מי לדעתכם המאמן הכי גדול בהסטוריה?
תביעו את דעתכם.
אני מזכיר לא עכשיו,בכל ההיסטוריה.
מי לדעתכם המאמן הכי גדול בהסטוריה?
תביעו את דעתכם.
אני מזכיר לא עכשיו,בכל ההיסטוריה.
|
|
כפרגסון יפרוש הוא יהיה הטוב בהיסטוריה.
מקום 2 כשיפרוש יהיה ונגר.
פרגסון ללא ספק!
למרות שאני אוהד ריאל.
לא נראה לי שאתם מכירים את כל המאמנים בהיסטוריה... היו יותר טובים על בטוח
עד לפני שנתיים , לא חשבתי ככה - אבל פרגוסון . בשנות ה90 , מנצסטר יונייטד שלטה בליגה האנגלית , בלי הרבה בעיות (לא היו קבוצות טובות פשוט ) , אבל בשנות ה2000 ראו את החוזק של הקבוצה (אומנם לא תמיד בליגת האלופות), והוא בנה שם מפלצת שלוקחת אין סוף תארים (ולא נשכח שהוא לקל טריפל ודאבל) .
אחריו מגיע פאביו קפאלו , ללא ספק . הוא היה שם בנצחון של מילאן על ברצלונה , לקח 2 אליפויות עם ריאל מדריד (אדירות) , עשה כמעט הכל עם יובנטוס ,לקח אליפות נדירה עם רומא , ואולי הדעה שלי תשתנה עם אנגליה תגיע לחצי גמר המונדיאל.
בנוסף לכך מה היינו עושים בלי המאמנים האלה ? הרי הם גילו לנו את השחקנים שספקו לנו את הכדורגל הכי יפה באירופה בעשור האחרון.
קפאלו :ראול(נתן לו קרדיט בהרכב בגיל 17) , סידרוף , מיאטוביץ , קסאנו , והספיק לריב עם טוטי ודל פיירו.
פרגוסון :גיגס , סקולס , בקהאם , והספיק גם לריב עם השלישי .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 06-09-2008 בשעה 19:34.
Siete
פרגוסון, להחזיק בקבוצה ענקית כמו מנצסטר יונייטד כל כך הרבה שנים זה רק מאמן גדול יכול להיות
פרגוסון המאמן הגדול בהיסטוריה
קאפלו גם אחד הגדולים
לדעתי ארסן וונגר הוא מתמודד חזק אבל פרגוסון לוקח בגדול. בעיקר בזכות הגישה והסטייל.
ממקאפלו אחד הטקטיקנים. פרגוסון פשוט מגלה כישרונות וארסן וונגר בכלל
לדעתי זה
1.קאפלו - בכל זאת הוא היה ביותר מקבוצה ובכמה ליגות... והוא לקח מלא תארים
2.פרגוסון- לאמן קוצה בכזאת יציבות והצלחות.. אין מצב שמנצ'סטר לא תיקח איזה גביע אפילו פעם בשנתיים.. ובכושר של היום בכלל..
3.וונגר-עדיין המאמן פשוט מגלה כשרונות ויש לו שיטת משחק אדירה.. חסר רק שיקח את ליגת האלופות הוא הגיע כבר לגמר אבל זה לא מספיק.. אליפות הוא כבר לקח בלי הפסד 1!