אני מחפש בעיקר חולצות של IRON MAIDEN, אפשר גם בתל אביב אבל שיהיה כמה שיותר קרוב להרצליה אם אפשר.
אני מחפש בעיקר חולצות של IRON MAIDEN, אפשר גם בתל אביב אבל שיהיה כמה שיותר קרוב להרצליה אם אפשר.
נערך לאחרונה על ידי Silentpain; 04-09-2008 בשעה 16:35.
|
|
אני חושב שיש אחת בדיזנגוף...
בהרצליה לא יודע איפה יש
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
יש אחת בסנטר בת"א - חנות בשם "תומר"
יש חנות ברחוב פרישמן 42 בת"א בשם NOX
וזה מה שאני מכיר....אני לא בטוח שיש בהרצליה אבל אתה יכול למצוא מקום שמור הדפסות ותדפיס על חולצה ולא תקנה אחת מקורית....
מקווה שעזרתי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תומר זאת חרא חנות.
יקרן ואין לו כמעט כלום במלאי.
נערך לאחרונה על ידי Jack the Ripper; 09-09-2008 בשעה 16:44.
יש חנות בהרצליה בשם "אופיום". ברחוב סוקלוב די למעלה, הרחוב הראשי...
אני לא בטוח אם יש שם חולצות של Iron Maiden אבל יש שם חולצות להדפסה טובות![]()
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לקו צודק,באופיום הם סבבה
אבל החולצות לא משהו טובות והם איזה 40 שקל
תקנה נייר הדפסה על חולצות ב-30 שקל ותעשה לבד
טוב שלא הקפצה של שבועיים וחצי
נתנאל נעל
חבל שאין מנהל לרוק ומטאל :/
אני מהרצליה
אין מהרצליה
רק בתל אביב..יש בשוק
ויש בדיסינגוף את UFO חולצות הכי יפות