הבלוגר האמריקאי, דיויד קוגייל, שהדליף את שירי גאנז נ' רוזס שעדיין לא יצאו מתוך האלבום 'Chinese Democracy', שוחרר בערבות. קוגייל ביקש עזרה כספית מהגולשים בבלוג שלו וכתב שהוא אף פעם לא חשב שהוא ייאלץ לגייס כסף לעורך דין ושכל המצב הרבה יותר מביך מאשר מלחיץ. "אתם כולכם ודאי מודעים לכך שנעצרתי ביום רביעי על-ידי ה-FBI", הוא כתב. "עכשיו אני מתמודד עם פשע פדרלי של הפרת זכויות יוצרים. אחרי שלכאורה שמתי תשעה שירים של גאנז נ' רוזס לזמן קצר מאוד, בחודש יוני.
"כתוצאה מכך, הרבה חברים ישנים שלי, אויבים חדשים (ככל הנראה הוא מדבר על סלאש שהטיח נגדו דברים קשים, מערכת 24), זרים מפחידים וכתבים שאלו שאלות, הציעו עזרה, איימו לפצוע או להרוג אותי, איחלו לי בהצלחה, איחלו שארקב בכלא לשארית חיי, או אתחבא בשיחים וכו'".
קוגייל הסביר שהקשיים העיקריים הם במציאת עורך-דין. "אני מנסה לקחת אחריות מלאה על המצב הקשה והמביך". הוא סיפר שהוא מתכוון לנשות ולעשות מכירה פומבית לחלק מהדברים שבבעלותו, ושאל האם אנשים מעוניינים לתרום להגנתו ולשלוח לו כסף דרך PayPal.
במקרה שתהיתם גאנז, אין יותר מדי סימנים לגבי הוצאה חוקית של האלבום עליו (בעיקר אקסל רוז) הם עובדים קרוב ל-14 שנה.
קרדיט למגזין מוזיקה 24..
WTF XDXDXDXDXD
מגיע לו.. בארה"ב שיתוף קבצים לא חוקי... =|

ציטוט ההודעה