לא ידוע אם מדובר בהכנות לקראת מוקדמות WCG או שסתם מתחילה תנועה בקהילה הישראלית אבל אנו מתבשרים על קבוצה חדשה שקמה על בסיס שחקני Elementals ו - Ever-Gate.
כמו כן נראה כנראה בקרוב שינויים נוספים כמו חזרתו של איש מפתח בקהילה הישראלית בעבר.
לאחר שקט יחסי בקהילה הישראלית בתקופה האחרונה אנו רואים כעת את הקמתה של קבוצה חדשה בשם function zero אשר מורכבת משחקני Elementals ו - Ever-Gate.
badE ו - uks החליטו לעזוב את Elementals לאחר שראו חוסר פעילות בקבוצה וכך גם האחים BIZROX ו - r4nny אשר עוזבים את Ever-Gate ביחד עם RaymaN.
badE מספר לנו כי השחקנים משחקים כמה ימים ביחד וההרגשה שלהם היא טובה:
"לאחר ש - Elementals הגיעה למצב של לפני התפרקות בשל חוסר פעילות החלטנו אני ו - uks לנסות לשחק עם שחקנים חדשים. אנחנו משחקים עכשיו עם קבוצה חדשה שיש בה שחקנים צעירים שאני מכיר הרבה זמן ויש לנו גם יכולת ביחד וגם כיף לשחק איתם".
כמו כן מציין בפנינו badE כי הוא מאמין בסגל הנוכחי לקראת המוקדמות הצפויות ל - WCG:
"אנחנו נתאמן לקראת האירוע ואני בטוח שניתן פייט טוב ואני מקווה שנסיים במקום הראשון וטוס לגרמניה. אנחנו מתאמנים הרבה, משחקים כל יום והקבוצה מאד רצינית".
סגל הקבוצה:
badE
uks
BIZROX
r4nny
RaymaN
Rage (coach)
Valender טרם החליט על כיוון חדש לאחר השינוי בקבוצת Elementals אך StealthZ כבר בוחן כיוון עליו נדווח במידה והוא יצא לפועל כבר בימים הקרובים.
במקביל אנו מתבשרים על חזרתו של איש מפתח בעבר של הקהילה הישראלית אך גם בנושא זה נאלץ להמתין עד שכל הפרטים יהיו וודאיים.

badE