משמעותיות..
רונאלדיניו למילאן
דקו לצ'לסי העברה נחמדה גם..
אני בוחר על פי התנאים הבאים -
1. סכום העסקה.
2. איכות השחקן
3. הגיל של השחקן .
4.צפיה בשחקנים שמשחקים \ שחקו באותה עמדה של השחקן .
ככה כולם אמורים לסכם העברה , להסתכל על העתיד וטובת המועדון .
ואן דר וארט \ רונלדיניו \ ברבאטוב \רוביניו הם העברות הכי טובות שהיו עד עכשיו , אבל אצל רוביניו העניין מוזר - אני בספק גדול אם הוא יסחוב את הקבוצה הזאת לבד , והעסקה עלתה לסיטי 42 מיליון יורו (הרבה יותר ממה שהוא שווה) . אגב , אני לא "זיין שכל" , אם אני זיין שכל אז חצי עולם "זיין שכל" . ואן דר וארט הוא מנהיג , יהיה שחקן ענק (ראינו אותו ביורו ובHSV) - הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בעולם בקרוב . בנוגע לברבאטוב , אם הוא יביא את ה20 גולים שלו - זאת תיהיה אחת העסקאות הטובות שהיו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-09-2008 בשעה 00:22.
Siete
שכחתם את שבצ'נקו ?
למילאן תהיה התקפה קטלנית איתו ועם רונאדיניו פאטו וקאקא.
בקשר לברבאטוב שחקן מצויין ותהיה תחרות אדירה במנצ'סטר על ההרכב בינו רוני וטבז.
מה קשור גיל, וסכום? זה נקרא זיון שכל.
העברת הקיץ אמורה להיות אך ורק על פי נתוני השחקן, אנחנו לא משלמים
את הכסף וזה לא אמור לעניין אותנו בגרוש.
לגבי גיל - רונאלדיניו כיום בן 28 נכון? אבל הוא בין עשרת השחקנים הטובים
ביותר בעולם ואף יותר מכך יש המון פרשנים, אוהדים, כתבים שיכניסו אותו
לקטגוריית ה-5 הטובים ביותר בעולם.
גם זה לא שיקול דעת, כי זה סתם בשביל הפרוצדורה...
איפה בדיוק ואן דר הארט מנהיג? בנבחרת הולנד? מעניין הם נכשלו בגלל
שהוא וסניידר לא הגיעו למשחק מול רוסיה...
בהמבורג הוא מנהיג? לאן המבורג הגיעה איתו בכל הזמן הזה שהוא היה
איתם? = לשום מקום.
תעשה טובה אל תדבר על שטויות, תן עובדות בשטח, אל תגיד מה שנראה
ועולה לך למוח, אני מאוד מעריך את השחקן הזה, אבל יש גבול למה שאתה
רושם פה לבין העובדות הקיימות בשטח.
תאחלס, תרצו או לא, ואני לא פונה אלייך אלא בכלליות, רונאלדיניו ורוביניו
הם החתמות הקיץ מבחינת איכות שחקן.
בסוף השנה נראה איזה לאילו קבוצות העברות החשובות היו הכי משתלמים
להם.
לאן המבורג הגיע ? לאירופה , וברור שמתסכלים על גיל וסכום . שחקן שיכול לעזור השנה , אולי עוד שנתיים הוא לא יוכל יותר .
Siete
ההעברה הטובה ביותר לדעתי היא של רוביניו לסיטי. הוא יוכל לצמוח שם בתור כוכב בקבוצה ולקדם אותה...
Desire, יש לך הרבה מה ללמוד עד שתבין משהו בכדורגל כי חוץ מלדבר שטויות אתה לא אומר משהו חכם.
אשמח לדון איתך על כך במסנג'ר או באייסיקיו.