איך לדעת שחבר שלך בוגד בך? כל הכתוב הוא מנקודת מבט של גבר.
-תשימי לב אם הוא מקנא ביותר דברים.
למה זה קורה? כאשר גבר בוגד בך, לאחר המעשה הוא יחשוב שאת עושה את אותו הדבר, הוא עשה את המעשה התחמק ממנו ולכן הוא יתחיל לחשוד גם בך. הוא יחשוב שבגלל שהוא בגד בך, גם את מסוגלת.
דוגמא: נניח וחבר שלך אומר לך שיש לו ישיבת צוות בצופים, אבל למעשה הוא הלך לבית של זאת שהוא בוגד בך איתה, ברגע שאת תגידי שאת הולכת לצופים הוא יתחיל לפחד, איך את יודעת שהוא מפחד? הוא יגיד דברים כמו, "לא היית לך ישיבת צוות לפני כמה ימים?"
-אם הוא לא עונה לפלאפון שלו לידך או שהוא הולך לחדר אחר בזמן שהוא עונה.
אחת השיטות כדי לדעת אם חבר שלך בוגד בך הוא הפלאפון שלו, ואני לא מדבר על לחפש לו אס אמ אסים בפלאפון או משהו, אני מתכוון שאם הוא יצא נניח עם חיברים, תנסי להתקשר, אם הוא לא עונה כניראה שהוא עם מישהי(בהנחה שהפלאפון שלו --לא-- על שקט.
-הוא מתרחק ומוצא דברים לריב עליהם.
פתאום חבר שלך ימצא דברים ממש מפגרים לריב איתך עליהם, וזה בשביל למצוא סיבה להתרחק ממך, ככה שאת למשל לא תדברי איתו, והוא יוכל לעשות מה שבראש שלו
-הדרך האחרונה היא אם הוא מתקרב בטרוף.
אם פתאום הוא תמיד רוצה להיות איתך, הוא מתקשר ללא הפסקה(בהנחה והוא לא התקשר בלי הפסקה קודם) ושולח אס אמ אסים כמו מטורף, כניראה שהוא בוגד בך, למה? אם חבר שלך בגד בך הוא ירצה להתקרב אלייך כמה שיותר ככה את תחשבי שהוא אוהב אותך מאוד
והוא יוכל להתחמק מהדבר.
הייתי כותב גם איך נשים בוגדות אבל אין לי מושג איך הכל הולך שם
*אני לא אחראי לתוצאות*